Pages:
Author

Topic: 🔥 [ICO]GymRewards - Egzersiz Yaparken Para Kazanın! 🏋️‍♂️ [BOUNTYHIVE.IO] 🔥 - page 3. (Read 576 times)

jr. member
Activity: 182
Merit: 5
egzersiz yaparak nasıl kazanacağız merak içindeyim..değişik bir konsept  olmuş Smiley
copper member
Activity: 476
Merit: 110
GymRewards escrow bir Bountyhive projesidir. Bounty programına katılmak isteyenler https://bountyhive.io/ adresinden üye olarak projeye katılabilirler.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Artık bedenimiz ile para kazanacağız .  Grin . İşin şakası bu fakat tutmaz bu ICO .
Yukarıda da bahsettiğim gibi şimdiden bu tarz uygulamalara rağbet çok. Bu projede bu furyada ve tutacaktır. Bekleyip göreceğiz
full member
Çeviri için teşekkürler. Elinize sağlık. En başarılı projelerimizden biri olacağını düşünüyoruz. Bakalım nasıl bir yatırım alacak hep birlikte göreceğiz.
Teşekkür ederim
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Artık bedenimiz ile para kazanacağız .  Grin . İşin şakası bu fakat tutmaz bu ICO .
copper member
Activity: 476
Merit: 110
Çeviri için teşekkürler. Elinize sağlık. En başarılı projelerimizden biri olacağını düşünüyoruz. Bakalım nasıl bir yatırım alacak hep birlikte göreceğiz.
full member
Tanıtım ve çeviri güzel olmuş ama vurgun yapmak için süslenmiş çöp bir proje daha ötesi değil.
Bence ekip ve proje harika. Bu tarz güzel programlar var. Gigwalk, SweatCoin ve Bitwalking diye programlar baya tutuldu. Özellikle SweatCoin whatsappı geçtiği ile ilgili haberler vardı.
jr. member
Activity: 124
Merit: 3
Kardesim paylasim icin tesekkürler Smiley Dün aksam ben bi fotografı bitirememis paylasamamistim. Benden önce davranmissin. Sagolasın yine de Cheesy
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Tanıtım ve çeviri güzel olmuş ama vurgun yapmak için süslenmiş çöp bir proje daha ötesi değil.
Pages:
Jump to: