Pages:
Author

Topic: IDAX'dan Kötü Haber Geldi. Parası Olanlar Dikkat - page 2. (Read 378 times)

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Daha öncede buna benzer başka bir borsada olay olmuştu. Tamam hatırladım galiba borsanın sahibi ölmüştü ve cüzdanların keyleri de adam biliyormuş sırf eşi de işte bulursak keyleri herkesin parasını ödeyeceğiz gibi bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
pump gelmelidir neden gelmelidirin en buyuk cevabı bu "hacklenen" hesap çaldıran cold walleti kaynanasına veren borsalardır. Para kaçtı piyasadan şu ortamda herkes bizim gibi manyakmı parasını cryptoda tutsun.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Kocaman borsanın cüzdanın şifresi CEO'da oluyor, o da kaçınca hop gitti paralar, bu kadar büyük saçmalık olabilir mi? Bunlar işte bu piyasaya olan güveni yerle bir ediyor. En kısa sürede merkezsiz borsaların hayata geçirilip, herkesin de onlarda işlem yapmaya başlaması lazım.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
zaten kötü haber gelmeyen borsa kaldı mı, mübareklerin hepsi aynı sürekli bir kötü haber geliyor, yok biri hackleniyor 300.000 eth çaldırıyor, yok bir tanesine polis baskını oluyor onun içinde günde elli tane haber çıkıyor, kötü haber gelmeyen borsa kalmadı resmen piyasada. her gün yeni bir kötü haber geliyor kripto borsalarından
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Boğa piyasası 2018 içinde kriptoları terkederken irili ufaklı borsalar piyasada devam etti. Bunlardan belki irili diyebileceğimiz kısımdakilerden birisi IDAX'dı.
IDAX geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile, CEO'larının ortadan kaybolduğunu ve bu nedenle borsaya ait varlıkların tutulduğu cold wallet (soğuk cüzdan)'lara ulaşamadıklarını duyurdular.

Bugünde para çekme ve yatırma işlemleri askıya alınmış. Borsada parası olanlara geçmiş olsun diliyor ve en kısa zamanda almalarını umuyorum. Bence takipte kalın ve ilk fırsatta paralarınızı alın.

Konuyla ilgili resmi duyurular;

https://idax.zendesk.com/hc/en-us/articles/360037327571-Urgent-announcement-about-current-situation-of-IDAX-Global
https://idax.zendesk.com/hc/en-us/articles/360036736211-Announcement-of-IDAX-withdrawal-channel-congestion
Pages:
Jump to: