Pages:
Author

Topic: Ilk Guvenilir BitCoin Bankasi Acildi - page 3. (Read 2540 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
September 29, 2014, 01:47:47 PM
Siteyi biraz daha inceledim. Şu an için görünür bir gelir modeli göremedim. Fikri olan var mı?
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
September 29, 2014, 01:36:59 PM
Dunyanin en buyuk sigorta firmalarindan biri Marsh. Yani bana bayagi guvenilir geliyor ki acikcasi biraz daha inceleyip muhtemelen deniycem.

Küçük bir hatırlatma, Marsh bir sigorta firması değil, aracı bir broker. Dolayısıyla riski üstlenecek bir pozisyonda değil. Sitelerine bakındım ama sigorta ile ilgili detay bulamadım. Bağlantısı var ise biraz daha detaylı inceleyebilirim. Ama şunu söyleyeyim ki dünyada hiçbir sigorta şirketi bu tür bir riski alacak pozisyonda değil. Marsh birkaç sigorta şirketi gücünde bir firma olduğunda direkt bir reasör anlaşması yapmış ve dolaylı teminat veriyor olabilir.
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
September 29, 2014, 12:04:32 PM
Az önce üye oldum, forumun yabancı kısmında herkes buradan kredi kartı ile bitcoin aldığını ve işlemin çok hızlı olduğundan bahsediyordu. Üye olurken telefon onayı zorunlu bu yüzden telefon ve e-mail onayını yaptım.

At this time, bank accounts and credit cards from your country cannot be linked to Circle. Our apologies for the inconvenience. We’re working on it and hope to be able to provide this functionality soon.

In the meantime, your account is ready to send, receive, and store bitcoin. Your Circle account is insured and protected by our rigorous security practices.

Questions? Please contact our support team.

Sonuç olarak bitcoin alma ve gönderme işlemlerini yapabiliyorum fakat site üzerinden kredi kartı ile bitcoin alma tahmin edilebileceği üzere ülkemiz için henüz hazır değil..
full member
Activity: 210
Merit: 100
September 29, 2014, 11:45:09 AM
Hafif bir yeniden yükseliş oldu demek bundanmış  Grin
sr. member
Activity: 472
Merit: 254
Anlik Coin Fiyatlari BTCkur.com
September 29, 2014, 11:09:59 AM
BTC bankasi Circle acildi...
Aylardir sadece davetiye ile uye alan ve deneme asamasinda olan Circle nihayet acildi.
Guvenemeyenler ve korkanlariniz olabilir ki sonuna kadar haklisiniz. O yuzden soyliyim... Butun bakiyeniz, kurus bile odemeden sigortali durumda. Sigortayi sunan Dunyanin en buyuk sigorta firmalarindan biri Marsh. Yani bana bayagi guvenilir geliyor ki acikcasi biraz daha inceleyip muhtemelen deniycem.
Haberin kaynagi: https://www.cryptocoinsnews.com/bitcoin-bank-circle-opens-doors/
Pages:
Jump to: