Pages:
Author

Topic: Şimdiye kadar bitcoin satışından banka hesabınıza ne kadar para girdi? - page 3. (Read 569 times)

member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Benim sadece 1400 lira girdi cebime ama motivasyonum üst düzeyde. Umarım hepimiz hayallerimizi yakalarız kripto paralar aracılığyla
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
fazla para gelmedi düzeltme zamanı karlar sürekli eridi.
member
Activity: 336
Merit: 13
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
2 sefer olmak üzere üst üste 100.000 tl yani toplamda 200.000 tl çekmiştim akbank hesabıma ve hiçbirşey olmadı.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
toplamda şuan 20.000 tl civarı bir giriş oldu, telegram gruplarında falan ev araba aldım diye övünen hödükleride biliyorum ama 5 sene içerisinde geriye dönük vergiler bu adamlara gidebilir.
full member
Activity: 602
Merit: 122
Merhabalar,

Bu soru (ya da anket) forum kullanıcılarının mal varlığını tespit etmek amacıyla değil, burada bitcoine yatırım yapan, alan,satan ünsanların kafasında oluşabilecek sorulara ortak bir çözüm olması için açılmıştır. Malum olduğu üzere bankacılık sistemi oldukça kati denetlemelerden geçiyor ve hesaplarına para girişi çıkışı olan mudiler devlet tarafından kontrol altında tutuluyor merak ettiğim ve muhtemelen de bir çok kişinin merak ettiği konu hesabıma bitcoin satışından şu kadar para girişi çıkışı olursa başım ağrır mı sorusunun cevabı ?

Örneğin toplamda 1 milyon TL para girmiştir hesabınıza ama bir şey olmamıştır 100K girmiştir bir şey olmamıştır, eminim yüksek işlem hacmine sahip kullanıcılar vardır forumda.

İlk cevabı ben vereyim şimdiye kadar bitcoin satışından hesabıma 30K TL para girişi olmuş muhtelif zamanlarda yapılan.
Pages:
Jump to: