Pages:
Author

Topic: Immla ICO başarısız oldu bountyler ne olacak? - page 2. (Read 1242 times)

full member
Activity: 350
Merit: 102
yatirim yapanlarin paralarini geri verirler mi acaba ? projede escrow varmiydi. ben tam hatirlamiyorum. bu da bize ders olsun. bundan sonra projelerde escrow var mi yok mu ona bakacagim ilk olarak.
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
750 eth toplamislar
soft cap 5000 eth toplanmazsa iade edilecek diyorlardi
bounty bekleyenler hicbir sey alamazlar bedava reklam yaptiniz
full member
Activity: 700
Merit: 134
Pre-ico'ya güvenmiştik, güzel toplar dedik ama yazık oldu.
Olan geçen zamanımıza oldu, boşa bir sürü zaman harcadık. İmza kampanyalarından bir sürü para kazanılıyor sanıp foruma giren yeni üyeler de görmüş olsun, bu işler öyle kolay değil zamanlarını burada kaybetmesinler
full member
Activity: 364
Merit: 100
cok sasirdim. pre icodan hizli bir yatirim alip icodan basarisiz olmak en fazla pre ico bounty sine katilanlari uzmustur sanirim. cunku bildigim kadariyla ico oncesi bounty icin iyi sayilacak bir miktar dusuyordu katilimcilara. simdi elde var sifir. bu isler boyle malesef
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
reklamı zaten ücretli bir şekilde birilerine yaptirmak istese heralde bize yaptirmazdi. üstelik yaptirdi diyelim e siz kendiniz diyosunuz proje tutmadi yatirim almadi diye demezlermi adama nasil reklam yapiyosun doğru düzgün yatirim  cekemedin diye o da risk tabi. şu durumda  inşallah yatırımcıların gönderdiklerini bari iade etseler hiç belli olmaz bu işler adam vermese kime ne anlatican kimi nerde bulcaksin ? bountyler için bu ilk  olmadi boşa giden vakit ve emek  bakımından daha öncede cok oldu bu tarz olaylar  ve ne yazık ki yapacak bişi yok.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Yarın son gün, bakalım ne kadar vermiş olacaklar. Bounty Manager, konu başlığında bu tarz sorulara maalesef cevap vermiyor. Tahminim haftaya haftaiçi, hepinize emekleriniz için teşekkür ediyoruz diyecekler. Düşük bir ihtimal de olsa pre ico ve bu ico'da toplanan parayla projeyi yapmaya karar verip, bize de ufak meblağlar gönderebilirler. Açıklama gelirse, bu konu başlığı altına da yazacağım.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Neden başarısız oldu bunlar presale 'de güzel para toplamışlardı ikisini birleştirince bile altlimiti tutturamıyorlarmı
çok ilginçmiş gerçekten üzüldüm iyi bir projeydi
full member
Activity: 378
Merit: 103
icoya katılanların parasını iade ederlerse iyi bountyler felan hiç beklemeyin
full member
Activity: 424
Merit: 103
Giderek zorlaşıyor bu icq işi,Her çıkan proje ne yazık ki başarılı olmuyor,imza işide artık şans işi oldu..
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Toprağı bol olsun diyelim. Olan imza kampanyasında emeği olan arkadaşlara yazık oldu . Pre - ICO süreci de gayet iyi ilerlemişti halbu ki .. Gerisini getirecek kudretleri yokmuş yazık oldu geneline . Yolumuz uzun artık yeni ico ' lar yeni imza kampanyaları bizleri bekliyor Smiley
full member
Activity: 602
Merit: 120
Merhaba ; başarısız olan bir projenin yatırımları bile geri dagıtacak olması büyük bir mucize ama sizlere bir ödül geleceğini sanmıyorum. Ama olurda yatırımcılara gider arkadaşım bunlar diyerekten paraları vermeyip size dağıtırlar mı diye düşünüyorum ama imkansız gibi duruyor o yüzden çok fazla bir şey beklememek gerekiyor iye düşünüyorum. Keşke baktınız başarı yok hemen çıksaydınız. En başından bir imzaya girmek bana tehlikeli geliyor centrayada geç girdim mesela ben ama güzel para alacak gibiyim..
full member
Activity: 252
Merit: 100
pre-ico'da bu kadar iyi yatırım alıp ico'da nasıl batırdılar? birde ödülün çok büyük kısmını pre-ico'da dağıttılar insanlarda da beklenti oluştu ico için ama ico ödülüne hem az yüzde vermişlerdi hemde çok fazla kişi katılım oldu. projenin başarısız olması da süpriz oldu.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Esasında güzel profesyonel proje idi . Projenin başarısız olduğunu nerden anladınız . Benim anladığım kadarıyla hard cap'ın %4 ü . Şu anda yatırım yapılan 736.5 ETH %14,9 yapıyormuş. Pre Ico dada iyi yatırım almışlardı diye hatırlıyorum.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Topladığı yatırıma göre çıkış yapaydınız keşke. Boşa beklemişsiniz. 1000 eth bile toplayamadılar . Yatırımcılara geri ödeme yapıp bountycilere eyvallah diyecekler.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Yatırımları iade ederlerse iyidir. Bounty beklemeyin bile boşa geçirilen zamana sayın.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Immla icosu başarısız oldu, bu durumda sanırım yatırım yapanlara ödemeleri iade edilecek peki bizim gibi bounty için bekleyenlere ne olacak? Burada kastım yatırımcı firmanın kendi insiyatifinde bir ödeme yapılabilir mi? Yoksa ICO olmadığı, teşekkürler ücretsiz reklamımızı yaptığınız için mi diyecekler?

Yorumdan ziyade, bu durum başına gelenler yazarsa daha doğru bilgiye ulaşırız.

https://ico.immla.io/#tokens-purchase
Pages:
Jump to: