Pages:
Author

Topic: imza - page 2. (Read 785 times)

full member
Activity: 658
Merit: 153
November 29, 2017, 09:02:55 AM
Full member olana kadar bende imza araştırmasına gerek duymuyordum ama sonrasında altcom imza kampanyasına denk geldim. Boş durcağıma katılayım dedim. Sebebi ise borsada işlem gören bir coin olması. Yani iyi kötü nakite satış yapabilirim.

Bunun dışında altcom gibi borsada işlem gören coinlerden imza kampanyası olan neler var ? Baktıklarımın hepsi henüz borsalarda işleme geçmemiş projeler.

altcom ne kadar veriyor,  imza yi profil neresine yazmamiz gerek?? birde exchange adresi versek olurmu, yobitten adresii kopyalim. yine walet falan indirip pcyi kirletmeyek

Yobit adresinide kabul ediyolar illa cüzdanı indirmene gerek yok.
full member
Activity: 434
Merit: 100
November 29, 2017, 08:15:05 AM
Needmoney imzasındaki projelerden birine girebilirsin. Hangisi presalede iyi para toplamış kontrol et iyi olana gir. Kazanacağın para miktarı diğer arkadaşların dediği gibi tamamen şans işi olacak.
full member
Activity: 350
Merit: 171
November 29, 2017, 08:11:14 AM
İmza işi diğer arkadaşların da söylediği gibi biraz şansa bakıyor. Yapabileceğiniz en mantıklı hareket imzaya verdiği payı yüksek tutan projelere katılıp tutmalarını beklemek Wink
member
Activity: 201
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
November 29, 2017, 07:36:45 AM
İmza tamamen şanş işi iyi araştırman lazım yoksa cok scam proje var bana denk geldi öyle bitane
full member
Activity: 168
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
November 28, 2017, 03:25:39 PM
Dışardan bakınca profesyonellik çok önemli. Profesyonel gözüküyorsa ve dediklerini yapabilecek kapasite falan varsa imza kampanyasına katılınır. Zaten proje tutarsa iyi bu dönemde airdrop gibi ıco düzenlenir oldu. Hangisinin tutup hangisinin tutmayacağını kesitrmek zor.
full member
Activity: 196
November 28, 2017, 01:07:05 PM
Hocam valla bu %50 %50 şans işi. Nasıl diyecek olursan;
1- Takım'a bakılmalı daha önce bir projede yer almış mı? aldıysa o projenin sonu ne olmuş
2- Roadmape bakılmalı ve whitepaper varsa türkçesi incelenmeli proje hakkında bilgi sahibi olunmalı.
3- Proje nekadar düzgün yani bunu nasıl anlatsam tam bilemiyorum ama projenin hayata geçirilebilir mi yoksa sadece hayal olarak kalacak olan bir projemi ona bakın
4- Daha önce buna benzer proje yapılmış mı? yapıldıysa durumu ne olmuş
Benim dikkat ettiğim bazı noktaları yazdım umarım işinize yarar.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
November 28, 2017, 12:38:17 PM
Hocam neredeyse Full Member olmuşsun sizden daha iyi kim bilebilirki hangi imzanın iyi olduğunu? Bu işler şans işi, kader diyip geçeceksin, ekibe iyi bakacaksın, kendin bulacaksın yani.
hero sr. Cheesy iyi imza kampanya ne demek istemedim yok mu güzel takip ettiğiniz önerdiğiniz kampanyalar demek istedim sürekli direksiyon başında ve ikili diyalog hallerinde olduğumdan pek bakamadığım inceleyemediğim  anlar yoğun oluyor genel olarak bunun için yönlendirilmiş inceleme yapmak istedim Cheesy
full member
Activity: 364
Merit: 102
November 28, 2017, 12:38:10 PM
arkadsalar projenin iyi olup olmadıgını nasıl anlarız peki ekibine bakıyrz hiçbirini tanmyrm misal neye göre değerlendirme yapalım ? projenin mantıgımı sitesinemi bakalım ?
full member
Activity: 147
November 28, 2017, 12:33:14 PM
Full member olana kadar bende imza araştırmasına gerek duymuyordum ama sonrasında altcom imza kampanyasına denk geldim. Boş durcağıma katılayım dedim. Sebebi ise borsada işlem gören bir coin olması. Yani iyi kötü nakite satış yapabilirim.

Bunun dışında altcom gibi borsada işlem gören coinlerden imza kampanyası olan neler var ? Baktıklarımın hepsi henüz borsalarda işleme geçmemiş projeler.

altcom ne kadar veriyor,  imza yi profil neresine yazmamiz gerek?? birde exchange adresi versek olurmu, yobitten adresii kopyalim. yine walet falan indirip pcyi kirletmeyek
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
November 28, 2017, 12:21:47 PM
Stake ile dağıtım yapıyorlarsa.
Az kişi girdimi ona bakıcan.
Az kişi varsa iyi bir miktar kazanabilirsin.tabi projede iyi olacak.
full member
Activity: 630
Merit: 102
November 28, 2017, 12:20:54 PM

full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
November 28, 2017, 11:38:36 AM
Hocam neredeyse Full Member olmuşsun sizden daha iyi kim bilebilirki hangi imzanın iyi olduğunu? Bu işler şans işi, kader diyip geçeceksin, ekibe iyi bakacaksın, kendin bulacaksın yani.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
November 28, 2017, 11:36:00 AM
nerede bu imzalarrrr?yokmu güzel imza kampanyaları önerileri olanlar.
Pages:
Jump to: