Pages:
Author

Topic: imza kampanyaları ve dandik hareketler - page 3. (Read 533 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
April 14, 2019, 05:07:17 PM
vay be, resmen imza ile evlenmişsin ustam, bana da geçen sene dav bountysinde olmuştu 7-8 ay sürmüştü diye hatırlıyorum çok cins bir projeydi.5 kuruş da para etmiyordu heralde en son fiyatı
full member
Activity: 658
Merit: 153
April 14, 2019, 04:21:44 PM
Baktın para toplayamıyor proje zaten çık abi bundan sonrada toplayamaz ico süresini uzatıpda para toplayabilen kaç proje var şu hayatta sıfır ben direk çıkardım softcap yapamıyorsa bir proje sonradanda yapamaz.
member
Activity: 630
Merit: 37
April 14, 2019, 04:11:20 PM
aynı olay benim başıma skyfchain de gelmişti tam 9 ay imzasında kalmıştım gelen token karşılığı ise küfür gibiydi hatta başlık dahi açmıştım 9 ayda kazandığım para toplam 60 dolardı  !
member
Activity: 504
Merit: 11
April 14, 2019, 03:59:28 PM
Hocam, bu kadar uzun bir geçmişi olduğunu bilmiyordum. Hatta bounty'sine katılmak için sık kullanılanlara bile eklemişim. Bugün yarın derken atlamışım.Geçenlerde bir arkadaş tavsiye edince yeniden bakma gereği duydum. Belirttiğin aya kadar uzatıldığını görünce şaşırdım mı, hayır  Grin Aslında güzel proje ve belki kızacaksın ama sadece makale yazarak bountysine katılmayı planlıyorum. 

Son zamanlarda tüm bountyler uzatıldı. Çünkü ico sırasında hedefledikleri rakamlara ulaşamadılar. Peki bundan sonra ne olur? Sanırım ufukta bir IEO görünüyor. Eğer bir borsa ile anlaşabilirler ise bence mycro'da IEO kervanına katılabilir.

Uzatılan bounty kampanyaları için de bence biraz estenilme yapılması lazım. İnsanları mağdur etmenin alemi yok. Bir kampanya 1 uzar 2 uzar 3.sü artık insanı sıkar. Çünkü beklentisi kalmaz. Umarım bu konuda daha olumlu bir yaklaşımda bulunurlar.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 14, 2019, 03:48:58 PM
Hocam peki çıkmanıza neden izin vermiyorlar ki? Gerekçeleri neymiş yani? Bazı kampanyalar süre uzattıklarında, isteyenler çıkabilir diyorlardı. Valla çok sıkıntılı bir olay. İnsanı hayattan soğutur bu... Bana da denk gelmişti ama sadece 1 aylık uzatmaydı. Başka bir projede de 2 aylık aşamalara bölmüşlerdi, isteyen girip-çıkabiliyordu.
Yabancı tarafta yok mu bu olaya hiç itiraz eden?
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
April 14, 2019, 03:44:40 PM
merhaba,

imzamda gördüğünüz üzere son olarak mycro icosunun imza kampanyasına katıldım. 2 aylık bir kampanyaydı, bitti. parayı toplayamadılar, uzattılar, hadi emeğimiz var dedik devam ettik, 2 ay daha geçti, iki ay daha uzattılar. Derken hadi emek dedik, devam ettik, sonra iki ay daha uzattılar. Daha da uzamaz dedik, ama daha da uzattılar. Çok uzattılar güzel uzattılar. ben de yazarken uzattım.

sonuç: şimdi iki ay daha uzattılar.(yemin ediyorum yazarken sinirden gülme krizine girdim.) arkadaşlar 5 imza bitirdi. 3-5 aldılar yine, bense daha da uzatıp uzatmayacağı belli olmayan bir ico da tam bitti derken şimdi de 30 haziran bekliyorum ki 30 haziranda 30 kasım diyebilirler.

arkadaş bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. artık cıvıklığın daniskası.yok mu bir yaptırımı, gidip bi temiz sopa atalım toplanıp.
Pages:
Jump to: