Pages:
Author

Topic: imza kampanyası hakkında bilgi - page 3. (Read 679 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 250
March 04, 2018, 08:52:22 AM
Hafta da mimimum 10 post isteniyor, ve arkadaşlarında dediği gibi hafta içine yayarak atmalısın. Günde 2-3 tane post atıp istenen post sayısında biraz fazla atmaya bak bol şans Smiley
member
Activity: 378
Merit: 11
March 04, 2018, 04:47:24 AM
Ben 1 post ile stake alamamıştım daha önceki kampanyadan ona dikkat edin 10 diyorsa tam 10 yapmayın mutlaka bazılarını saymama ihtimallerine karşılık 2-3 tane fazla atın
newbie
Activity: 152
Merit: 0
March 04, 2018, 03:28:32 AM
başka bir kampanyaya katılım mesajı sayılmamakta(retweetlerini rapor ettiğin mesaj yada airdrop katılım mesajı gibi) , konu sınırlaması  getirebiliyorlar alternatif kripto paralar konusu genel kabul görmekte ilave konuda istenebiliyor durum mesajı yayınlanması ve üyelik seviyene göre avatar zorunluluğuda olabiliyor.                   

okumak gerek twitter kampanyalarına rapor mesajı oluşturmayın biz sayacağız retweetleri ve tweetleri diyor forma bir bakıyorsun herkes doldurmuş zaman kaybı kampanya detaylarını okumak gerek ingilizce çeviri kullanılabilir her kampanyaya katılmak yerine kaliteli içeriklere katılmak sıkılmadan uzun süreli kazanç için daha mantıklı olacağı kanaatindeyim
full member
Activity: 546
Merit: 100
March 03, 2018, 05:47:23 PM
Ben genelde ne dedilerse 1 veya 2 fazlasını atıyorum çünkü silinme durumuda olabiliyor arkadaşım onada dikkat etmelisin. Orada 1 haftada 10 post atman gerektiği yazıyor.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
March 03, 2018, 05:45:42 PM
Bonty kuralı önemli ağa. Adamlar 1 post yüzünden vermiyor o haftanın stakesini ve atabiliyorsan istenenden 2-3 tane fazla post at postun silinmesine karşı önlemini alabilirsin bu şekilde. Çok saçmalamadığınız sürece silinmiyor zaten postlarınızda.

Şuanda olan imzada aynısı başıma geldi. ilk hafta 19 tane post yazmışım. Yanlış saydım sanırım veya bir post'um başına bir işler geldi ve ben kaçırdım. O hafta almam gereken stakeleri alamadım. Bir hafta boşuna geçti. O yüzden bayağı dikkat etmek lazım. Ve fazladan bir kaç tane yazmak lazım ki iş garanti olsun.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
March 03, 2018, 04:50:03 PM
Her kampanyanın kendine göre şartları var. Şuanda OAX kampanyasına katıldım. Haftalık 15 mesaj istiyor ama minimum 3 günde atmanı istiyor. Yani bir günde maksimum 5 mesajını sayıyor. Daha fazlasını atarsan da o gün için saymıyor. Bunlara dikkatli okuman lazım. Eğer adam aksisini belirtmemiş ise hepsini tek günde atsan da sıkıntı çıkarmıyorlar. Ama yazdıklarını iyice okuman da fayda var. Yoksa 10 mesaj yazarsın bir hafta boyunca imzayı da boşu boşuna hesabında taşırsın.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
March 03, 2018, 04:38:55 PM
Bonty kuralı önemli ağa. Adamlar 1 post yüzünden vermiyor o haftanın stakesini ve atabiliyorsan istenenden 2-3 tane fazla post at postun silinmesine karşı önlemini alabilirsin bu şekilde. Çok saçmalamadığınız sürece silinmiyor zaten postlarınızda.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
March 01, 2018, 02:35:34 AM
Sanırım bountyhive sitesinden katılım yaptınız ben de ilk defa bir imza kampanyasına katıldım . Haftada 10 mesaj istiyorlar , en az 75 karakter içermeli.Politik , Konu dışı , Yeni başlayanlar , Yardım v.b bölümlere yazılan mesajları geçerli saymıyorlar . Onun dışında nacizane tavsiyem 10 mesaj yerine haftada en az 15 kadar mesaj atmanız çünkü farklı sebeplerden bazı mesajlarınız geçerli sayılmayabilir , garantiye almakta fayda var .
full member
Activity: 392
Merit: 101
February 28, 2018, 05:54:52 PM
İmza kampanyalarına katılırken türkçeye çevirerek anlamak önemli ancak bence ingilizcesinide anlamaya çalışmak lazım daha hızlı ve daha net anlaşılıyor konu yani kuralları anlayacak kadar jargonu anlayacak kadar öğrenmekte çok fayda var.
member
Activity: 224
Merit: 11
February 28, 2018, 03:35:15 PM
bu kurallar önemli oluyor genelde bu detaylara dikkat etmek lazım emek edip stake almamak yazık olur
hero member
Activity: 644
Merit: 504
February 28, 2018, 02:54:20 PM
During this period you must create a minimum of 10 posts/week on Bitcointalk in order to be considered eligible.

Only posts that are useful and constructive will be eligible towards the 10 posts/week goal. Posts that are off-topic, reports or simply made with the intention of raising post count will not be counted.

Arkadaşlar imza kampanyasında bu ibareler geçiyor ve tam olarak anlayamadım. Haftada toplam 10 mesaj mı atacağım yoksa günde 10 mesaj mı atacaüım tam olarak anlayamadım bu konuda açıklama yapabilecek var mı acaba. haftada 10 mesajın üstünde atarsam sıkıntı yaşarmıyım

Günlere yayarak kaliteli 10 post atın. Çok kısa olmamasına özen gösterin. Yazıdan bu anlaşılıyor.
member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
February 28, 2018, 02:49:13 PM
"minimum of 10 posts/week " = Türkçe anlamı  "Haftada minimum 10 mesaj"  bu şekilde demeyip "minimum of 10 posts/day" deseydi  o zaman günde 10 mesaj anlamına gelirdi. Aslında bunun için konu açmana gerek yok. herhangi bir translate programına yada web sayfasına copy/paste yapsan hem daha hızlı hem daha iyi sonuç alabilirsin.

Ne kadar da detayli bir aciklama Smiley Harika
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
February 28, 2018, 02:48:02 PM
During this period you must create a minimum of 10 posts/week on Bitcointalk in order to be considered eligible.

Only posts that are useful and constructive will be eligible towards the 10 posts/week goal. Posts that are off-topic, reports or simply made with the intention of raising post count will not be counted.

Arkadaşlar imza kampanyasında bu ibareler geçiyor ve tam olarak anlayamadım. Haftada toplam 10 mesaj mı atacağım yoksa günde 10 mesaj mı atacaüım tam olarak anlayamadım bu konuda açıklama yapabilecek var mı acaba. haftada 10 mesajın üstünde atarsam sıkıntı yaşarmıyım

Haftalik 10 tane post atacaksiniz gunluk degil
full member
Activity: 616
Merit: 100
February 28, 2018, 02:46:23 PM
Her imza kampanyasının belli kuralları var direk olarak 10 post değil arkadaşlar bazıları 10 post, bazıları 15 post istiyor,  bazıları 3 yerel 7 İngilizce, bazıları da karakter sayısını belirtiyor. Direk 10 post yapıp geçmeyin kampanyaya girerken kuralları belli ayrıca listede olup olmadığınızı kontrol edin
full member
Activity: 938
Merit: 115
February 28, 2018, 01:18:55 PM
Arkadaşlar zaten hemen hemen herşeyi belirtmişler. Ama ben farklı bir şey söyleyeceğim. Bu tür kampanyalarda genelde attığın mesajın belli bir karakter sayısından az olmamasını isterler. Min da 70 karakter istenir, ama senin kampanyanın açıklama sayfasında yer alır bu kısıt. Ayrıca bir nokta daha var. Senin kampanyaya kabul olup olmadığını ve haftalık dönemleri belirten spreadsheet vardır bu imzanın sayfasında. Oraya muhakkak bak, hem imzanın seni kabul edip etmediğini hem de haftanın hangi tarihte başlayıp hangi tarihte bittiğini öğrenir mesajlarını ona göre atarsın.
member
Activity: 532
Merit: 12
February 28, 2018, 12:08:55 PM
fırsat buldukça post atmaya bak. attığın bazı mesajlar olmayabilir. mesela post sayım günü genelde cumartesi 23:59 a kadar oluyoe sen bekeleyip bekleyip o esna da 10 tane post sıralarsan kabul görmeyebilir...
member
Activity: 574
Merit: 14
February 28, 2018, 05:09:57 AM
haftada 10 mesaj gönderiyorsun. bu mesajını artır. günde 2-3 tane gönder. her mesajın 2-3 cümle hatta daha fazlasını barındırsın, kısa yazarsan spam olabilir. tüm mesajı bir, iki günde atarsan stake almama ihtimalin var. bazı bountyler hafta ibaresi yerine gün gün mesaj atmanı ister. onlara da dikkat edersin hangi bountye katılıyorsan.
full member
Activity: 602
Merit: 118
February 28, 2018, 05:00:21 AM
Toplam 10 mesaj atmalisin. Yerinde olsam 10 dan fazla atarak işi sağlama alırım. Olurda kabul edilmeyen olursa o haftan boşa geçmiş olmasın. Çoğunlukla alternatif kripto paralar bölümünde atmanı tavsiye ederim. Eğer özellikle yer belirtilmemişse...
full member
Activity: 602
Merit: 120
February 28, 2018, 04:19:24 AM
Her hafta mimimin 10 tane mesaj atman gerektiğinden bahşediyor, bunun haricinde ödülü hakedebilmek için 10 mesaj sınırına başarısına ulaşman gerekiyor. Attığın mesajlar YAPICI ve bilgilendirici mesaj olması gerekiyor.. bahsettiği kategorilere attığın mesajların sayılmayacağını söylüyor. Off topic pazar alanı vs
member
Activity: 448
February 28, 2018, 01:46:52 AM
 "minimum of 10 posts/week " = Türkçe anlamı  "Haftada minimum 10 mesaj"  bu şekilde demeyip "minimum of 10 posts/day" deseydi  o zaman günde 10 mesaj anlamına gelirdi. Aslında bunun için konu açmana gerek yok. herhangi bir translate programına yada web sayfasına copy/paste yapsan hem daha hızlı hem daha iyi sonuç alabilirsin.

Pages:
Jump to: