Pages:
Author

Topic: Imza Kampanyasında postlar nasıl atılmalı? - page 2. (Read 275 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
Kampanyadan kampanyaya degisiyor hocam. Sayfadan okuyup ogrenmen gerekiyor kampanyanin gerektirdiklerini.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Katıldığınız imza kampanyasını dikkatli bir şekilde okumanız gerekir.
Bazısı %70 global %30 local ister bazısı globalleri sadece altcoin bölümünde ister bazısı farketmez ama mesajlar 80 karakterden uzun olmalı der. O kurallar doğrultusunda olmalı mesajlarınız
newbie
Activity: 182
Merit: 0
onemli olan - dikkatli okumak.
katildigin kampanyada hersey yazilmasi gereklidir. Onun kurallarin oku. Bazilari altcoins gibi konulari rededer, bazilari soylendigi gibi sembol sayar.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Atacağın postlar bilgi verici veya bir soruna çözüm üreten postlar olmalıdır. Yani sadece post atmak için atmayın. Post atacağınız konuyu önce bir okuyun. Konunun altında postlar varsa onları da okuyun. Daha sonra bilginiz dahilinde yorum yazabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise yapıcı postlar yazmanızdır. Sonuçta Bitcointalk hepimizin forumudur. Bizim sayemizde hayatına devam etmektedir.
member
Activity: 728
Trphy.io
Her ödül kampanyası yöneticisi yönettiği organizasyona dair şartları zaten açıkça belirtiyor. Bounty konularında Signature Campaign başlığının altında inceleyebilirsin.
Ben genel olarak 100 karakterin altına inmemeye çalışıyorum ve konu neyse onun dışına çıkmamaya çalışıyorum şu ana dek hiçbir şekilde sorunla karşılaşmadım.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Her kampanyanın koşulları birbirinden farklıdır. Bazıları 10 post ister, bazıları 30. Bazıları local kabul eder, bazıları sadece altcoin bölümünü kabul eder.
Genel olarak bounty kısmı kabul olmaz. Mesajında bulunması gereken karakter sayısı da yine bounty konusunda yazar. Yani okuman gereken her şey Genbby'nin bounty konusunda yer alıyor Smiley
member
Activity: 177
projenin sayfasında nasıl atılacağı yazar hangi projeye gireceksen o projenin bounty konusunu ac ve okuman gerekli  kimileri harf sayısı kimisi ise belirli bir rütbe gibi kriterlere sahip
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Selam herkese,

Bugün ilk kez bir imza kampanyasına katıldım, ancak forumun hangi bölümlerinde ve ne tarz postlar atmam gerektiğinden emin olamadım henüz, projeyi anladım ve hazırım hakkında bişeyler yazmak için ama söylediğim gibi özellikle forumun hangi bölümlerine bu yorumları yapıcağımdan emin olamadım. Yardımcı olan çıkarsa sevinirim.
Pages:
Jump to: