Pages:
Author

Topic: Incepator si sfaturi pentru incepator in lumea cryptocurrencyului - page 2. (Read 2728 times)

member
Activity: 162
Merit: 24
Sfatul meu la o investitie in cryptovalute este sa alegeti intre acelea care au printre cele mai mari volume de tranzactionare. Verificati worldcoinindex.com, in principiu daca cumperi dintre primele 5-10 cryptovalute (ca volum de tranzactionare in 24 ore), riscul sa ramai cu ele sunt mici (datorita faptului ca exista un volum activ de traderi care le tranzactioneaza).
newbie
Activity: 18
Merit: 3
cum se face ca orice incepator in crypto, intra direct in shitcoins???
invatati de Bitcoin prima data! asta e sfatul meu pt toti incepatorii

Am ales ETH, deoarece in ultima perioada pretul acestuia a explodat. Si posibil ca in viitorul apropiat pretul intre low si high sa fie destul de mare si avantajos. Legat de bitcoin, acesta are un pret foarte mare si plus ca nu am studiat evolutia acestuia.

De ce consideri ca ETH este shitcoin?
sr. member
Activity: 478
Merit: 285
Crypto Way is the only Way!
cum se face ca orice incepator in crypto, intra direct in shitcoins???
invatati de Bitcoin prima data! asta e sfatul meu pt toti incepatorii
member
Activity: 80
Merit: 10
1. nu as putea sa iti raspund despre cel mai bun portofel ETH, caci eu folosesc portofel BTC Copay. au si aplicatii mobile, si de pc pentru orice OS. interfata intuitiva, sincronizare in timp real. mai am cont pe bittrex, iar baietii aia iti pun practic la dispozitie cate un portofel electronic pentru fiecare moneda de pe platforma. da, are 2FA. si portofelul de pe mobil sau pc este safe daca doar tu umbli cu ele, le parolezi.
2&3. eu lucrez ocazional cu CoinFlux. exchange romanesc, lucreaza doar cu transfer bancar, schimba in RON&EUR  BTC, ETH, ETC si LTC. mai mult decat suficient pentru un start in trade!
succes!
member
Activity: 162
Merit: 24
Eu cumpar ETH pe gatehub. Pretul nu e cel mai bun, dar pana acum nu am avut probleme cu ei.
newbie
Activity: 18
Merit: 3
Salutare, cum zice si titlul, sunt incepator in lumea cryptocurrencyului, astfel va cer ajutorul. Pe mine m-ar interesa ETH si m-as juca prin arbitraj, buy low - sell high. As mai intra si pe poloniex pentru a face schimb intre BTC si ETH, dar principiul ar fi acelasi. Inainte de a incepe si fara de a pierde bani, am cateva nelamuriri:

1. Unde sa-mi fac portofel digital? Lumea zicea sa mi-l creez pe siteul oficial Ether si sa descarc programul lor. Altii ziceau sa mi-l creez pe alte siteuri (fara descarcare program), dar fiecare are avantajele si dezavantajele lui. De exemplu programul local nu este la fel de securizat ca si siteurile (de ex: 2FA) si sincronizarea se face greu. Ce imi recomandati?
2. De unde se merita de cumparat ETH?
3. Unde se poate face conversie ETH to EUR sau RON? Am gasit siteuri dar au comisioane foarte mari. Astfel nu se merita sa-ti retragi banii, ca profitul din schimburi ii pierzi pe comisioane.

Mersi frumos!

Nota: Miningul nu m-ar interesa.
Pages:
Jump to: