Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 56. (Read 298928 times)

hero member
Activity: 1111
Merit: 588
Οσο περισσοτερο πλησιαζει την τιμη του χρυσου , ολο και με πιανει κρυος ιδρωτας . Κατω απο τα 100 δολλαρια η διαφορα , για να δουμε πως θα τα παει στη ρεβανς το btc .

Edit. Και coinmarketcap ανω των 20 δις . Κριμα που δε θα μπει kai to scoin της coinspace.eu , θα ξεπερναγαμε τα 30 δις μονο και μονο με αυτο .
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
αν δεν σκασει κανα mtgox 2.0 να κλαπουν δις δεν βλεπω να πεφτει και πολυ προς τα κατω.
εχουν "φροντισει" οι φωστηρες παγκοσμιοι υπουργοι οικονομικων γι' αυτο Tongue
full member
Activity: 152
Merit: 100
Το ενδιαφερον της υποθεσης παντως ειναι οτι και τα alts εχουν κρατησει σταθερη - αν οχι - ανοδικη τροχια ( μετα τα προηγουμενα dumps βεβαια ) . Ισως να ερχεται ο καιρος που δε θα πιανει πανικος την αγορα με καθε pump του btc . Ζουμε σε ενδιαφεροντες καιρους κυριοι ...

πολύ σωστή παρατήρηση..απ' την άλλη το btc έχει αρχίσει λίγο τα "σπαστικά" του..πάει μόνο πάνω χωρίς καμία διόρθωση ουσιαστικά (όπως και στο bear market πρόπερσι &  λίγο πέρσι μόνο κάτω). γμτ πούλησα στα 1020 και δεν ξέρω αν πρέπει να ξαναμπώ ή όχι.

τελοσπάντων υπεράνω του ατομικού καλού είναι το συλλογικό, χάιρομαι να το βλέπω και πάλι να γ...ι και να δέρνει μέτα από τόσα που έχει περάσει και ας μην είμαι long;D
legendary
Activity: 1064
*still crying for selling Bitcoins at 5€/each*  Cry
τουλαστιχον δεν πληρωσες την πιτσα 10000 btc  Shocked
legendary
Activity: 975
*still crying for selling Bitcoins at 5€/each*  Cry
hero member
Activity: 1111
Merit: 588
Το ενδιαφερον της υποθεσης παντως ειναι οτι και τα alts εχουν κρατησει σταθερη - αν οχι - ανοδικη τροχια ( μετα τα προηγουμενα dumps βεβαια ) . Ισως να ερχεται ο καιρος που δε θα πιανει πανικος την αγορα με καθε pump του btc . Ζουμε σε ενδιαφεροντες καιρους κυριοι ...
hero member
Activity: 815
Merit: 500
LOL (virtual σαμπάνια)  Grin
Κάθε trading έχει το χαρακτήρα υπέρ ή κατά της ισοτιμίας του BTC, δεν έχω ιδέα πλέον (και αναιρώ και το προηγούμενο post  Grin )
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
τα πιάσαμε και τα 1000 ευρώ
hero member
Εγώ πάντως δεν θα έπερνα κανένα alt αυτή τη στιγμή από την πρώτη 10άδα του polo  Tongue
(Με πιθανή εξαίρεση λίγα LTC λόγω πιθανού segwit, αντε και λιγα lisk αλλά δεν με πείθουν ούτε αυτά για σύντομα κέρδη)
jr. member
Activity: 58
Merit: 10
Εχω την εντυπωση οτι χαρη σε αυτο το μοτιβο εαν καποιος θελει να μπει στα cryptos αυτη τη στιγμη με καποια ασφαλεια μονο παιζοντας στην δεκαδα των altcoins γινεται .

Ας πουν την γνωμη τους και οι γνωστες του trading .

Κανα trading for dummies εχει υποψην του κανενας ?
legendary
Πάντως τώρα δεν θέλει και πολλές ικανότητες για να βγάλεις χρήμα από το trading. Υπάρχει ένα μοτίβο που συνεχίζεται για πάνω από χρόνο. Το bitcoin κάνει ράλι τα altcoin πέφτουν, με το που φτάσει στα όρια της ανόδου του το bitcoin ξεκινάει το ράλι στα ποιο δημοφιλή altcoin της εποχής και μετά ξανά ο ίδιος κύκλος.
Γενικά όσο ανεβαίνει η ισοτιμία του Bitcoin θα τραβάει προς τα πάνω και τα υπόλοιπα altcoin. Αυτό είναι δεδομένο.
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
Ποιο exchange χρησιμοποιείς για btc ---> monero ?
Καλή Χρονιά! Που ξεκίνησε με πυροτεχνήματα και σαμπάνιες βεβαίως-βεβαίως! Grin

Monero trading μόλις άνοιξε και το Kraken. (Έστειλαν ανακοίνωση με email, αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου εγώ με το Monero.)
legendary
Ναι όντος σήμερα ήταν η μέρα και για να μη ξεχνιόμαστε

newbie
Activity: 12
Merit: 0
Στις 3 Γενάρη του 2009 γεννήθηκε το 1ο block του bitcoin που αποκαλείται Genesis block. Αυτό σημαίνει ότι στο ζώδιό του είναι Αιγόκερως.

Ελείψη τεχνικών αναλύσεων και ευρισκόμενος στην ίδια ψυχολογική κατάσταση με τους δημοσιογράφους των πιο πάνω δημοσιευμάτων, αναρτώ εφάμιλλης επιστημονικής αξίας και σοβαρότητας περιεχόμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ημερήσιες Προβλέψεις

Ο Δίας στον Ζυγό, εξυπηρετεί άμεσα τα επαγγελματικά σου σχέδια κι είναι το σωστό timing για να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου ή να αναζητήσεις βοήθειες και μάλιστα από «ισχυρά» πρόσωπα. Δεν αποκλείεται επίσης να τιμηθείς για μια δράση σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε καλούν να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τη λογική σου, «ακούγοντας περισσότερο την φωνή της διαίσθησής σου. Επιπλέον, μπορεί να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, πρόσεξε όμως γιατί «τα φαινόμενα απατούν»!
[/pre]

(Το παρόν άρθρο δεν αποτελεί οδηγό ή σύσταση για επενδύσεις οποιασδήποτε μορφής προς οιονδήποτε και για οτιδήποτε τίτλο ή παράγωγο αυτού)

sr. member
Activity: 503
Merit: 256
To bitsquare αν και να σου πω έχω πολύ λίγα monero μόνο και μόνο για να δω πως δουλεύει το όλο πράγμα. Κοίτα να βγουν λύσεις όπως το Tumblebit που είναι και ποιο απλό από το joinmarket το monero δεν θα έχει και λόγο ύπαρξης νομίζω.

το monero μπήκε και στο kraken

btw σήμερα πούλησα στα 990! αντε τώρα και στα 1000!
hero member
Η μάχη στο φαράγγι των 1000$ είναι για γερά νεύρα  Tongue
...
μέχρι και σημερινό άρθρο στην έντυπη εφημερίδα της Καθημερινής υπήρχε για το θέμα

http://www.kathimerini.gr/889910/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/kerdizei-diarkws-edafos-to-bitcoin-meta3y-twn-ependytwn

χμμμ
Ομως, ήδη, παράγωγα προϊόντα και διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, όπως το εισηγμένο στο χρηματιστήριο της Σουηδίας bitcoin Tracker One - SEK. Τα μερίδια του εν λόγω αμοιβαίου εμφανίζουν υπεράξιες μεγαλύτερες από αυτές του ίδιου του νομίσματος και ειδικότερα της τάξης του 130% από την αρχή του έτους, καθώς κάποιοι τείνουν να προεξοφλήσουν περαιτέρω κέρδη του.
legendary
Στην κυριολεξία πάντως σήμερα είχαμε δεκάδες άρθρα από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης με την είδηση ότι έσπασε τα 1000 ευρώ. Παραδοσιακά όλα τα ελληνικά άρθρα που κυκλοφορούν κάθε μέρα και αφορούν το bitcoin τα ανεβάζω στο reddit. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά το τι έγινε

https://www.reddit.com/r/Bitcoin_greece/

μέχρι και σημερινό άρθρο στην έντυπη εφημερίδα της Καθημερινής υπήρχε για το θέμα

http://www.kathimerini.gr/889910/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/kerdizei-diarkws-edafos-to-bitcoin-meta3y-twn-ependytwn

legendary
To bitsquare αν και να σου πω έχω πολύ λίγα monero μόνο και μόνο για να δω πως δουλεύει το όλο πράγμα. Κοίτα να βγουν λύσεις όπως το Tumblebit που είναι και ποιο απλό από το joinmarket το monero δεν θα έχει και λόγο ύπαρξης νομίζω.
full member
Activity: 294
Merit: 101
δεν ξέρω τι έχει συμβεί με το dash δεν παρακολουθώ και τα επεισόδια στο χώρο των alt αλλά υπάρχει μεγάλος αρνητισμός εναντίον του. Από την άλλη το monero έχει μεγάλη συμπάθεια και οι dev του είναι γνωστοί και με πολύ καλό reputation στο bitcoin οικοσύστημα

Ποιο exchange χρησιμοποιείς για btc ---> monero ?
Pages:
Jump to: