Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 6. (Read 298918 times)

full member
Activity: 294
Merit: 101
Πάντως στο 10χιλιαρο κρατάει καλά η ισοτιμία! Για να δούμε μην μας πάρει η κατηφόρα!
newbie
Activity: 26
Merit: 40
Καιρός είναι να καθαρίσει αυτή η κόπρος του Αυγεία. Κάτι κοπροτόκενς, καζίνα, πυραμίδες κτλ, μόνο κακό κάνουν.
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
βασικά ίσως κάνει και καλό με την έννοια ότι εμφανίζονται αρκετοί απατεώνες οι οποίοι επίσης κάνουν μεγάλο κακό στα ψηφιακά νομίσματα (τους έχουμε δει να γράφουν και στο φόρουμ)!!

δηλαδή οι απατεώνες λατρεύουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί έτσι βρίσκουν θύματα!

Το FB και το google ειναι πλεον ξεκαθαρο οτι ειναι το καλυτερο μεσο για καταστρατηγηση των προσωπικων δεδομενων απο τις κυβερνησεις.
Εγω θεωρω οτι εχουμε αρκετους "πολεμους " ακομη.
full member
Activity: 253
Merit: 114
Το FB και το google ειναι πλεον ξεκαθαρο οτι ειναι το καλυτερο μεσο για καταστρατηγηση των προσωπικων δεδομενων απο τις κυβερνησεις.
Εγω θεωρω οτι εχουμε αρκετους "πολεμους " ακομη.
full member
Επίσης η εταιρεία Stripe ανακοίνωσε ότι σταματάει τις πληρωμές με bitcoins, και θα το γυρίσει σε άλλα crypto όπως bcash ... https://stripe.com/blog/ending-bitcoin-support . Στο καλό και να μας γράφουν!
jr. member
Activity: 63
Merit: 4
Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια! Cheesy
Νομίζω ότι πλέον ανακάπτουμε.
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
νομίζω το πρόσφατο crash έχει να κάνει με την εντυπωσιακή άνοδο του yen έναντι του δολαριου.

legendary
Μια εικόνα χίλιες λέξεις  Grin

legendary
στο cnbc βρίζονται on air για την ισοτιμία του bitocin

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-17/go-piss-brawl-breaks-out-cnbcs-fast-money-over-bitcoin

πάντως μου άρεσε και το message από την bitwala

https://www.bitwala.com/end-era-new-beginning/
full member
Και ξανά προς τη δόξα τραβά... μάλλον τα funds κερδοσκοπούν πλέον!
newbie
Activity: 33
Merit: 0
Μας βλέπω κοντά στο 8κ, από τεχνικής απόψεις μιλώντας εκεί είναι ένα μεγάλο σημείο  στήριξής. Αφού φυσικά έσπασε το 10κ που ήταν και ψυχολογικό σημείο στήριξης
legendary
Η πτώση οφείλετε σε συγκυρίες που πυροδότησε το trigger για μαζικό sell off. Ηταν οι φήμες για απαγορεύσεις Κίνα, Κορέα ήταν και όλο αυτό το αρνητικό σπεκουλάρισμα κατά του Bitcoin από άρθρα και τύπου του χρηματοπιστωτικού συστήματος ήταν και το attack από την Coinbase με το bcash αλλά το κερασάκι νομίζω το έβαλε το bitconnect καθώς αυτό το ponzi scam έκλεισε και οι τύποι που το διαχειριζόντουσαν από τι διαβάζω πουλάνε μεγάλα πακέτα bitcoin στην αγορά.
Το bitcoin πάντως είναι υγιές και δεν νομίζω να κρατήσει πολύ αυτό το bear market και θεωρώ ότι θα τα κρατήσει τα 10 χιλιάρικα. Δεν βλέπω να υπάρχει δυναμική για πολύ ποιο κάτω αλλά μην ξεχνάμε ποτέ ότι στο bitcoin τέτοια crash έχουν συμβεί άπειρες φορές στο παρελθών και αρκετές φορές χωρίς λόγο και ποιο επικά κρασαρίσματα από αυτό εδώ.
Πάντως έπεσαν και τα fee Tongue
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
o Γενάρης γενικά είναι πάντα ένας κακός μήνας για το Bitcoin τα τελευταία χρόνια

Και όχι μόνον.
"Blue Monday is a name given to a day in January (typically the third Monday of the month) claimed to be the most depressing day of the year."

Αλλά περνάει γρήγορα.
newbie
Activity: 63
έχει πέσει ένας πανικός στους μικροεπενδυτές και πουλάνε...θα πέσει και κάτω από τα 8Κ τις επόμενες ώρες...

Ήρθε η ώρα για ψώνια τώρα που βγήκαν όλα σε έκπτωση   Wink
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
έχει πέσει ένας πανικός στους μικροεπενδυτές και πουλάνε...θα πέσει και κάτω από τα 8Κ τις επόμενες ώρες...
legendary
o Γενάρης γενικά είναι πάντα ένας κακός μήνας για το Bitcoin τα τελευταία χρόνια

newbie
Activity: 54
Μπαααααα , έχω αρκετό καφέ  Grin
legendary
νομίζω σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα γιαυτό εδώ το gif  Grin

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/03/3.gif
legendary
Τρέλη πτώση. Οφείλεται στην απόφαση της Κίνας;

γενικά ο Γενάρης είναι άσχημος μήνας και πέρσι και πρόπερσι. Τώρα η Κίνα δεν έχει καμία επίδραση. Εγώ νομίζω έχει να κάνει και με την κορέα και με την απόφαση τους να ρυθμίσουν την αγορά που εκεί γινόντουσαν τρελά κερδοσκοπικά παιχνίδια.
Pages:
Jump to: