Pages:
Author

Topic: [INFO] Νέα άρθρα για το Bitcoin - page 8. (Read 94555 times)

legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Κατα τη γνώμη μου ένα απο τα καλύτερα άρθρα που έχω διαβάσει.

https://steemit.com/bitcoin/@corbettreport/bitcoin-surpasses-gold-what-it-means-and-what-it-doesn-t

[Edit]
H φωτογραφία με τους τύπους στο τραπέζι και το σχόλιο στη λεζάντα είναι όλα τα λεφτά!
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
To kraken εξαγοράζει την trading platform Cryptowatch

http://www.bitcoin-gr.org/?p=6351

το cryptowatch φοβερή πλατφόρμα για να βλέπει κάποιος τις ισοτιμίες ακόμα και στα altcoin.
legendary
το ότι θα έβλεπα και debate σε μεγάλο ειδησιογραφικό site για το bitcoin δεν θα το πίστευα με τίποτα πριν χρόνια  Grin

http://www.cnbc.com/2017/02/27/bitcoin-bug-calls-out-peter-schiffs-gold-infatuation.html

legendary
πάντως το εύχομαι και εγώ να τα παρατήσει σαν τον hearn και να μας αδειάσει την γωνία.
Για την ιστορια η εταιρεία που πήγε ο Hearn η R3 από blockhcain έγινε blockchain inspired και τώρα πλέον απλά δημιουργεί databases  Grin
legendary
Ετοίμαζα δυο απαντήσεις αλλά χάσιμο χρόνου θα είναι και είμαι και πτώμα.

Η μόνη λύση πάντως για τον ver είναι να καταλάβει επιτέλους ότι ο ποντικός όχι μόνο "ψόφησε"  αλλά έχει αρχίσει και βρωμάει.  Grin

Μάταια το παλεύει...

εσύ εκεί τον χαβά σου.. αμετανόητος  Grin
legendary
Ετοίμαζα δυο απαντήσεις αλλά χάσιμο χρόνου θα είναι και είμαι και πτώμα.

Η μόνη λύση πάντως για τον ver είναι να καταλάβει επιτέλους ότι ο ποντικός όχι μόνο "ψόφησε"  αλλά έχει αρχίσει και βρωμάει.  Grin

Μάταια το παλεύει...
legendary
για πάμε ξανά στο debate και να δούμε τι έκανε για άλλη μια φορά ο Ver με τις σαχλαμάρες που είπε..  Grin

https://plus.google.com/u/0/+AvatarEquis/posts/ZPcpueFywTc

όπως έγραψε ο Ver έχει την ατυχία να απευθύνετε σε δύσκολο κοινό Cheesy
legendary
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
legendary
...να τονίσει τα σημεία παραπληροφόρησης από τον Ver και τα ψέματα του που λέει.

Και πια είναι αυτά δηλαδή?

Αλλά εδώ που τα λέμε ο Ver χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς τακτική που χρησιμοποιούν και οι λαικιστές πολιτικοί.

O μόνος που είδα να χρησιμοποιεί αυτή την τακτική ήταν ο τύπος που έγραψε το "άρθρο" στο medium που έκανες λινκ πιο πάνω, είχα να νιώσω τέτοια σιχαμάρα απο την εποχή της "όλγας" και του πρετεντερη

Ωραία λόγια που ακούγονται υπέροχα στις μάζες που τα περισσότερα όχι μόνο δεν έχουν κανένα τεχνικό υπόβαθρό αλλά είναι και τελείως ανέφικτα.

Υπερβολές και δικαιολογίες κατα τη γνώμη μου...

Πάντως βλέπω γενικά μια προσπάθεια "αποδόμησης" του ver ή μου φαινεται?  Grin

αν και νιώθουμε την ίδια σιχαμάρα για τον Πρετεντέρη και την Ολγα θα ήθελα να μου πεις για ποιο λόγο νιώθεις σιχαμάρα για ότι έγραψε στο post στο medium. Σε τι λέει ψέματα.
για την ιστορία αυτός που έγραψε το άρθρο στο medium είναι ο developer του Τυmblebit του αποκεντρωμένου πληντήριου για τα bitcoin που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιος θέλει εύκολα και με δύο κλίκ.
Αλήθεια να σε ρωτήσω κάτι. Δεν σε έχει ποτέ παραξενέψει ότι τυχαία όσοι είναι ενάντια στους developer του Bitcoin είναι υπερ και της πλήρης διαφάνειας η του tracking των συναλλαγών?
Θέλεις μερικά παραδείγματα?
Garzik έχει την εταιρεία bloq που ειδικότητα της είναι τα εργαλεία για tracking των bitcoin συναλλαγών. ενθερμος Fuder κατά της δουλειάς που γίνετε στο bitcoin.
Hearn αν και τα έχει παρατήσει εδώ και καιρό δεν ξεχνάμε ποτέ την πρόταση του για να βάλει στον κώδικα του τότε ΧΤ την δυνατότητα blocking των "βρώμικων" συναλλαγών η βρώμικων όπως θα ορίζονται από ποιούς και με ποια κριτήρια?
Γενικά αν τους ψάξεις όλους βλέπεις μια παράξενη κρυφή ατζέντα πίσω από αυτό το φαινομενικό μίσος που έχουν.
legendary
...να τονίσει τα σημεία παραπληροφόρησης από τον Ver και τα ψέματα του που λέει.

Και πια είναι αυτά δηλαδή?

Αλλά εδώ που τα λέμε ο Ver χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς τακτική που χρησιμοποιούν και οι λαικιστές πολιτικοί.

O μόνος που είδα να χρησιμοποιεί αυτή την τακτική ήταν ο τύπος που έγραψε το "άρθρο" στο medium που έκανες λινκ πιο πάνω, είχα να νιώσω τέτοια σιχαμάρα απο την εποχή της "όλγας" και του πρετεντερη

Ωραία λόγια που ακούγονται υπέροχα στις μάζες που τα περισσότερα όχι μόνο δεν έχουν κανένα τεχνικό υπόβαθρό αλλά είναι και τελείως ανέφικτα.

Υπερβολές και δικαιολογίες κατα τη γνώμη μου...

Πάντως βλέπω γενικά μια προσπάθεια "αποδόμησης" του ver ή μου φαινεται?  Grin
legendary
στο συγκεκριμένο debate όντος ο άλλος είναι ανέτοιμος και δεν γνωρίζει αρκετά πράγματα γιαυτό αδυνατεί όχι μόνο να απαντήσει αλλά ακόμα και να τονίσει τα σημεία παραπληροφόρησης από τον Ver και τα ψέματα του που λέει.
Αλλά εδώ που τα λέμε ο Ver χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς τακτική που χρησιμοποιούν και οι λαικιστές πολιτικοί. Ωραία λόγια που ακούγονται υπέροχα στις μάζες που τα περισσότερα όχι μόνο δεν έχουν κανένα τεχνικό υπόβαθρό αλλά είναι και τελείως ανέφικτα.
Το κάνει και κάποιος άλλος αυτό σε αυτό τον γενικά χώρο. Και είναι οι scammer του onecoin. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα του Ver είναι ότι ενώ οι scammer του onecoin απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την τεχνολογία ο Ver από την άλλη απευθύνετε σε έναν κόσμο που οι περισσότεροι είναι στην χειρότεροι geek που έχουν στραβωθεί πάνω στους υπολογιστές γιαυτό και οι ανοησίες του στο bitcoin οικοσύστημα δεν έχουν μεγάλη απήχηση.
Δεν είναι δύσκολο να το βγάλεις αυτό το συμπέρασμα και από την ποιότητα και τεχνική κατάρτηση των λιγοστών υποστηρικτών του.
legendary
... ο τύπος δεν γνωρίζει τι του γίνετε στο πως δουλεύει το bitcoin.

Πάντως άλλος είναι αυτός που δείχνει να μην ξέρει τι του γίνεται...

https://www.youtube.com/watch?v=XdyIJ-BUPaU&feature=youtu.be&t=36m43s
legendary
το παράδοξο είναι ότι αντί να ρωτήσουν τον Αντρέα να πει και αυτός την γνώμη του βγάζουν καθημερινά σε debate ποιον? τον Ver που όπως είπα ο τύπος πέρα από holder δεν είναι κάτι άλλο.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
οσο εχει επιρρεασει ο ελληναρας αντωνοπουλος την κοινοτητα δεν το κανει κανεις αλλος.
δεν βλεπω γιατι και  πως το κανει αυτος ο βερ και οι υπολοιποι Wink
προσωπικα μονο τον αντρεα εμπιστευομαι,
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
legendary
ειναι αυτο που λενε "i am putting my mouth where my pocket is"  Cheesy
για να κανω μια παραφραση του "put your money where your mouth is" Roll Eyes

o Tim Draper η οι Winklevos έχουν πολλά περισσότερα bitcoin από τον Roger Ver αλλά δεν έχω δει κανέναν να τους έχει ρωτήσει ποτέ πως θέλουν το bitcoin να λειτουργεί. Αυτό είναι η ένσταση μου. Γιατί η γνώμη ενός holder σαν τον Roger να έχει κάποιο value. Ο τύπος δεν είναι developer, δεν ξέρει καν πως λειτουργεί το bitcoin και δεν έχει κάτσει να το κατανοήσει και αποδεικνύετε αυτό κάθε μέρα με ότι λέει και έχει κάνει και τραγικά λάθη στο παρελθών μπορεί και εσκεμμένα για κάποιους.
Κανείς δεν ξεχνάει τι έλεγε δημόσια λίγους μήνες πριν την κατάρρευση του MTGox.

https://www.youtube.com/watch?v=UP1YsMlrfF0

Θέλω να πω ότι αυτός ο τύπος δεν έχιε κανένα reputation δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι συνεχίζουν να του δίνουν λόγο και να θεωρούν ότι η άποψη του έχει και κάποια βαρύτητα.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
ειναι αυτο που λενε "i am putting my mouth where my pocket is"  Cheesy
για να κανω μια παραφραση του "put your money where your mouth is" Roll Eyes
legendary
πάλι μαλακίες λέει συνεχόμενα και χωρίς να πάρει ανάσα. Ειλικρινά αυτόν τον τύπο απορώ πως κάποιοι συμφωνούν μαζί του όταν ότι λέει είναι απλά όχι ψέματα αλλά παραπλάνηση συν ότι ο τύπος δεν γνωρίζει τι του γίνετε στο πως δουλεύει το bitcoin.
Ας ξεκινήσουμε από εδώ στο χθεσινό debate

https://medium.com/@nopara73/roger-ver-vs-tone-vays-scaling-debate-reality-check-3b7be1d514ed#.osr2c8gzr

και ας δούμε το σημερινό που άντεξα 10 λεπτά να το ακούσω και που τρέχει ακόμα. Ο τύπος για 5 λεπτά έλεγε ότι θα πρέπει να κάνουμε safe τα zero confirmation και ότι το bitcoin θα πρέπει να δουλεύει με τα zero confirmation.
Μετά από αυτην την ακατάσχετη μπουρδολογία από μέρος του απλά πήγα στις άλλες σελίδες του xotika.tv που έχουν πολύ ποιο ενδιαφέρων από τις βλακείες του Ver.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουν λόγο και κάνουν debate με αυτόν τον άσχετο.
legendary
Tone Vays vs Roger Ver

Λογικά μου ακούγονται αυτά που λέει ο Roger Ver, μέχρι τα πρώτα 24 λεπτά που έχω ακούσει τουλάχιστον...

https://steemit.com/cryptocurrency/@tracemayer/roger-ver-bu-vs-tone-vays-segwit-bitcoin-scaling-debate
Pages:
Jump to: