Pages:
Author

Topic: ING Bank'ın yaptığı araştırmada Türkiye kripto piyasasına karşı çok olumlu. - page 2. (Read 616 times)

jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Bizim millet kolay parayı kolay yoldan zengin olmayı ister ve sever. Türkiyeye göre yüzdeleri düşük ülkelerde çiftlikbank bu kadar para toplayamazdı.
newbie
Activity: 34
Merit: 0
zaten en fazla kriptopara kullanan ülke Türkiye bu kanıtlandı.
member
Activity: 249
Merit: 11
Ben bu araştırmanın çok yanıltıvı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten bilerek yatırım yapanların sayısının çok fazla olmadığını düşünüyorum.
member
Activity: 140
Merit: 18
Olumlu kalan tek ülke türkiye kalmış gibi hissediyorum nedense, boğayı çok özledik be kim bilir ne zaman gelecek, bi an önce gelsin artık hayallerimiz var arkadaş 😂
newbie
Activity: 7
Evet ülkemiz dahil olmak üzere bir çok ülkenin ılımlı yaklaşimina şahitiz umarım ülkemiz de bu pazardan payını alır
newbie
Activity: 84
Aslında bizim son 200 yıldır el attığımız şeyleri hep kurutma gibi bir özelliğimiz var ama kim bilir belki de artık bu değişmiştir.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Teknoloji üretmekte çok ilerde olmasak da halkımızın çoğu "early adopter", yeni teknolojilere hızlı ayak uyduruyoruz.
jr. member
Activity: 322
birkaç gün ana akım medyada görüldükten sonra millet yeni bir kolay para diye yaklaştığı için bilinirliği arttı. hatta tolga çevik de esprisini yapmıştı bunun.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Swipe
Çalışarak zengin olamayacağımızı veya en basitinden memur olarak ev-araba almanın çok zor olmasından olabilirmi acaba . Grin
newbie
Activity: 98
Ben asla yatırım yapmam diyenlerle çok fazla güvenenleri anlamıyorum. Tamam gelecek görüyorsunuz ama yarın ne olacağını nerden bilebiliriz, ya da gelecek görmüyorsunuz ama bu kadar katı olmak zorunda mısınız
newbie
Activity: 29
Çok fazla olumsuz yorum olsa da pozitif düşünen ve yatırım yapan çok insan var, btc yükselişe geçince dahada artacaktır.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
En son yapılan araştırmaya nüfusumuza oranlar en fazla ico yatırımı yapan ülkelerden biriyiz . Böyle bir konuda ülkemizin lider olması oldukça ilginç bu sefer geleceği mi görüyoruz yoksa çöküşümü görecez Smiley
jr. member
Activity: 420
Yapılan araştırmalar olumlu ancak çok uzun sürdü bu düşüşler. Artık yükselişe geçse de bizde rahat etsek. Artık insanlar yatırım yapmaya korkuyor.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
"Raporun devamında ise Türkiye'de kripto paraya sahip olanların oranı %18 iken Avrupa'da bu oran %9 , İngiltere'de ise  %6 . " Diğer ülkeleri bilemem ama ülkemiz için tamamen uydurmasyon rapor. Oran en fazla %0.018 dir .
newbie
Activity: 75
bu çalışmayı daha önce farklı bir şirket de yapmış ve benzer sonuçlar elde ettmişti, görüyorum ki şimdilerde ilgi daha da artmış. aslında ilgi duyanların çoğu şimdilerde şehir efsanesi kıvamındaki laflara inanıp gelenler ve saçma yatırımlar yapıp kendilerini zora sokacak olan kitle. umarım iyi araştırıp yaparlar yatırımlarını.
brand new
Activity: 0
Türkiyede ; Bilgisayarın en çok satıldığı dönem ; Bilgisayarda CİNE5 şifresinin çözüldüğü dönemdir,  siz anladınız ne demek istediğimi

Türk insanı  kurnaz olmak ister hep, Bitcoin ile vergiden yan yola geçme , Bitcoin ile alımda %20 indirim , bitcoin ile ödemede EFT ücreti ödememe gibi bir kurnazlığı görürse Kripto yatırımcısı acayip artar
newbie
Activity: 168
Türkiye'de bitcoin yatırım fonu oluşturulsun. o fonu da uzman analistler yönetsin. çok sayıda kişi satın alır. milyar dolarlık fon olduğunda bankalar bu işin kaymağını komisyonları ile yer tabi. yurt dışına para da çıkmaz. yani bankalardaki atakları artık görmek lazım.
newbie
Activity: 238
Bence yakında bütün bankalarain sisteminde kripto paralar ile ilgili olarak bir duzenleme yapilacaktir. Şu an bir çok genç kripto paralari internet ortaminda kullanmaktadir. Online işlemlerde bankalarda bu sisteme geçecektir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Televizyonlarda yayınlanan haberler ve dizilerde kripto paralar hakkında olumsuz noktalara değiniliyordu. Nasıl oldu da Türkiye'nin bu piyasaya karşı tutumu olumlu olabiliyor?
Araştırmanın düzgün yapıldığına emin değilim. Sokaktaki herkes bitcoin ile batılacağını düşünüyor.
newbie
Activity: 182
Ne kadar çok fazla zarar eden olsa da en ufak bir yükselişte türkiye'den bir çok yatırımcı tekrar geri dönecektir.
seviyoruz bu şekilde para kazanma ihtimalinin olmasını.
Pages:
Jump to: