Pages:
Author

Topic: INS Token Tartışma Alanı - page 79. (Read 18883 times)

full member
Activity: 588
Merit: 125
January 13, 2018, 04:58:19 AM
KYC durumu netleşmeden sevinmek boş yere olacak . İnfaz şeklinde gerçekleştirilirse çoğu kişiyi eleme gibi durumları olabilir . Onun için tekrar bir form oluştururlarsa iyice güven aşılarlar orası da ayrı .

Beyler siz kycyi ne saniyorsunuz? Cok zor bir sinav yada kimsenin gecemedigi eleme degil oyle olsa adamlar yatirim alamazdi ben icoya katildim ordan biliyorum hemen onayladilar abd ve 1-2 ulkeden degilsen rahat ol. Kimlik fotokopisi atamiyorsan zaten o tokenleri herturlu alirlar senden yani Smiley

Kimlik fotokopisi degil de kimligin önyüzünü gonderdim sizce sorun olur mu kyc katildiginiz icin soruyorum boyle kyc katilan oldu mu

Sorun olursa bildirecekler mail olarak yazmıştı bir arkadaş yani sorun olmaz benim arkadaşta kimliğin ön yüzünü yolladı bunun imzasındaydı
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
January 13, 2018, 04:55:52 AM
KYC durumu netleşmeden sevinmek boş yere olacak . İnfaz şeklinde gerçekleştirilirse çoğu kişiyi eleme gibi durumları olabilir . Onun için tekrar bir form oluştururlarsa iyice güven aşılarlar orası da ayrı .

Beyler siz kycyi ne saniyorsunuz? Cok zor bir sinav yada kimsenin gecemedigi eleme degil oyle olsa adamlar yatirim alamazdi ben icoya katildim ordan biliyorum hemen onayladilar abd ve 1-2 ulkeden degilsen rahat ol. Kimlik fotokopisi atamiyorsan zaten o tokenleri herturlu alirlar senden yani Smiley

Kimlik fotokopisi degil de kimligin önyüzünü gonderdim sizce sorun olur mu kyc katildiginiz icin soruyorum boyle kyc katilan oldu mu
member
Activity: 378
Merit: 11
January 13, 2018, 04:00:55 AM
yazıyor işte hepsi spreadsheet te 2000-3000$ o an için alıyorlar 1 ay tutarlarsa 20bin dolar Smiley çevirmenlerden bahsediyorum.
nasıl 1 ayda 10x mı yapacak yanı ben anlamadım, ins 1 ay sonra 10x yapacak demek bbence çok iddaalı oluyor
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
January 13, 2018, 03:54:44 AM

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
January 13, 2018, 03:18:41 AM
Bounty durumu ne  oldu bilgisi olan var mı? Twitter için KYC doldurmuştum en son. Ne onaylandı maili geldi nede reddedildi maili. Anlamış değilim.

Herhangibir haber yok henüz onaylama aşamasında halen.Bu ay sonuna doğru onay maili gelir muhtemelen şubat gibi dağıtırlar.
full member
Activity: 196
Merit: 100
January 13, 2018, 03:16:40 AM
Bounty durumu ne  oldu bilgisi olan var mı? Twitter için KYC doldurmuştum en son. Ne onaylandı maili geldi nede reddedildi maili. Anlamış değilim.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
January 13, 2018, 01:54:36 AM
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
January 13, 2018, 12:38:53 AM
INS Tokenleri bende satmayacağım . Totalde 50K$ Olduğu zaman vedalaşırız kendileriyle .

Ekip zaten harika . Proje desen mükemmel . Ben sonuna kadar HODL Diyorum .
member
Activity: 490
Merit: 16
January 12, 2018, 11:47:17 PM
Vallaha yerinizde olsam ben gelecek olan ins tokenleri saklardim. Eger acil ihtiyaciniz yoksa 3-5 ay unutun gercekten daha fazla kazandiracaktir 50m total supplysi var ins nin birde fiyatlanacagini gosterior  bu
full member
Activity: 336
Merit: 111
January 12, 2018, 11:13:34 PM
subatta odiceklermis kanka ama imzasini hala tutan varsa kampanyadan cikarilacak dedi deadley bugun telegramda. ayrica ben birdaha sordum 500k ins dagitacaz dedi.
olm biz onu 5 gün önce sorduk kesinleştirdik herkes anlaştı 500k da zaten Smiley ne diye her gün 500K INS mı 500K USD mi diye sorarsınızki?

düzgün bir imza bulmadım bulsam dalacam. ayrıca 2. imzam bu ve ikisi de iyi kazandırdı. 500k ins olsa şahane olur Smiley önerdiğiniz bir imza var mı ?
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
January 12, 2018, 09:34:00 PM
subatta odiceklermis kanka ama imzasini hala tutan varsa kampanyadan cikarilacak dedi deadley bugun telegramda. ayrica ben birdaha sordum 500k ins dagitacaz dedi.
olm biz onu 5 gün önce sorduk kesinleştirdik herkes anlaştı 500k da zaten Smiley ne diye her gün 500K INS mı 500K USD mi diye sorarsınızki?

kanka biliyorumda bide ben sorim dedim ya sordum gayet iyi cevap verdi cok iyi adam bu deadley. 500kya kesik atmazsa dahada buyuk adam.
kendisinide düşünüyor bir yandan Smiley INS ile Dolar arasındaki ödül farkı 3.5 kat neredeyse.Oda bounty manager olarak fazla almak istiyor doğal olarak.

bounty managerler nekadar odul aliyor bir bilginiz varmi? birde su whitepaper cevirenler falan var onlar ne aliyor mesela?
yazıyor işte hepsi spreadsheet te 2000-3000$ o an için alıyorlar 1 ay tutarlarsa 20bin dolar Smiley çevirmenlerden bahsediyorum.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
January 12, 2018, 09:28:17 PM

kanka biliyorumda bide ben sorim dedim ya sordum gayet iyi cevap verdi cok iyi adam bu deadley. 500kya kesik atmazsa dahada buyuk adam.
kendisinide düşünüyor bir yandan Smiley INS ile Dolar arasındaki ödül farkı 3.5 kat neredeyse.Oda bounty manager olarak fazla almak istiyor doğal olarak.

bounty managerler nekadar odul aliyor bir bilginiz varmi? birde su whitepaper cevirenler falan var onlar ne aliyor mesela?
sr. member
January 12, 2018, 09:19:12 PM

full member
January 12, 2018, 08:56:15 PM

sr. member
January 12, 2018, 08:25:42 PM
full member
January 12, 2018, 07:38:28 PM
sr. member
January 12, 2018, 07:36:28 PM
kyc yaptık bekliyoruz. şubatta mı ödeme olacak ? ödeme olacaksa isterse martta ödesinler. beklemekte problem yok. zaten ins ben uzun süre bekleticem. orda dursun satınca noluyor ki ? dursun orda. bugün 2x karla çıkarsın sonra başka bişi alır zarar edersin. bekletsen kendiliğinden 5x yapabilir. sabırlı olmayı HODL etmeyi öğrenmek gerek.
dostum imzayıda kaldırabilirsin boşuna taşımana gerek yok Smiley ama benim görünce hoşuma gidiyor severek taşıdığım bir imza oldu diyebilirim.
full member
Activity: 336
Merit: 111
January 12, 2018, 07:25:15 PM
kyc yaptık bekliyoruz. şubatta mı ödeme olacak ? ödeme olacaksa isterse martta ödesinler. beklemekte problem yok. zaten ins ben uzun süre bekleticem. orda dursun satınca noluyor ki ? dursun orda. bugün 2x karla çıkarsın sonra başka bişi alır zarar edersin. bekletsen kendiliğinden 5x yapabilir. sabırlı olmayı HODL etmeyi öğrenmek gerek.
member
Activity: 448
Merit: 10
January 12, 2018, 06:32:53 PM
Bu INS Token kucoin veya Binance girme ihtimalleri nedir etherdeltada gördüm 4-5 dolar arası oraya girme gibi bi durum varsa alalım biraz katlarlar çok iyi.
sr. member
January 12, 2018, 06:30:56 PM
Kimse merak etmesin eğer uzun süre kampanyada bulunduysanız birkaç seneye lambonuz garanti  Grin .Hele birde ICO'ya katıldıysanız  Cheesy

Bende icoya girdim kardeşim bayağı bekletmeyi düşünüyorum eğer lambo parası olursa gel beni bul 10000 tl vereyim harca benden hediye
Hocam seni bulmama ne gerek atarsın walletıma  Cheesy Yaptığın işle çelişiyosun  Wink

Oda olur kardeşim hatta sen walletı yolla ben eğer olursa yollayayım anla ki yollamışsam lamboya biniyorumdur arkasına ins sağolsun
INS sağolsun yazarız  Cheesy İyi fikir(Profilde adres Cheesy) İlerde umarım INS milyonerleri olarak gezeriz kampyanyaya katılanlar olarak, alıntılarız böyle mesajları  Cheesy İyi hayal kuruyorum yalnız .d Cool
Valla hayal değil hiçbirisi bountyleri tutan varsa unutan varsa şuan çok iyi yerlerde diyebilirim biz hepsini çatır çatır yedik Smiley Şimdi köpek gibi pişmanız.Yahu sadece 4 hafta twitter bounty sinden 400 INXT almıştım 400 INXT Cheesy bu scamcoin diyip 100$ a sattım hepsini tam 95 gün önce.Şimdi 12 bin dolar ediyor.
Hedge imzasında 1 ay kaldım aldığım gibi sattım 90 centten şuan 15 bin dolar ediyor 2 ay önce oldu bu.
Daha 4-5 tane imza yazarım böyle..O yüzden hayal mayal demeyin hepsi gerçek ve geçti gitti.
Pages:
Jump to: