Bizden sonra INS ye girmişsin o yetmemiş birde INS ana konusunu bilmene görmene rağmen gidip başka başlık açıyorsun.
sen nasıl bişeysin arkadaş ya kazandırcak bişeyse yazsın nolmuş yani bak bu başlık daha çok dikkat çekmiş millet girmiş türkiyemiz $ kazanmış bencil olmayın bu kadar ya ne ara bu kadar ayrıştık kutuplaştık anlamıyorumki gerçekten yazık
birbirine bu kadar fesatlık yapan başka millet yok galiba...adam buraya konu açtıysa açtı...imzayı kapatmayan veya da o girişleri iptal etmeyen yöneticiye palazlanın da görelim ..ki ben şahsen söyledim iptal et ico başladıktan sonra imzaya girenleri diye..taktı mı ? takmadı tabiki ama en azından içimde kalacağına söyledim rahatladım
tamam anladık zombi forumlarından gelecek akınlardan çekiniyorsunuz...ben de çekiniyorum ama burda birbirimizin kalbini kırmayalım
Anlamadığınız şey ben arkadaşa kızıyorum insanlara imzaya çağırdı diye değil tam aksine hem insanları imzaya çağırıp hemde sabah akşam stake konusunda ağlaşmasına tilt oldum.Yoksa girdiğim imzaya isterse 1000 kişi gelsin herkes hakettiğini kazanır.
Ya boşversene yorumları okuda ona göre yapmış ben 1 kere hesap yaptım herkese ne düşüceğini bilsinler diye sonrakilere bakta konuş adam sormuş ne düşüyo diye bende söylüyorum söylemeyeceksek niye açtım bu başlığı bu başlıkta hesapta konuşulur imzada konuşulur her şey konuşulur kızıyomuşsun sen kimsinki ben senin takıyım yoluna bak herkes istediği yorumu yazar memnun değilsende girmessin bu başlığa yorumda atmassın olur biter.