Pages:
Author

Topic: IOTA jaguar anlaşması (forumda tık yok) - page 3. (Read 611 times)

full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Bu saatten sonra miota ağzıyla kuş tutsada eski hypeını yakalayamaz artık yavaş yavaş eridiğini görürüz
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Yarın yine düşüşe devam eder.Böyle yükselişlerde elden çıkaran çok oluyor.İota ve diğer altlar istikrarlı bir şekilde düşüyor.Altcoin piyasasına giriş yok ama çıkış çok gözüküyor.Bunun başka izahı yok.1,5 senelik düşüş ekipleri ciddi sıkıntıya soktu.Altcoinleri satan ekipler çoğaldı gibi gözüküyor.Şu anda toparlanma da zor gibi gözüküyor alımlar gelmezse.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Demek ki bizim forumda IOTA tutanlar baya azalmışlar. Eski heyecan kalmamış olsa gerek..
CMC'den baktığımda son 24 saat içerisinde %13 civarında bir artış olmuş. 0,26 dolardan 0,32 dolara çıkmış. Habere kıyasla oldukça az bir yükseliş. Geçen seneki boğada 5 doları görmüştü. Nereden nereye...
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Jaguar ve Land Rover grubunun anlaştığı bir ico vardı zaten o da DOVU 2 yıl önceydi sanırım o da hypelanmıştı arkasında kraliyet ailesi var falan filan. Şimdi o nerde ? Bakın nerde ;

Market Cap
$1.152.673 USD
220 BTC
7.425 ETH
Volume (24h)
$612 USD
0,12 BTC
3,95 ETH
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
bu sabah ben de eksi sozlukte gordum bu olayi. dalgasina 70 dolarlik iota almistim ama.hic hareket yok😊 iota  bitmis kendisinin bile haberi yok birakin forumu.

Binance'da volume lar cok düstü.
Coin'lerin hacmi kalmadi.
Tekrar bir btc dump gelirse, iota alanlara suanda gecmis olsun
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Bir video izledim ben de sabah konu ile ilgili. Ciddi ciddi var birşeyler ama yazılan çizilen pek başlık göremedim TR forumda. İngilizcemiz de ancak bize kadar var. I can speak çatır çutur english seviyesinde. Haa okusak ana temayı anlarız o ayrı da ama işte TR forumdaki bu suskunluk zaten uzun zamandan beridir de var yani. Eskisi gibi içi bilgi dolu başlık göremiyoruz maalesef. IOTA iş yapar bir projeydi zaten. Zamanla zaten yerini de iyice sağlamlaştıracak. hatta olduğu yerden yukarılara taşıyacak projeler peşindeler anlaşılan. "Gelecek güzel gelecek" diye bir sloganla bitireyim bari  Cool
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bu sabah ben de eksi sozlukte gordum bu olayi. dalgasina 70 dolarlik iota almistim ama.hic hareket yok😊 iota  bitmis kendisinin bile haberi yok birakin forumu.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Forumu geçtim fiyatta da tık yok.

IOTA (MIOTA)
$0,302694 USD (11,95%)
0,00005763 BTC (12,95%)

%12 böyle bi haber için ölü rakam.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
IOTA ölü bi proje çünkü kimsenin umrunda bile değil Jaguarmış Maseratiymiş falan takmıyor kimse, bir ara aşırı hypelandı sonra söndü, bu saatten sonra bir halt olmaz
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
bu ve yeni haberlerle bugün %25 fiyatlanmıştır benim için çok bir şey ifade etmiyor zaten tüm zamanların en düşüğünden %25 çıkması hiç bir şey değil.

IOTA bitmis bence. Bu haber bile 15% artmasi ne demek biliyormusun?
Ayi piyasasinda sirket baya token salmis piyasaya, artik ucamiyor güvercin. Boga gelene kadar biraz daha satarlarsa zaten bu fiyatlardan alinmaz.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
bu ve yeni haberlerle bugün %25 fiyatlanmıştır benim için çok bir şey ifade etmiyor zaten tüm zamanların en düşüğünden %25 çıkması hiç bir şey değil.
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
 Grin Sabah biraz geç kalktım heryer yıkılıyor IOTA ile Jaguar anlaşıp beraber sistem geliştireceklermiş. Ama forumda niyeyse kimse konu açmamış.
Pages:
Jump to: