btc 53 bin TL mi ?
Bunu duyduktan sonra daha önce sıfatın
yalancıydı şimdi
dolandırıcı ya yükselecek
level atladın hadi hayırlısı.
ayrıca test için üyelik açtım aktivasyon maili bile gelmiyor . giriş yapılamıyor . Tüh edeceğimiz kârdan da olduk şimdi
Tahtada fiyatları arz-talep dengesi belirler. Şimdi ilk 15 basamakta satış fiyatları ne olursa olsun 16.basamağa bir kişi BTC için 200 bin lira değer yazsa ve satış miktarını diyelim 0.001 belirlese ve parası olan birisi gelip ilk 15 basamağı aldıktan sonra, para benim değil mi 16. basamağıda alıyorum dese ve 0.001 miktar BTC'yi 200 000 liradan alsa ve tahtada BTC 200 000 lirayı görse, biz dolandırıcı mı olacağız ? Lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin. Belli ki, bu piyasayı çok takip etmemişsiniz. Türkiye borsalarında 2017 sonu ve 2018 başında BTC'nin global değerlerinin Türk lirası karşılığının 10 bin lira fazlası marjla hareket ettiği zamanlar olmuştur.
Kaldı ki, borsa, isterse kendisi de dikkat ekmek için piyasa değerinin 10 bin lira fazlasıyla alım yapabileğini göstermek için belli fiyatlarla alım yazsa bunda ne gibi bir dolandırıcılık olur ? İsteyen, daha doğrusu, önce hareket eden getirir BTC'sini başka yerde 10 bin lira düşük değerden satacağına kim 10 bin lira fazla rakama alıyorsa burada arbitraj yapar. Sonuçta kimse kimseye zorla Türk Liranı getir ve buradan 10 bin lira fazlasına al diye zorlama yapmıyor. Kimse kimseye getir BTC'ni sat da demiyor. İsteyen getirir satar, istemeyen satmaz. Bu kadar basit.
Ooo birde borsa eğitmenliğine mi soyundun şimdi ,
oğlum sen bizi harbiden salak sandın galiba.
"Tahtada fiyatları arz-talep dengesi belirler"miş falan filan .
Lan göt kafalı , hangi borsalar arası BTC fiyatında 10bin tl fark var söylesene bana. her yerde 43.xxx TL iken senin sikimdirik sitende 53 bin TL olacak BTC??
.
10bin TL = 1500 dolar yapıyor , dünyada hangi borsalar arasında BTC kurunda 1500 dolar fark var . Bütün dünya işi gücü bıraktı senin sitenden BTC alma işine mi giriştide senin BTC kuru tahtan o kadar yükseldi ?
Bir de diyorsun insanlar neden saldırgan neden yıkıcı eleştiri yapıyorsunuz. Senin neyini olumlu eleştirelim, attığın yalanları mı, salladığın gerçek dışı numaraları mı, Google da bulanamayan siteni mi olumlu eleştirelim. Zaten yukarıda söylediğim konuda ki lafların hiç birine cevap veremiyorsun, hala zır zır konuşuyorsun burada.
Ha birde hotmail kabul etmiyormuş beyefendinin sitesi. Oldu senin için birde özel mail adresi alacaz. Sen şunu desene hotmail sunucumu blacklist e aldı site spam olduğu için, onun için hotmail e mailler gitmiyor. Zaten google da büyük ihtimal ile phishing şüphesi nedeni ile siten çıkmıyor. Sitenin adını yazdığın halde ara ara dur taaa aşağılarda çıkıyor. Ee göt oğlanı durum böyle iken kimler senin siteni buldu girdi ve üye olup bu kadar BTC hacmi yarattı ?
zaten konu başlığın iparadigma açıldı daha yeni açılmışsın açılır açılmaz Türkiyenin en yüksek hacimli borsası oldun ha ? ve BTC kurunda bugün 53bin di , demin baktım
Son 24 Saat en yüksek 75bin TL Hassiktir ordan git
Şunu gören götüyle güler :
https://pli.io/kE1RQ.png