Pages:
Author

Topic: iphone 6 şimdiden kuyruk sırası başladı - page 2. (Read 3275 times)

legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
September 06, 2014, 01:53:52 AM
iphone malesef 4s ten sonra hem kalitesini hem gucunu hemde herseyini kaybetti bana gore, steve jobs tan sonra bitti olay. Samsung derken HTC ve LG 2 gomlek ilerideler. Yillardir NFC koymamakla diretti neymis efendim pazarda teknoloji otursunmus, simdi 6 ya koydu mobil odeme falan sanki cok buyuk yenilikmis gibi heryerde konusuluyor, lan yillardir dokun gec kullaniyoruz google walleti biz. galaxy s5 ilede parmak izi ile paypal odemesi yapiyoruz sen nerdesin apple neyin kafasini yasiosun insanlar eskisi gibi degil, iletisimin gucunu unuttun. kurucunuzun buyuk lafi neydi, hani Picassonun meshur lafi   “iyi sanatçılar kopyalar büyük sanatçılar çalar”   artik calmayida beceremiyosunuz .
sr. member
Activity: 328
Merit: 250
September 06, 2014, 01:49:00 AM
Tüketim çılgınlığının geldiği son nokta: Apple henüz resmi olarak tanıtmadı, ancak iPhone tutkunları yeni iPhone 6 için Apple mağazası önünde sıraya girdi bile!

Apple'ın yeni nesil akıllı telefonu iPhone 6'yı 9 Eylül'de tanıtması bekleniyor. Buna karşın bir grup iPhone fanatiği, Manhattan'da bulunan Apple Store önünde şimdiden sıraya girmiş durumda. Cihaz çıktığında ilk alıcılardan olmak isteyen bu "tüketiciler", mağaza önünde olmayan sırayı beklerken çektikleri fotoğrafları Twitter'dan paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Yanlarında şemsiye, battaniye ve portatif koltuk gibi ekipmanlarla gelen gençler, tişörtlerine bakılırsa aynı zamanda online bir ikinci el mağazasının reklamını yapmakla görevli. Şimdilik dört kişiyle başlayan iPhone 6 sırası, bakalım ilerleyen günlerde -özellikle IFA 2014'ün ardından- nasıl bir boyuta ulaşacak.

Kaynak:http://shiftdelete.net/iphone-6-sirasi-basladi-54550
Pages:
Jump to: