Pages:
Author

Topic: IRAK'TA BAĞIMSIZ KÜRT DEVLETİ İÇİN REFERANDUM - page 2. (Read 1231 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Böyle bişeyin mümkün olduğunu sanmıyorum ama eğer olursa yaşanmaz hale gelir buralar
member
Activity: 102
Merit: 10
Nüfus mübadelesi yapılacaksa kabul ediyoruz..
Ancak olay Türkiye,İran ve Suriye' devletlerinden de toprak isteme noktasına gelecek belli..
O yüzden müdahale gelecek Türkiye , İran ve Irak hükümetleri tarafından...
Umarım süreç bu sefer doğru yönetilir..
0H
newbie
Activity: 17
Merit: 0
dün sözü izledim de orada da acayip bir misilleme vardı. umarım her şeyin hayırlısı olur. çünkü biz Türkler çılgınız her an her şeyi yapacak potansiyele sahibiz. yerle bir ederiz sonra da katliam yaptılar der bu terörü destekleyen avrupa ve amerika. amaç enerji kaynaklarını ele geçirip bu arada sevr deki gibi Türkiyeyi parçalamak..  Angry Angry
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Eğer Türkiye bir Ulus Devlet olacaksa yani "Nüfus Mübadelesi" yapılacaksa ülkem sınırları dışında kurulan bir kürt devletini kabul ediyorum.
Olay sadece ülke sınırları dışında bitecek olsa dediğin gibi bende senin gibi düşünürdüm ama olay başka wilson prensipleri vardı hatırlarsan bir yerin kaderini o yerde yaşayan etnik çoğunluk karar verecek deniliyordu şimdi orada bunlar kürt devletini kurarlarsa ki şuna dikkat etmek gerek ırak hükümeti karşı çıkıyor bunlar illegal oylama yapıyor aynı olay bizim sınırlarımızda diyarbakırda vs gibi ilerde olursa bizim ulusal bütünlüğümüzü teklikeye atarlar.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Irak,Iran ve Türkiye ortak hareket edip Erbilde barzaniyi sallandırmalılar.Bu kurulan kürt devleti falan değil israil devletidir.Vadedilmiş toprakları almak için yapılan hamlelerden biridir. israil ölümüne koşuyor.  Allah Devletimizi Payidar Kılsın
hero member
Activity: 1484
Merit: 726
eskiden olsa tüm ülke ayağa kalkardı hatta kürdistan demek bile yasaktı
şimdi hükümete kimse bir şey diyemiyor medyayı çok iyi yönetiyorlar
full member
Activity: 266
Merit: 100
Blockchain with solar energy
Bence Türkiye bişey yapmayacak onun yerine petrol ve inşaat işleri için baskı kuracak. Birkaç seneye bağımsız olurlar.
member
Activity: 154
Merit: 15
%95,93 evet oyu çıktı
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ankara'da bu adamların sözde bayraklarını göndere çekmiştik unutmayalım, o yüzden kahramanlık destanları yazmayın burada yok Irak'a gireriz falan
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Eğer Türkiye bir Ulus Devlet olacaksa yani "Nüfus Mübadelesi" yapılacaksa ülkem sınırları dışında kurulan bir kürt devletini kabul ediyorum.
member
Activity: 70
Merit: 10
Ben bu sabah Irak'a gireriz diye düşünüyordum ama bir sıkıntı var galiba. Normalde sandıklar bile kurulmadan orda oluruz sanıyordum.
full member
Activity: 226
Merit: 100
türkiye umursamaz bile ki o devlet kurulsa bile çok uzun süre hayata kalamaz, eğer kurulursada türkiye tüm gitmek isteyen kürtleri ve suriyelileri oraya göndermeli hatta bence kıyak yapıp gidecek insanlara para vermeli , sonuçta kürt türk kardeştir bence bu yakın ilişkimiz daha huzurlu daha mutlu olur Cheesy

bi insan anca bu Kadar aptal olur Cheesy kurdistanin kuruldugunu gören diyarbakir , mus , van , erzincan , hakkari , hatay gibi sehirler de yasayan kürtler en kisa zamanda ve ilk firsata ortaligi karistirmak ve kurdistana baglanmak isdiyeceklerdir
saten türk hukumettinin gici bunun yuzunden tuttusmuyor mu ..Cheesy yillarca dollanan bitana harita var .. onu canlar sikildigi icin cizmediler Cheesy en kisa zamanda uygulamak istedikleri icin cizdiler
ne kardesligi ?? kardeslik felan yok ortada .. kürtlerin sadece Kurdistan kurulmazindan ümitleri olmadigi icin ses cikarmiyordi .. kürdistan kurulduktan sonra sana doguda toprak bile vermez kürler .. bosuna türk hükümeti havlamiyor Cheesy
full member
Activity: 252
Merit: 103
türkiye umursamaz bile ki o devlet kurulsa bile çok uzun süre hayata kalamaz, eğer kurulursada türkiye tüm gitmek isteyen kürtleri ve suriyelileri oraya göndermeli hatta bence kıyak yapıp gidecek insanlara para vermeli , sonuçta kürt türk kardeştir bence bu yakın ilişkimiz daha huzurlu daha mutlu olur Cheesy
full member
Activity: 294
Merit: 101
Bu sorunun cevabını kaç kişi biliyorki ? inş kötü bir şey olmaz.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Irak'ta bağımsız kürt devleti için referandum şu sıralar yapılıyor .Referandum sonucunda bölge ülkeleri ve Türkiye bundan nasıl etkilenir .Eğer referandum sonucunda bağımsız kürt devleti kurulur ve diğer devletlerce tanınırsa Türkiye bu konuda ne yapmalı?
Pages:
Jump to: