Pages:
Author

Topic: Isplate i uplate uzivo - page 3. (Read 678 times)

newbie
Activity: 32
Merit: 0
January 16, 2018, 03:40:17 AM
A nije li za kupovinu i prodaju kripto valuta namjenjena pod grupa Trgovina?
U biti baš se čudim što tamo nitko ne piše o kupoprodaji uživo.

Nekako mi se čini da tamo ima svakakvih oglasa, samo ne kupoprodaja kripto valuta. Ali slažem se da je to možda bolja lokacija, ali da se stavi kao sticky jer će se inače izgubiti u moru raznih oglasa koji nemaju veze s kripto svijetom.

Da nek slobodno bude tamo, ja osobno nisam ni vidio tu podsekciju trgovine, a uostalome mislim da bi isto jedan sticky bio dobar.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1239
January 12, 2018, 02:37:41 PM

Nekako mi se čini da tamo ima svakakvih oglasa, samo ne kupoprodaja kripto valuta. Ali slažem se da je to možda bolja lokacija, ali da se stavi kao sticky jer će se inače izgubiti u moru raznih oglasa koji nemaju veze s kripto svijetom.
sr. member
Activity: 602
Merit: 260
January 12, 2018, 09:43:03 AM
jr. member
Activity: 66
Merit: 5
January 12, 2018, 09:25:52 AM
To vam je super ideja. U Srbiji tako rade i za sada je sve dobro funkcionisalo, a sad kako se zastititi od prevaranata je drugo pitanje.Verujem da javno upozoravanje na odredjenu osobu na bitcointalk-u nije dovoljno..
full member
Activity: 239
Merit: 107
January 12, 2018, 03:33:27 AM
Apsolutno sam zainteresiran za ovu inicijativu, ovako mozemo izbijeci fee i razno razne provizije prilikom kupnje/prodaje. Racunajte da ako kupujete/prodajete preko banke i coinbasea ili nekog drugo, da cete izgubiti barem desetak %... ja sam iz okolice Zagreba no putujem manje vise kroz cijelu RH, i trenutno sam u fazi prodaje BTCa, ETHa, Neo, deeponiona...pa ako netko zeli kupiti i izbjeci provizije slobodno se javi..
full member
Activity: 322
Merit: 141
January 12, 2018, 03:00:36 AM
Ovo je hvalevrijedna inicijativa jer je security u crypto svijetu trenutno na smiješnoj razini, a da o sporosti nekih sustava i ne pričamo. Doduše, pitanje je kako se osigurati da te netko ne prevari direktno jer kao što znaš i na našim prostorima nas ima svakakvih, ima prevaranata sa pravim kleptomanskim karakterom toliko da me to zbilja iznenađuje (ne mogu shvatiti taj tip i razinu ponašanja i uopće u čemu nalaze zadovoljstvo... pogotovo jer takvi tipovi najčešće završe seleći se okolo da ih netko ne bi uhvatio).

Daj preimenuj temu malo da odmah iz naslova bude jasno o čemu se radi pa će se više ljudi uključiti. Siguran sam da ima zainteresiranih.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1239
January 11, 2018, 04:01:05 AM
Nije to loša ideja. Na jednom drugom forumu sam vidio da ekipa uredno trguje na taj način.
Ako netko želi kupiti ETH u većoj količini (10.000 dolara i više), neka mi se javi. Iz Zagreba sam. Nađemo se, ETH prebacim na wallet po želji, a lovu na ruke.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
January 11, 2018, 02:57:20 AM
Pozdrav svima,

Pošto sam nedavno a i općenito imao neugodna iskustva s prodajom i kupnjom preko neta, predlažem da napravimo sticky thread u kojem možemo uzivo kupovati i prodavati kriptovalute za cash.

Danas sam isao vaditi 2 soma kn da bi zavrsio s 1600 zbog svih troskova. Nije mali postotak po mom misljenju. Ja sam u Rijeci npr. i sigurno ima netko tko bi kupio dok ja prodajem i obrnuto. Ako netko hoće npr kupiti 1000kn nekog altcoina ili BTC može mi se javiti.

Ako modovi misle da je besmisleno, nesigurno, bilo već pokušano i dr., nek me ignoriraju kao da nista nije bilo.

Lp
Pages:
Jump to: