Pages:
Author

Topic: Issız bir adaya düşseniz yanınıza almak isteyeceğiz 3 Altcoin? - page 3. (Read 472 times)

member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Neo ve Ethereum olmazsa olmazlar. Üçüncü seçeneğim de bana her zaman sıcak gelen Monero olsun diyorum  Smiley
member
Activity: 274
Merit: 88
Issız bir adaya düşsem yanıma çakı, ilaçlarla dolu yardım çantası, büyüteç alırım.
gelecekte var olacağını düşündüğüm 3 coin i ise paper wallet yapar su geçirmez birşey ile kaplar yanıma koyarım.
bu coinler de tabi ki Bitcoin, Ethereum, Neo olur.
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
Diger ikisini satar hepsine holotoken alirdim. Holofuel gecisinden once adadan ayrilmak lazim ama
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Abi bu nasıl başlık Allah'ını seversen. 😃 eth ltc kmd diyelim  adada borsaya gireceğimız alt yapı vardır inşallah öyle ortada kalmayalım yanımıza aldıkların bir ise yaramaz yoksa.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
3 yıla kadar kalacağımı düşünüyorsam neo , wan , icx, 3 yıldan uzun kalacağımı düşünüyorsam ethereum ve neo 3. ye lüzüm yok bana göre zira 3 yıldan uzun vadede şans verdiğim 3. bir altcoin yok.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Issız bir adaya düşsem yanıma şu 3 Altcoini alırdım.ZPT,NCASH ve Wan.Bu altcoinler bence çok iyi seviyelere gelicek.
member
Activity: 532
Merit: 22
Issız bir adaya düşünce bırak altcoin milyon BTC olsa ne işe yarar. Başlığın anlatmak istediği güzel ama mantık kurgu çok yanlış.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Issız bir adaya düşersem, öncelikle bir ücretsiz wifi ağı, bir bilgisayar ve sağlam bir güç kaynağı ihtiyaç bana.

ETH: Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak sloganı geliyor bu coini her açtığımda. Token dağılımından dolayı.
LTC: Hedeflerini geçtiğimiz yıl fazlasıyla aşan bu yıllarda ve önümüzdeki yıllarda da aşabileceğini düşündüğüm bir coin.
BTC: Anlatmaya gerek yok olmazsa olmazımız.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
1. Tezos : En favori coinlerimden bir tanesidir. Kathleen ve Arthur'un beni gelecekte zengin edeceğini düşünüyorum.
2. Dogecoin : Şaka amaçlı çıktı. Her sene 1-2 kere pump ve dump yer. Yatırım yapmayana saç baş yoldurur.
3. Ethereum Classic : Ethereum Hard Forku olarak ortaya çıktı. Ethereum kadar olmasada madenciliği yapılan bir coin. Bir Çin atasözü der ki : "Ethereum Classic ilerde 100 Dolar olacak". Grin
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Ethereum zaten olmazsa olmaz. İkinci olarak tezos ve üçüncü olarak Cardano yu tercih ederdim.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
fazla param olsa ethereum ,neo, ve dash alırdım . bunları al unut 5 yıl sonra seni uçururlar tabi sabır çok önemli yoksa hergün bakarsak kalmaz 5 yıla 
newbie
Activity: 229
BNB ile APPC alin 2 3 ay sonra %15 - %30 garanti
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Issız bır adaya dussem yanıma NEO , tass , ethereumu alırdım hayat kurtarırlar Smiley
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Bunu şu anda söylemek çok zor bence, çünkü hepsi daha emekleme hatta bazıları kundak aşamasında . Yani illa gelecekte şu anda piyasa da bulunanlar olacak diye bir kanun yok. Belki önümüzde ki günlerde daha yeni ortaya çıkacak bir tanesi olacak.
newbie
Activity: 84
Yatırım amaçlı yazmıyorum kişisel görüşlerimdir ,  Dogecoin bence hep var olacaktır trollcoin olarak Smiley , sonra kendi tabanını kullanan coinlerin yok olmaması daha muhtemel neo , eth gibi gibi tezos kendini kanıtlarsa altlardan iyi gelir .
member
Activity: 294
Merit: 27
Meramım anlaşılmıştır sanırım arkadaşlar. Hangi 3 altcoin gelecekte yok olmadan hayatına devam edecek ve yatırımcılarına kazandıracak?
Pages:
Jump to: