Pages:
Author

Topic: istanbul mitingi - page 2. (Read 451 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
March 27, 2019, 06:12:14 PM
bu siyasilerin sözüne güvenecek olsaydık bundan yıllar önce avrupaya vizesiz de gidiyorduk, yerli uçağımız da göklere çıkıyordu vs vs.

aslında bir aralar medeniyete erişmeye çok yaklaşmıştık avrupa birliği üyeliği için müzakereleri bile hatırlıyorum başımıza bu yobazlar geldi ve o günden beridir de herşey daha da kötüye gitmeye devam ediyor
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
March 26, 2019, 07:25:05 AM
bu siyasilerin sözüne güvenecek olsaydık bundan yıllar önce avrupaya vizesiz de gidiyorduk, yerli uçağımız da göklere çıkıyordu vs vs.
member
Activity: 322
Merit: 32
March 26, 2019, 06:59:49 AM
Bütün bu tehditler doların artmasına yardımcı olmaktan başka bir işe yaramaz. Senin seçimi kazanıp kazanmaman piyasayı ilgilendirmez dolar almak istiyor ise alır bu kadar basit. Ben seçimi kazanana kadar uslu durun demek istiyor işin özeti bu.

Ayrıca belki yabancı yatırımcı böyle tehditlerden hoşlanıp ülkemize yatırım yapar.

Belki tehdit edilmeyi sevenler vardır.
member
Activity: 448
Merit: 14
March 26, 2019, 06:25:02 AM
Pazarda ki üretici tarlada ki adama direk ulaşabilse oralarda da daha makul fiyatlara satışlar yapılacaktır. Seçimlerden sonra tarikatlara kayyum atanacağı haberleri ortalıkta dolaşıyor BİM olayları nedeniyle belki üstü kapalı onlara değinmiştir.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
March 26, 2019, 05:42:51 AM
vay arkadaş ya buralarda bile zillet millet diye ötenler var ya deli oluyorum ben bunlara. rantı olmayan hiç kimse şunları savunmaz, savunamaz bu kadar gerizekalı olunamaz.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
March 26, 2019, 01:33:29 AM
İstanbulda yaşıyoruz, yaşamaya çalışıyoruz ya da...
Markete girip sebze meyve kartlarına bakıyor musunuz bilmiyorum. Alım fiyatı 1.70 TL olan domatesi 7,95 tl'ye satıyor adamlar ve kimse gık demiyor. Yazıktır günahtır. Her yerde, her markette, büyüğünden küçüğüne artık bu kartlardan mevcut. Alım fiyatı ile size sattıkları fiyat arasındaki uçuruma bir göz atın. Çiftçi ne yapsın, nasıl sürsün tarlasını, nasıl sulasın. Bu alış fiyatı 1,70 TL'de halden alış fiyatı yani. Tarladan kimbilir kaça alıyorlar, çiftçi üretmemekte haklı, motorine mi yetişsin, suya mı yetişsin. Arada 4-5 kat parayı oturduğu yerden kim cukkalıyorsa yapmayın etmeyin yazık yaa şu memlekete...
member
Activity: 630
Merit: 37
March 25, 2019, 03:49:35 PM
geçsinler bu boş söylemleri bu adamlar hep teoride aktifler pratiğe döktükleri hiçbir şey yok dolar 6 liraya sabitlenince yavaş yavaş insanlar o fiyata da alışacak sonra 7 lirayı görecek derken bu böyle gidecek zamanında 1.75 tl olduğunda götünü yırtan millet şu an 5 liraya o kadar alıştı ki dolarda normal geliyor o koyunlara
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
March 25, 2019, 02:13:33 PM
yav hocam her seçim döneminde aynı muhabbetler. hatta dolar her arttığı zaman söylenen aynı sözler. işin açıkçası ben çok sıkıldım bu sözlerden. varsa elinde bir güç vurursun masaya olur biter. ne olursa olsun bu konuda putin'i takdir ederim.
full member
Activity: 602
Merit: 118
March 25, 2019, 01:37:17 PM
Dün yapılan İstanbul mitinginde garibime giden bir açıklama oldu doğrusu; başkan , finans ile ilgili spekülatif hareketler içinde olanları biliyoruz hiç endişe etmeyin seçimden sonra görüşeceğiz gibi bir cümle kurdu.
benim merakım şu: madem bunları biliyorsunuz neden şimdi gerekeni yapmıyorsunuz? Neden seçimden sonra. ayrıca bu seçime beka sorunu diyorlar. Bu neyin bekası? alt tarafı belediye seçimi değil mi?
el alem uzaya merdiven dayadı biz hala nelerle uğraşıyoruz!

Tanzim satış noktasında üreticiden halka yazıyor. pazarda ki neden üreticiden halka gelmiyor. neden tanzimde biber 6 tl de pazarda 14 tl?

Bu sorularım hakkında fikirlerinizi merak ediyorum.
Pages:
Jump to: