Pages:
Author

Topic: Iznenađenje - hrvatska pošta ulazi u crypto biznis - page 6. (Read 1751 times)

legendary
Activity: 3374
Merit: 1824
Branko odakle ti točno ova informacije?
Reče slackovic u drugom postu da je slika na fejsu. Tražio jesam međutim nisam nigdje našao nikakav članak o ovome niti na stranicama pošte ništa ne piše a ovakva stvar bi vjerovatno bila po svim mogućim i nemogućim medijima, vjerovatno ispred onih vijesti o novom grudnjaku lidije bačić  Smiley

FB je daleko od toga da bi bio ''pouzdan'' i relevantan izvor informacija.
Zna se na koji način hrvatska pošta oglašava svoje nove usluge, putem svojih službenih kanala, medijskih priopćenja i sl.
Osim toga, uvođenje takve nove usluge ne bi moglo ići bez natječaja javne nabave i usluga bi se informacijski povezala sa svim poslovnicama pošte u RH.
Mislim da ova priča ''ne drži vodu''.
Netko se vjerojatno ''igrao'' u Photoshopu  Grin Grin
legendary
Activity: 1932
Merit: 2272
Reče slackovic u drugom postu da je slika na fejsu. Tražio jesam međutim nisam nigdje našao nikakav članak o ovome niti na stranicama pošte ništa ne piše a ovakva stvar bi vjerovatno bila po svim mogućim i nemogućim medijima, vjerovatno ispred onih vijesti o novom grudnjaku lidije bačić  Smiley
legendary
Može link do originalnog članka? 
jr. member
Activity: 63
Merit: 4
Nekako sumnjam u istinitost ovoga, ali svakako nas obavijesti kada saznaš više.
legendary
Activity: 2730
Merit: 7065
Nešto sam skeptičan. Na web stranici nema pronađenih rezultata kada se traži bitcoin. Google ne izbacuje ništa kod pretrage 'posta zadar bitcoin', 'Hrvatska posta kripto valute' i slično. Nadam se da će neko dokazati da ipak griješim.
legendary
Dakle,  ako je ovo stvarno istina i nije nekakav photoshop i šala,  onda je ovo zaista iznenađenje.
U biti,  ovakve stvari javne ustanove i firme rješavaju preko javnih natječaja koje idu za sve poslovnice a ne samo za jednu.
Nema šanse da bi neki "napredni " voditelj neke poslovnice mogao sam,  "na svoju ruku" dogovoriti i uvesti novu uslugu samo za svoju poslovnicu.
Zapravo ni WC papire i sapun ne mogu i ne smiju sami naručivati i kupovati već sve dogovara uprava Pošte a dobavljači se traže preko javnog natječaja.
Zbog toga sam skeptičan oko ovoga pogotovo jer je posta državna firma i neće sigurno biti "ice breaker" i biti prva u uvođenju usluga koje još nisu 100% ispitane i odobrene.
Živi li netko u Zadru pa da se malo prošeta do te pošte i provjeri o čemu se radi?  
sr. member
Activity: 2632
Merit: 328
Da budem iskren, još nisam siguran da nije photoshop, pa ću pronjuškati kad budem u blizini, a možda se i raspitati ko
je to pokrenuo, jer čudno mi je da samo 1 područni ured to radi, a na www.posta.hr nema ništa o tome
legendary
Merit: 1239
Definitivno! Vidio sam to na fejsu i htio podijeliti tu na forumu, ali više nisam uspio pronaći sliku.
Stvarno nevjerojatno da državna institucija otkupljuje kriptovalute. Ali svakako dobro za onaj famozni masa adoption Smiley
sr. member
Merit: 328
Ne bi to nikad očekivao od ove ustanove Smiley

Pages:
Jump to: