Oni koji prate moje postove znaju da sam poprilican fan Dropil projekta. Iako su se par puta zaletali i pravili pogresne poteze, cinjenica je da taj projekat zivi i nakon godinu dana, sto u ovoj kripto zimi nije za potcenjivanje.
Danas zelim da vam skrenem paznju na jos jedan njihov proizvod, koji mi se cini veoma interesantnim. Jade je bot za automatizovanu trgovinu na vasim nalozima na menjacnicama.
Samo da podsetim, do sada je glavni Dropil proizvod bio Dex, bot za automatizovanu trgovinu na menjacnicama. Problem (ako se to uopste moze nazvati problemom) sa Dex-om je sto je isplata u Drop tokenima. Dex koristim vec godinu dana i dobro se pokazao. Ranije je bilo i vise, ali je u poslednje vreme profit (u Drop-ovima) oko 5% mesecno.
Jade je takodje bot za automatizovanu trgovinu, ali je zarada u coinu koji vi odaberete. Najbolja stvar u celoj prici je sto je Jade besplatna ukoliko trgujete sa kapitalom do 500 USD. Trenutno je u beta fazi i ocekuje se da uskoro bude dostupna sirem krugu korisnika. Prednost ce imati korisnici sa placenim nalozima, a zatim i oni sa besplatnim.
Kako funkcionise cela prica? Za pocetak vam treba nalog na nekoj od podrzanih menjacnica. Prva na listi ce biti Binance, a sledeca najverovatnije Bitfinex. Morate odabrati koju cete valutu "skupljati", a za pocetak ce u ponudi biti BTC, ETH i USDT. Besplatan nalog omogucava koriscenje samo jednog bota, sto znaci da mozete odabrati samo jedan od pomenutih coina. Sa placenim nalozima mozete koristiti vise botova istovremeno.
Vise detalja mozete naci na ovom linku
https://dropil.com/jade-is-about-to-be-released-into-the-wild/Video o podesavanju Jade bota i rezultatima u beta fazi mozete naci ovde
https://www.youtube.com/watch?v=4NQ36MnjjbsKljucne stvari:
- Potpuno automatizovana trgovina. Ne treba vam nikakvo predznanje, samo nalozi na podrzanim menjacnicama i sredstva kojima cete trgovati. Postojace predefinisana podesavanja za pocetnike, a napredni korisnici ce moci da se igraju sa postavkama.
- Jade je besplatna za trgovinu sa kapitalom do 500 USD. Bukvalno je dovoljno da imate Dropil nalog.
- Dropil, koji stoji iza Jade ima iskustvo za botovima za automatizovanu trgovinu
- Postojace i opcije sa mesecnom pretplatom, za one koji zele da trguju vecim iznosima ili na vise menjacnica
- Svi koji imaju Drop tokene u vrednosti vecoj od 500 USD imaju mogucnost trgovanja sa dodatnih 1000 USD na besplatnom nalogu (sto vise Drop tokena to veci limit za besplatno koriscenje bota)
Niko, pa ni Dropil ne garantuje da cete ostvariti profit, ali sudeci po onome sto Dex pravi i po prvim rezultatima koje ostvaruje Jade, verujem da ce dugorocno svi koji je koriste biti u plusu.
Za kraj, ako se neko odluci da koristi Jade ili Dex, slobodno nek mi posalje PM pa cu mu sa zahvalnoscu poslati svoj ref link
Vas ne kosta nista, a meni znaci