Pages:
Author

Topic: Japonya’da Binance Yasağı İddiası ve Binance CEO’sunun Açıklaması - page 2. (Read 449 times)

sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Anlaşılan Binance ile ilgili herhangi bir yasak yok. Her zamanki gibi piyasayı manipüle eden asılsız bir haber sorumsuz bir gazeteci tarafından ortaya atılmış. Binance ceosunun açıklamaları durumu özetlemiş zaten.
full member
Activity: 462
Merit: 107
Neyse iyisiyle kötüsüyle bu süreç sona erdi ve Binance Malta'ya taşınmaya karar verdi.Umarım binance yeni taşındığı yerde kendini geliştirmeye ve biz kripto para yatırımcılarını daha iyi hizmet sunmaya devam eder.
member
Activity: 140
Merit: 10
yasak yok spekülasyon çok. maalesef aynı oyunları izlemeye devam ediyoruz.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Aman o iddia gerçek olmasın lütfen. Söylentisi bile piyasayı önemli bir şekilde etkiledi. Bir de böyle bir şey gerçekleşirse neler olacağını düşünemiyorum bile. Ama bence bu iddia gerçek değildir. Japonya bu piyasayı en çok destekleyen ülke diyebilirim.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Gerceklik payi var mi acaba. Cunku bu tarz haberlere inanmakta gucluk cekiyorum hatta devletlerin bu tarz aciklamalarina tamamen deger kaybettirme amacli. Sonrasinda haberini yalanlayip aksini soyleyecektir bence.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Acik ve net ortaya bir yem atilmis bence. Yatirimciyi biraz uzaklastirip alttan toplama derdindeler. Bir kac aya kendilerini yalanlar tarzda bir aciklama daha yaparlar.
full member
Activity: 721
1 yıl civari bu piyasada zaman geçiren biri aslında bu tarz haberlerin bomboş olduğunu bilir. Gerçek olamaz mı elbette olabilir ancak genelde asıl amaç manipülasyon benim izlenimim bu.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Binance borsası bir kaç aydır diğer borsalardan ön planda ve en çok tercih edilen borsa. Binance ceosu konunun sorumduz gazetecilik kaynaklı olduğunu açıklamış zaten. Borsalarla ilgili haberler kripto para piyasasını çok etkilediğinden, sorumsuzluktan öte spekülasyon amacı ile dahi yapılmış olabilir.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Binance son zamanlarda çok parladı ve müşteri sayısı oldukça arttı bunun sonucunda son zamanlarda binance borsasına yönelik saldırılarda artış gözlemleniyor bence günlük gerçekleştirdiği işlem hacimleri bazı kesimleri rahatsız ediyor ve binance borsasına yönelik  spekülasyon çıkarmaya uğraşıyorlar.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Anladığım kadarıyla kesin bir şey yok ortada bu nedenle çok fazla kafaya takmamak lazım bu tür haberler hep oluyor bu piyasada alıştık artık yani.
full member
Activity: 266
Merit: 108
Piyasanın bu kadar hassas olmadığı bir dönemi hasretle bekliyorum. Bu ne be kardeşim, herşeye panik satışı tepkisi veriyor piyasa Smiley
newbie
Activity: 238
Japonyanin yapmis oldugu bu aciklama oldukca can sıkıcı oldu. Cunku kripto piyasasi icin oldukca onemli bir ulke bence. Hic iyi olmadi bu.
member
Activity: 322
Merit: 12
Tam piyasa toplanacak G20den ucuz kurtardi diyoruz ama baska bir darbe daha geliyor. Piyasa zor toparlanacak bu gidisle.
member
Activity: 224
Tam yeniden yukseliyor kimse durdurmaz artik derken bir kotu haber daha. Piyasanin isi cok zor.
full member
Activity: 420
binance serverları Malta adasına taşıyormuş sanırım. madem Japonya bizi istemes biz de giderik daha az vergi alan topraklara demişler.
https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/86jiao/binance_moves_to_malta_to_avoid_regulations_in/
full member
Activity: 714
Merit: 125
Daha dün söylemiştim ne güzel gidiyor umarım tekrar bir garip haber çıkmaz, laaaap senmisin diyen al işte. Piyasa da bahane arıyor, salak saçma bir haber altyapısı yok, ama piyasayı allak bullak edebiliyor. Adamlar JFSA ile görüşme halindeyiz diyor, resmi bir bildirim yapılmamış ancak Nikkei farklı bir algıya sebep olacak şekilde haberi yayınlamış. Buarada adamlar gezgin gibi oldu ordan oraya geçip duruyor, ilk Çin'deydi kovuldular, Japonyaya geçtiler buradan da Tayvana geçecekler galiba.
newbie
Activity: 29
Bu haberin kime faydası oldu, duruma buradan bakarak kök neden teşhisi yapmamız gerek
full member
Activity: 630
Merit: 103
bu spekülasyonlar bana çok saçma geliyor. sorumsuz gazetecilik diyosunuz bi haber ortaya atıyorsunuz, 500 dolar düşen bir fiyat görüyoruz. aynı sorumsuz gazeteci güzel bi haber daha ortaya atsın da yükseliş görelim madem Smiley
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
sorumsuz gazetecilik yüzünden milyonlarca kişi etkilendi. bu kadar kolay olmamalı.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bu kadar basit bir adama bağlı kalan bir piyasa ve bu piyasaya gönlünü umudu bağlayan milyonlar gerçekten hüzünlendirici umut kırıcı bir durum bu ya
Pages:
Jump to: