Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 57. (Read 34365 times)

sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Pay-per-post rates will be changed after next stakes distribution.

Bu ne sacma bir is ya? Geriye dönük tüm kazanimlar güncellenecek gibi okuyorum bunu, bu da hic hos degil!
Baktilar projeleri para getirecek, neden bountycilere yedirelim, kendimiz yeriz daha iyi mantigi...

Umarim yaniliyorumdur ve umarim magdur etmezler bizi isin sonuna gelmisken...

Hocam geçmişe dönük olmaz bence. Bundan sonraki miktarları düşürürler diye tahmin ediyorum. Başarılı olsunlar da bizede vaad ettikleri tokenleri yollasinlar yeter. Dedikleri süre sonuna kadar imzadan çıkmayı düşünmüyorum. İlk başta vaad ettikleri miktar çok fazlaydı. Verseler fazla olsa göz çıkartmaz ama sonuçta para tatlı kimse vermek istemez. Başka kural değiştirip can sikmasinlar yeter.

Umarım sizin dediğiniz gibi olur. Geçmişe dönük hesaplamaları da değiştirirlerse maalesef büyük mutsuzluk yaratır. Bir de bu tarz süre uzatmalar ya da zorlamalar işin sonunda hep kötü olur ama bakalım neler olacak.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Sitedeki rakamı elle manuel değiştirdiklerini tahmin etmiştim ve yeni güncelleme 10m olacak diye düşündüm 9.2m olmuş Smiley Ayrıca artık imzadan çıkana geçmiş ödüller dahil ödenek yapılmayacak DİKKAT.
full member
Activity: 602
Merit: 118

Bu ne sacma bir is ya? Geriye dönük tüm kazanimlar güncellenecek gibi okuyorum bunu, bu da hic hos degil!
Baktilar projeleri para getirecek, neden bountycilere yedirelim, kendimiz yeriz daha iyi mantigi...

Hocam geçmişe dönük olmaz bence. Bundan sonraki miktarları düşürürler diye tahmin ediyorum. Başarılı olsunlar da bizede vaad ettikleri tokenleri yollasinlar yeter. Dedikleri süre sonuna kadar imzadan çıkmayı düşünmüyorum. İlk başta vaad ettikleri miktar çok fazlaydı. Verseler fazla olsa göz çıkartmaz ama sonuçta para tatlı kimse vermek istemez. Başka kural değiştirip can sikmasinlar yeter.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533

Ben bu haftadan sonrakilerin değişeceğini düşündüm ilk okuduğumda ama dediğiniz gibi bir durum da olabilir.
Çuvallamanın arefesindeler bence.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Eşeğin bir yerine su kaçırdılar. sadece imza kampanyasında 650k $ stake var. Bir şekilde kısmaya çalışıyorlar da bu böyle olmaz. Tepkimizi veririz de işe yarar mı bilmiyorum.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686

sr. member
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
sonuç olarak bir dağıtım yapılacakta sürekli kural değişmesi hoş birşey değil işlerine geldikleri gibi hareket ediyorlar.umarım mağdur etmezler
hero member
Benim anlamadığım kampanya başlarken imzadan çıkılabiliyordu şimdi kural değişti he kural değişimini geçtim stake değişti bunlar adam değil ya.Ben zaten geçen hafta az stake almıştım düşürmemişlermiydi bunlar stake leri? önümüzdeki hafta tekrarmı düşücek anlamadım

Düşürmekten ziyade farklı bir dağıtıma da gidebilirler gibi duruyor, ne yapacaklar göreceğiz. Kampanya ortasında değişen kurallar her halükarda kimseyi memnun etmeyecektir.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Benim anlamadığım kampanya başlarken imzadan çıkılabiliyordu şimdi kural değişti he kural değişimini geçtim stake değişti bunlar adam değil ya.Ben zaten geçen hafta az stake almıştım düşürmemişlermiydi bunlar stake leri? önümüzdeki hafta tekrarmı düşücek anlamadım
member
Activity: 490
Merit: 10
Listede bir çok kişi (imzayı bırakanlar) mavi ile işaretlenmiş durumda, bir de siyah boşananlar var. Bu durum geriye dönük işleyecek mi, imza bırakanların durumu ne olacak ben de bilmiyorum.

Bir de bu haftadan sonra stake ler de değişecek diyor, havuzdaki toplam paydan dağıtma yoluna gidebilirler belki, o zaman işler bir hayli karışır.

Artışa gitme ihtimalleri var mı acaba ? Yani büyük ihtimal düşüş olacak ama dedikleriniz geçerli olur ve katılımcı sayısı bir şekilde elenirse artış ihtimalide gözüküyor.
hero member
Listede bir çok kişi (imzayı bırakanlar) mavi ile işaretlenmiş durumda, bir de siyah boşananlar var. Bu durum geriye dönük işleyecek mi, imza bırakanların durumu ne olacak ben de bilmiyorum.

Bir de bu haftadan sonra stake ler de değişecek diyor, havuzdaki toplam paydan dağıtma yoluna gidebilirler belki, o zaman işler bir hayli karışır.
full member
Announcements

It has been decided that, from now, every signature campaign participant that is still wearing Jinbi signature and avatar, will have to wear it until the end of the whole bounty campaign to support Jinbi token sale.

In the case a participant will remove his signature and avatar before the end of the bounty campaign, all of his due stakes will be deleted.
There will be no second chance: decisions are final.

Kampanya sonuna kadar imza ve avatarın kalmasını zorunlu tumuşlar, ayrılanlara ödeme yapılmayacak amman dikkat.

Teşekkürler bilgilendirme için. Zaten sylon imzayı çıkartabilirsiniz demeden çıkartmak hata olur. Benim aklıma takılan ise. bu imzaya giripte sylona haber verip çıkanlara ne olacak? Anladığım kadarıyla bu duyuruyu jinbitoken kendisi yapmış herhalde?
hero member
Announcements

It has been decided that, from now, every signature campaign participant that is still wearing Jinbi signature and avatar, will have to wear it until the end of the whole bounty campaign to support Jinbi token sale.

In the case a participant will remove his signature and avatar before the end of the bounty campaign, all of his due stakes will be deleted.
There will be no second chance: decisions are final.

Kampanya sonuna kadar imza ve avatarın kalmasını zorunlu tumuşlar, ayrılanlara ödeme yapılmayacak amman dikkat.
full member
Şu ortamda en güzel haberlerden birisi. Umarım hızını alamayıp hardcap te yaparlar. Eğer ekip iyi çalışırsa jinbitoken önlerine koydukları hedefleri gerçekleştirebilirler. Daha ilk hedefi tutturdular softcap ile ilerleyen zamanlarda iyi borsalarda işlem goremezlerse hikaye masal olur. Adım adım gidiyor. Bir ara çıkayım diye çok düşündüm iyi ki çıkmamisim. Herşeyin başı nasip kısmet her işte olduğu gibi bu işlerde de öyle. Herkese bereketli kazançlar dilerim
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Katılan arkadaşlara hayırlı olsun. Ben geçen ay girmeyi düşünmüştüm full member alımları kapanmıştı. Projeyi genel olarak beğendim. Borsalara girdiğinde çoğu kişi satacaktır, dump yiyecektir token. Ama elinde tutanlar yıl sonuna kadar güzel kazanabilirler bence.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
9.2milyon olmuş. Hadi geçmiş olsun softcap geçildi. tahminim ya hardcap yapacaklar yada ona yakın bir tutarı tutturacaklar. daha sure uzun

Softcap ı yapmaları güzel, bu kampanyaya katılanların kafasını kurcalayan bir şeydi ama hardcap yapacaklarına ihtimal vermiyorum ben.
Sylon projeyi iyi yönetiyor ama ekip biraz hantal sanki ve sitelerinde sayaç çok amatörce hazırlanmış.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
9.2milyon olmuş. Hadi geçmiş olsun softcap geçildi. tahminim ya hardcap yapacaklar yada ona yakın bir tutarı tutturacaklar. daha sure uzun
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Ben gibi yeni üyeleri alıyorlar mı acaba?

Maalesef Jinbi  son iki haftadır Sr. member ve üstünü alıyorlar, Jr. kabul eden başka kampanyalara girebilirsiniz.
Dilerseniz sosyal medya kampanyalarına katılabilirsiniz orada da takipçi sayınız önem kazanıyor.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Jinbite ikgi çok fazla fakat bunda verdiği sözlerin etkisi oldukça fazla. Açıkcası vaatleri baya baya yükset tabi sözünü tutarsa ne ala herkes kazanır. Belli bir limitte satış yapmazsa bounty ödülünü dağıtmmayacağını duymuştum ama inş herşey yolunda gider. Bana bu kadar fazla ödül vermesi pek güven vermedi ama inş yanılırım.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
Ben gibi yeni üyeleri alıyorlar mı acaba?
Pages:
Jump to: