Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 68. (Read 34365 times)

newbie
Activity: 73
Merit: 0
bu aralar neredeyse herkeste bu signature ı görüyorum zaten bu kadar adama dolar cinsinden o parayı dağıtırlarsa işleri çok zor. token cinsinden dağıtırlar zaten diye düşünüyorum . inşallah başarılı bir proje olur da katılan herkes payına düşeni alır
newbie
Activity: 196
Post başına 25 dolar biraz abartılı gelmişti bana başta. Şimdi de hedefine ulaşamıyor falan deniyor. Umarım insanların emekleri boşa çıkmaz çünkü imza kampanyaları uğraştırıcı ve sabır gerekiyor
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
son zamanlarda payları biraz geç işliyor sanmıyorum bir sıkıntı olacağını sylon güvenilir kampanya yöneticilerinden biri çünkü.
member
Activity: 406
Merit: 10
Birçok imza kampanyasından gelen tokenlar işe yaramıyor, Jinbiye de bu riski alarak girdim.
Sirin Labs dışında kazandıran bir imza kampanyam olmadı sayılır.
member
Activity: 539
Merit: 20
Herkesinde farkında olduğu gibi sylon'nun yönettiği kampanyalar son zamanlarda baya sıkıntı cıkardı. Jinbi umarım güzel işler yapar da hep beraber kazanırız.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
valla değişik bir kampanya olmuş, genel olarak söyleye bilirim ki sylon stake sayımı konusun biraz yavaş bir yönetici, ama gene de işin baya ayrıntılı yapıyor
Hemde ne yavaş. 6. hafta pazartesi bitti paşa daha saymadı. 7. hafta içindeyiz şuan . Ama gerçekten her posta tek tek cevap yazıyor helal olsun.
member
valla değişik bir kampanya olmuş, genel olarak söyleye bilirim ki sylon stake sayımı konusun biraz yavaş bir yönetici, ama gene de işin baya ayrıntılı yapıyor
member
Activity: 448
Merit: 33
Eksik, yanlış vs. bir şekilde imzadan stakeleri aldık diyelim. Benim asıl kafama takılan şu 8 m $ para toplanabilecek mi? Sonuçta o toplanmazsa herşey iptal oluyor. Hala icosu devam eden ASURA mesela, iyi kötü somut projeleri de varolmasına rağmen çok para toplayamadılar. Şuan devam eden çoğu ico iyi para toplayamıyor. Peki jinbi sizce o kadar parayı toplayabilecek mi? Stakeler sayılmaya başlasın, eğer 6. haftaya beni dahil ederse, 7. hafta zaten bitti. Başka çok kampanya yok diye belki 1 hafta daha durup çıkarım. En azından kaybediceksek de 3 hafta kaybetmiş olalım. Zaten ICO'nun ilk günü neler olacağını anlarız.

İmza kampanyasında olmasanda twitter kampanyasındayım. İlk başlarda oldukça ümitliydim ama ne yalan söyleyeyim ümitlerim gitmeye başladı. Twitter takipçisi bile çok artmadı. 8 milyon dolar satışı zor yapacak gibi gözüküyor. Ama ben twittere devam edeceğim.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Eksik, yanlış vs. bir şekilde imzadan stakeleri aldık diyelim. Benim asıl kafama takılan şu 8 m $ para toplanabilecek mi? Sonuçta o toplanmazsa herşey iptal oluyor. Hala icosu devam eden ASURA mesela, iyi kötü somut projeleri de varolmasına rağmen çok para toplayamadılar. Şuan devam eden çoğu ico iyi para toplayamıyor. Peki jinbi sizce o kadar parayı toplayabilecek mi? Stakeler sayılmaya başlasın, eğer 6. haftaya beni dahil ederse, 7. hafta zaten bitti. Başka çok kampanya yok diye belki 1 hafta daha durup çıkarım. En azından kaybediceksek de 3 hafta kaybetmiş olalım. Zaten ICO'nun ilk günü neler olacağını anlarız.

o yüzden çok uzun kalmadan stake alıp çıkmak lazım, karlı ise aldığın stakeler le idare edersin değil ise zararın neresinden dönersen kardır demiş olursun.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Bu kampanya da elimizde patlayacak herhalde, herkes bir şeylerden tedirgin ve haklılar da. Hayatımda bu kadar verimsiz manasız bir dönem daha geçirmedim, neye elimizi atsak elimizde kalıyor inş bunca emek boşa gitmez.
legendary
Activity: 2842
Merit: 1586
Yorumlara baktığımızda Sylon'un da sıkıntı yaratmaya başladığını görüyoruz. Umarım bu kampanya da patlamaz ve bir gelir elde edebiliriz. Uzun vadeli düşününce karlı olabilecek bir proje gibi görünüyordu.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Week 5'te stake yazılmamış bana. Week 6'da da benim üstümdekilerin Stake'leri yazıyor benimki boş duruyor. Sylon yine yan mı çiziyor nedir? Geçen hafta katılmıştım kampanyaya. Sizin vaziyet nedir?

Hocam bende 6. Haftada girdim de daha hesaplamadılar son giren kişileri ama anlam veremiyorum biz 6. Haftada mı stake alıcaz 7. Haftada mı çünkü pazartesi katıldığımda zaten 300 kişi 6. Haftada stake almıştı bile bence bize 6. Haftada stake vermeyip 7. Haftada verecek

Yani listede bi sıkıntı var gibi, umarım emeklerimiz boşa gitmez

benim gözlemime göre 6. hafta stake bu ptesi kapatılmalıydı bu hafta 7. haftayı tamamlıyorduk.

Bu arada line 301 deki adam ayın 3 unde girmiş, profiline baktığımda hiç postu yoktu ama 635 stake almıştı bu hafta post yazmış (yazdıkları 7. haftaya yazılmalıydı çünkü ben ondan 1 gün sonra kaydoldum ve kaydolduğumuzda onda hiç post yoktu)

Walla bende bir şey anlamadım bu listeden bir karışıklık var ama çözemedim neyse umarım herkes hakkını alır ama çok şüpheliyim bi sorun var gibi görünüyor, Hayırlısı olsun.
member
Activity: 364
açıkçası çok beklenti içine girmeyin derim post başı 25 dolar gayet iyi bir para bana göre beklediğinizden çok düşük fiyatlara satıcaksınız tokenleri ama  hadi hayırlısı bakalım
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Katılan arkadaşları emeklerinin boşa gitmesini istemem ama sylon son zamanlarda cozuttu, daha önce katıldığım imza kampanyasından sonra jinbi yi de düşünmüştüm ama sonradan vazgeçtim. Post başına token işi sonraları sıkıntı olabiliyor umarım sizin başınıza da gelmez.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Week 5'te stake yazılmamış bana. Week 6'da da benim üstümdekilerin Stake'leri yazıyor benimki boş duruyor. Sylon yine yan mı çiziyor nedir? Geçen hafta katılmıştım kampanyaya. Sizin vaziyet nedir?

Hocam bende 6. Haftada girdim de daha hesaplamadılar son giren kişileri ama anlam veremiyorum biz 6. Haftada mı stake alıcaz 7. Haftada mı çünkü pazartesi katıldığımda zaten 300 kişi 6. Haftada stake almıştı bile bence bize 6. Haftada stake vermeyip 7. Haftada verecek

benim gözlemime göre 6. hafta stake bu ptesi kapatılmalıydı bu hafta 7. haftayı tamamlıyorduk.

Bu arada line 301 deki adam ayın 3 unde girmiş, profiline baktığımda hiç postu yoktu ama 635 stake almıştı bu hafta post yazmış (yazdıkları 7. haftaya yazılmalıydı çünkü ben ondan 1 gün sonra kaydoldum ve kaydolduğumuzda onda hiç post yoktu)
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
şu an ıcoların bounty yöneticileri de bence artık durumu kestiremiyor. amaxiz repux ve joy tokenda sorun yarattı, ve aradan çekilip gitti. sylon imza kampanyasında sıkıntı yaşamadım. yaşamayacağım anlamına gelmiyor tabi ki
sr. member
Activity: 560
Merit: 251

jr. member
Activity: 248
Merit: 1
İmzası baya iyi gözüküyor yarısını ethereum yarsını token vericeklermiş sanırsam anladığım kadarıyla en iyisi yarı yarı almak mantıklı olur her türlü kar alabilirsiniz
newbie
toplamda 2 imza kampanyasına katıldım ikisi de beklenen ve söylenenin altında kaldı aylarca uğraştırdılar. Birinin gönderdiği miktara ekleme yapasım geldi o kadar berbattı. Umarım senin de öyle olmaz çünkü uğraştırıcı bir iş
Pages:
Jump to: