Pages:
Author

Topic: John McAfee , Artık ICO’ya Destekte Bulunmayacak - page 2. (Read 372 times)

jr. member
Activity: 84
Merit: 1
McAfee önce pumptan zengin oldu daha sonra ico tanıtımından elinde şuanda muhtemelerin en az 10 milyon adet ico tokeni vardır en kötü ihtimal olarak. İnanılmaz bir izleyici kitlesi var ve takipçileri onun her söylediğini yapıyor beye yatırım yapılacaksa bi kaç kelime yazması yeterli anında o ico koinden milyonlarca token satın alınıyor
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Bu adam Ian Balina ve birkaç küçük fenomen hesap icolar ile bariz çalışıyor. Türklerdende ico reklamı yapanlara dikkat edin.
member
Activity: 350
Merit: 11
En iyisini yapmış olur ,zaten john mc afee bu kripto piyasası yatırımcıları için tam bir zarar ,yorum yapmaması bütün yatırımcılar için en iyisi olacağı kanaatindeyim ve ayrıca seci kutluyorum.
newbie
Activity: 168
yaw bu adam bir tanıdığına tüyo versin ve ABD vatandaşı olmasın bu. Yine ico desteğinde bulunur. O kişiyi desteklediğini twitter hesabında yazsın yeter. Sorun yok. Ama gel gör ki. iconun yasak olduğu ABD'de bir ABD vatandaşı olarak ico tavsiyesi vermek onun için artık risk.
full member
Activity: 462
Merit: 100
İsabet olmuş, zatn desteklediği coinler de bi işe yaramıyordu. Tamamen spekülatif kendi cebini doldurmak için tweet atıyordu. Bu vakitten sonra da söylediklerine attığı tweetlere kimse inanmaz zaten
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Tam yerinde ICO desteği bıraktım dedi bana göre, artık kimse bunu sözünü kaale almadığı bir noktada efendim ben SEC vs. sebeplerle bıraktım diyo, ne uyyanık adam yahu.
full member
Activity: 476
Merit: 100
herkesin gerçek niyeti er yada geç ortaya çıkıyor, mcafeede gerçek niyetini itiraf etmiş bu işi para karşılığında yaptığını söylemiş. Bundan sonar kimse ona iş vermeyecek takipçileri de ona inanmayacak.
newbie
Activity: 210
ben inanmıyorum geri çekileceğine.bence fiyat artırmak için yapıyor Cheesy o kadar para kazanıyor, risksiz bir şekilde.kesinlikle devam edecek Cheesy
member
Activity: 196
Merit: 10
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Yapacağını yaptı, kazanacağını kazandı zaten. Son zamanlarda duyulan güven iyice azaldı ve çoğu kişi söylediklerine kulak asmıyordu.
İsabetli bir karar olmuş bana kalırsa.
member
Activity: 574
Merit: 14
ico tavsiyesinde bulunmayacak da ne yapacak. Hani icolarla alakalı makale yazacaktı. Son başına gelen suikastten sonra John hakkında pek haber yapılmaz oldu. sessizliğe mi büründü ne. SEC kulağını çekince kendisine çeki düzen vermeye başladı haliyle.
member
Activity: 350
Merit: 10
ICOları araştırmadan parayı verene tweet atıyorsa az bile ama araştırıp sağlam projelere tweet atıyorsa yanlış bir karar olmuş sanki
newbie
Activity: 30
sonunda aptal aptal tweetlerinden kurtulduk
member
Activity: 574
Merit: 13
Desene tweet basında onbinlerce dolardan vazgeçiyor. Onun adına üzüldüm. Böyle kolay para kazanma fırsatı herkesin başına gelmiyor.
newbie
Activity: 30
iyi kurtulduk şerefsizden
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Kendi coinini açıklayacaktı, saldırıya uğradı derken coinin heyecanı kaçtı hiç konuşulmuyor. Acaba bu açıklamalardan sonra coin çıkarmaktan da mı vazgeçti
full member
Activity: 406
Merit: 189
bıktırmıştı zaten , habire shitcoin shilliyordu. şu bunakta ne buluyor millet anlamıyorum. biri şunu huzurevine falan kapatsada rahatlasak
newbie
Activity: 112
İsabetli bir hamle yapmasa da güvenilirliği giderek düşüyordu. Pek kimse sallamazdı zaten ileride. Hapçı falan herhalde yada şizofrenik beni zehirlediler falan komik ifadeler.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
En son hastahaneye yattı ve beni düşmanlarım zehirlediler diyordu Smiley adamın belgeseli var netflixte açın izleyin herif her türlü pisliğin içine batmış cinyaet uyuşturucu ticareti yok yok.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Bulunmasın zaten. Milleti etki altına alıp yanlış yatırımlar yaptırmaktan başka bir işe yaramıyor. Takipçilerine yararlı bilgiler sunduğunu düşünüyor olabilir ama alakası yok. Zaten çok fazla boş demeçleri ve bilinçsiz iddiaları vardı. Bunun önüne geçebildilerse çok iyi.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
üç kağıtçının irs(amerikan hazine bakanlığı vergi dairesi yani amerikalılar fbi dan daha çok korkar irs den) peşine düşmüştür. bütün derdi odur. twit başı 105 bin dolarıda o yüzden mecburen açıkladı muhtemelen.
Pages:
Jump to: