Pages:
Author

Topic: John McAfee, ünlü kripto kişilikleri arasına girdi - page 2. (Read 631 times)

jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Bu adam bu noktaya nasıl gelebildi hayret doğrusu sadece güvenlik yazılımı şirketi sahibi ne bir ekonomist nede bir kripto yazılımcı yada ben yanlış biliyorum. İnanılmaz bir kitle var adamı takip eden. Hatta bir ara pump yaptırıyor coinleri anlık tweetlerle.
full member
Activity: 742
Merit: 112
Mcaffee 2020'ye yaklaştığımız şu aylarda iddiasını düşünsün bence. 2020'de btc 1 milyon dolar olacak demişti. Tutar tutmaz bilemem ama o vakit geldiğinde iddia tutmadığında dürüst davranacak mı? Bir sonraki ay bile ne olacağını bilemeyiz. Bu adamı ünlü yapan piyasayı söylemleri ile manipüle edebilmesi özellikle icolarda.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Adam o kadar çok spekülasyon yarattı ki, zorla da olsa adını dahil etmiş. Benim açımdan tam bir vasıfsız, kripto alanında hiçbir faydası olmayan anca pump dalgası yaratmak için bomboş hareketler yapan bir tip. Kıl oluyorum herife.
member
Activity: 280
Merit: 10
ohn McAfee iflah olmaz bir spekülatördür bu gün ak dediğine yarın kara der. bu adam güvenilmez
member
Activity: 224
Merit: 11
en başından beri kin besleyen o kadar çok kişi var ki bu adama neden sevemediler anlamadım halbu ki antivirüsten tanıyoruz bunu oradan bir sempati olmaıydı Cheesy
member
Activity: 378
daha dün bu adamın ekibinden biri dolandırıcılık yapmamış mıydı ben saçmalık olarak görüyorum bu haberi ben böyle birini bu listeye almazdım güvenmem.
brand new
Activity: 0
Merit: 16
bu john mcfee kadar uyuz olduğum kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez, ya bu adam ne kadar uyuz biri, resmen tam bir spekülatör
full member
Activity: 854
Merit: 113
john mcafee spekülatörün teki. coin shilleyip milleti kandırıyordu. yıl sonu içinde hedef fiyat vermişti. fiyat yakınına bile yaklaşmayacak muhtemelen.

Maalesef haklısınız hocam twitterdan bir kaç coin ismi söylüyordu o coinler bir anda 10x yapıyordu hatta daha sonra hesabım hacklendi diye saçma sapan açıklama yapmıştı.
sr. member
Activity: 560
John McAffee ünlü olma bazında bu listeye girmiş olmalı, başka bir özelliği varsada ben bilmiyorum, kripto dünyasında cebini dolduran biri.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
john mcafee spekülatörün teki. coin shilleyip milleti kandırıyordu. yıl sonu içinde hedef fiyat vermişti. fiyat yakınına bile yaklaşmayacak muhtemelen.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
hayatımda mcaafee kadar ünlü ama boş bir insan görmedim. adam konuşmak dışında hiçbir bok yapmıyor. ve hayatıda boktan ibaret bu adamın. boş bir insan bence.

Açıkcası McAfee'nin çok boş olduğu konusuna katılıyorum ama bizim ülkemizde John Mcaafee'nin tırnağı etmeyecek ünlüler olduğu konusunu da es geçmemek gerektiğini düşünüyorum.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Mesele bu piyasa olunca kim olursa olsun fazla güvenmiyprum ne dediğine veya ne yaptığına da takılmıyorum çünkü manipüle edilmeye fazlasıyla müsait bir piyasa
full member
Activity: 462
Merit: 107
hayatımda mcaafee kadar ünlü ama boş bir insan görmedim. adam konuşmak dışında hiçbir bok yapmıyor. ve hayatıda boktan ibaret bu adamın. boş bir insan bence.
sr. member
Activity: 546
Forumda satashiyi aramak falan tarzı hikayeler vardı bir ara ne güzel günlerdi. Mcafee yye gelirsek başka yerden gelen ününü btc ile artırdı ama prestijini kaybetti bence

McAfee'nin zaten çok fazla prestiji yoktu ama ününe ün kattığı bir gerçek.Bence John McAfee'nin asıl amacıda buydu.Bakalım John McAfee'nin bundan sonraki hamleleri neler olacak. Huh
newbie
Activity: 171
Merit: 0
oldu olacak adama bir de satoshinin sağ kolu ünvanını verin,

bu herif hiç bir şey yapmadı kripto para sektörüne, tamamen laf
member
Activity: 224
Forumda satashiyi aramak falan tarzı hikayeler vardı bir ara ne güzel günlerdi. Mcafee yye gelirsek başka yerden gelen ününü btc ile artırdı ama prestijini kaybetti bence
member
Activity: 238
 John McAfee söyledikleri ile birçok kişiyi takipçisi yaptı ve bu listeye girmesine şaşırmadım doğrusu. Bundan sonra inanan veya inanmayan sayısını bilmem ama adam aldı başını gitti.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Kendisi spekülatif yorumlarıyla tanınan biri bitcoin alanında. Sıradışı ya da abartı denilebilecek fiyat tahminleriyle çok gündeme gelmiştir.
member
Activity: 574
Merit: 13
Ciddi olamazsınız. İlk 4'ü anladım da asla McAfee'yi ciddiye almam. İnsanların da ciddiye alacağına inanmam. Manipülatorün teki.
member
Activity: 1022
John McAffee denen kişiliği bu listede görmek üzücü açıkçası. Bu adamı o kadar şişirip ön plana çıkardılar ki kendini iyiden iyiye bir şey sanmaya başladı. Bu adama güvenen yatırımcılar adına üzüldüm.
Pages:
Jump to: