Pages:
Author

Topic: Johnny Depp/Amber Heard olayı - page 2. (Read 340 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
April 28, 2022, 04:45:02 PM
neresinden bakarsan bak utanılası ve sinir katsayısını fırlatıcı olaylar
bir kadının hakları varsa bir erkeğin de hakları var, bu nedir yauw
neyse daha fazzla yazmiym Wink
copper member
Activity: 644
Merit: 269
April 28, 2022, 04:37:49 PM
Amber Heard'ün bu kadar psikopat bir kişiliğinin olduğunu ben de bu dava sayesinde öğrendim ama görünüşe göre Johnny Depp bu işkenceyi bayadır çekiyormuş. Umarım bir an önce temelli bağını koparır Amber Heard ile bu mahkeme sonrası. Amber Heard de bu arada tam kendi kafasına uygun avukatlar tutmuş takdir ettim.  Grin  Sizin de konuda bahsettiğiniz makyaj malzemesi olayından sonra iyice rezil oldu Amber Heard tarafı orası kesin.  Cheesy  Bir şeyler koparabilmek için her şeyi denemeleri ne kadar çirkince bir davranış gerçekten de.

Bende bugün İnstagramda ses kayıtlarını mahkeme dinlerken yüz ifadesini gördüm adama yapmadığı hakaret kalmamış. Adam uzaklaşmak isterken kendisi daha çok olayı büyütüyor. Kadın tam bir canavar. Sevgili Jack Sparrow’a yapılan yaptırımlar geri alınacak ama adamın psikolojisi kolay kolay düzelmeyecek. Yüz ifadesi bile adamın ne kadar zorlu bir süreçten geçtiğini gösteriyor.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
April 28, 2022, 04:02:43 PM
Adamın kariyerini bitirme noktasına geldi. Jhonny deppin haklı bir isyanı var disneye. Daha dava sonuçlanmadan adamı suçlu ilan edip jack sparrowu baştan yaratan oyuncuya haksızlık yaptılar.

https://twitter.com/srkntnyldz/status/1517823746597396481
Cheesy
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
April 28, 2022, 12:32:07 PM
Amber Heard'ün bu kadar psikopat bir kişiliğinin olduğunu ben de bu dava sayesinde öğrendim ama görünüşe göre Johnny Depp bu işkenceyi bayadır çekiyormuş. Umarım bir an önce temelli bağını koparır Amber Heard ile bu mahkeme sonrası. Amber Heard de bu arada tam kendi kafasına uygun avukatlar tutmuş takdir ettim.  Grin  Sizin de konuda bahsettiğiniz makyaj malzemesi olayından sonra iyice rezil oldu Amber Heard tarafı orası kesin.  Cheesy  Bir şeyler koparabilmek için her şeyi denemeleri ne kadar çirkince bir davranış gerçekten de.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
April 28, 2022, 09:46:47 AM
Afedersiniz yataklarına tuvaletini yapan bir insanın kişilik bozukluğunun çıkmaması garip olurdu yani. Johnny Depp bunu açıklamıştı geçenlerde detayıyla anlatarak mahkemede. Hem yalan üstüne yalan söyleyip hem de böyle hareketlerde bulunması çok ilginç. Johnny Depp, Amber Heard gibi birisiyle tanıştığına çok pişman olmalı şu an gerçekten de. Nasıl birisiyle beraber olduğunu bazen bilemiyorsun demek ki gerçekten de. Ben bu davada Johnny Depp'in kendi üzerindeki suçlamalardan aklanmasını umuyorum son duyduklarımdan sonra.

Johnny Deep umarım aklanır yalan yanlış iftiralarla adamın kariyerini bitirme noktasına getirmiş. Bu kadınla yaklaşık 13 sene önce tanışmış birde bu kadar senedir nasıl bir çemberin içinde kalmış çok yazık bazen insan ilişki yaşarken bazı gerçekleri geç idrak edebiliyor. Günümüzde bu durum çok sıkıntı bir hale geldi kadının beyani esastır bu nasıl bir madde dışarıda bir çok psikopat ruhlu kadın var bunun yerine kadının beyani esastir demek hiç adaletli değil.
member
Activity: 406
Merit: 47
April 27, 2022, 05:12:09 PM
Afedersiniz yataklarına tuvaletini yapan bir insanın kişilik bozukluğunun çıkmaması garip olurdu yani. Johnny Depp bunu açıklamıştı geçenlerde detayıyla anlatarak mahkemede. Hem yalan üstüne yalan söyleyip hem de böyle hareketlerde bulunması çok ilginç. Johnny Depp, Amber Heard gibi birisiyle tanıştığına çok pişman olmalı şu an gerçekten de. Nasıl birisiyle beraber olduğunu bazen bilemiyorsun demek ki gerçekten de. Ben bu davada Johnny Depp'in kendi üzerindeki suçlamalardan aklanmasını umuyorum son duyduklarımdan sonra.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
April 27, 2022, 04:10:16 PM
Bu olayla ilgili bir ses kaydına denk gelmiştim instagramda ne kadar doğru bilemiyorum ama dinlediğim kadarıyla Johnny Depp abimiz kendisine şiddet uygulayan Amber'e herhangi bir tepki göstermemiş ve ortamdan uzaklaşmış. Adam gibi adamdır Johhny Depp diyebilirim gayet sakin kalıp şiddete şiddetle cevap vermeyişi.

Gerçi Depp abimizin bende yeri ayrıdır. Bir keresinde yaylaya gitmiştim bilgisayar var ama internet yok. Tek film karayip korsanlarıydı ve 2 hafta içerisinde kaç defa izlemişimdir hatırlamıyorum. Jack Sparrow rolüyle gerçekten çok başarılı birisiydi. Keza şu videosu da çok hoştu hasta birisini böyle mutlu etmesi kendim mutlu olmuşum gibi hissettim: https://www.youtube.com/watch?v=UmdDjwNywa8
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
April 27, 2022, 02:07:51 PM
Sırf bu olay yüzünden hollywood un son büyük franchise larından biri olarak gördüğüm Karayip Korsanları bitmek zorunda kaldı. Olaylar ilk başladığında da bazı ses kayıtları medyaya bilerek sızdırılmıştı ve ben Johnny Depp in haklı olma ihtimalini çok yüksek görüyordum. Sonuç olarak ben haklı çıktım. Gerçekten de adam çok ağır psikolojik şiddet yemiş evin içinde. Kadın bazen bile isteye bazen de sırf ilgi görmek için adama karşı çok garip triplere girmiş. Yazık yani.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 318
April 27, 2022, 01:47:06 PM
Captain Jack sparrow un böyle bir olaya asla karismayacagini başından beri biliyordum ama mevzunun kendisi bile adamı perişan etmeye yetti, hem de tamamen suçsuz olmasına rağmen, çünkü onurlu insanlar isimlerinin bu tarz mevzuların içinde geçmesini asla hazmedemezler.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
April 27, 2022, 07:54:16 AM
Amber Heard çok güzel bir kadın. Başarılı bir oyuncu ve başarılı bir aktivist. Bu haber hayranlarını üzer. Eşinden ayrıldığı için travmatik günler geçirmiş olabilir. Şiddet nedeniyle kapatıcı kullandığını söylemiş. Fakat o tarihlerde söylediği kapatıcı üretilmiyormuş. Ciddi bir noktaya varmış olabilir rahatsızlığı. Destek almadan atlatması kolay olmaz. Psikolojik olarak zor günlerden geçiyor sanırım.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
April 26, 2022, 07:21:47 PM
kadın hakları var ammee erkek  Roll Eyes

etrafta çok var özellikle boşanma arefesinde olup ev-araba-nafaka-tazminat isteyen
erkekler çok mağdur Sad
madem eşitsin ne diye nafaka istiyorsun hele çocuk da yoksa...

ayrıca will smith de haksızlığa uğradı gibi, karısıyla alay etmiş, herif de çakmış tokadı, bücürün anası çıkmış "o tokat hepimize atıldı" dior Tongue ben öyle hissetmedim
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
April 26, 2022, 07:03:14 PM
Çok garip bir dava.
"kadının beyanı esastır" anlayışı bir erkeğin daha hayatını kararttı, bir erkek daha, dayanaksız bir iftira yüzünden linç edildi. Koskoca Hollywood yıldızı johnny depp nam-ı diğer jack sparrowun düştüğü hallere bak. Amber heard çok vahşi bir kadın. Adama yaptığı kalmamış. Yatağı tuvalet olarak kullanmış daha neler neler. Depp her tartışmada uzaklaşmasına rağmen daha da üstüne gitmiş.
Evlilik terapistinin ses kayıtları olayın akışını değiştirdi.
https://twitter.com/sinemori/status/1518976883437842438
Üstüne amber heardın yalanı ortaya çıktı. Dediği makyaj malzemesi 2017 yılında piyasaya sürülmüş. Olaylar 2014-2016 senesinde geçiyor.

https://twitter.com/ludenoid/status/1518265183881338880

Johnny Depp 'in ekibi tarafından çağrılan adli psikolog, Amber Heard 'e borderline kişilik bozukluğu ve histrionik kişilik bozukluğu teşhisi koydu.
https://twitter.com/justlookmentr/status/1518981540704829443
Pages:
Jump to: