Pages:
Author

Topic: Jr.Member lar için imza kampanyası EİNC - page 3. (Read 382 times)

member
Activity: 144
Merit: 10
Bilgilendirme için teşekkürler fakat her dağıtacağız diyen dağıtmıyor hocam dediği rakamları. SAdece kullanıcı çekmek için yazılan ya kampanya bitiminde yada ortasında ödüller düşürülüyor düşürülmese bile eksik yollanıyor bunuda göz ardı etmemek gerek.

Kesinlikle haklısınız. Bunu 3 sebeble paylaştım. 1- Konuyu açan Legendary pozisyonunda olması. 2- tokensuite nin kampanyası olması. 3- Jr. Memberı kabul eden kampanyaların az olması.
Tabi ki tercihler kişilerindir. Emeklerin boşa gitme ihtimali var.
Tokensuite diyince zaten bi soğudum direk kampanyadan. Son yaptıkları bounty meselesi vardı ondan sonra pek giresim gelmiyor. Jr.Member evet kabul eden sayısı az.
member
Activity: 448
Merit: 33
Bilgilendirme için teşekkürler fakat her dağıtacağız diyen dağıtmıyor hocam dediği rakamları. SAdece kullanıcı çekmek için yazılan ya kampanya bitiminde yada ortasında ödüller düşürülüyor düşürülmese bile eksik yollanıyor bunuda göz ardı etmemek gerek.

Kesinlikle haklısınız. Bunu 3 sebeble paylaştım. 1- Konuyu açan Legendary pozisyonunda olması. 2- tokensuite nin kampanyası olması. 3- Jr. Memberı kabul eden kampanyaların az olması.
Tabi ki tercihler kişilerindir. Emeklerin boşa gitme ihtimali var.
member
Activity: 144
Merit: 10
member
Activity: 448
Merit: 33
Jr. Memberlar imza kampanyası bulmakta zorlanıyorlar (ben baya zorlanmıştım). Bugün benimde twitter facebook kampanyasına katıldığım ve Jr. Memberlar için de imza kampanyası olan EİNC nin kampnayasına rastgeldim. Projeyi hiç araştırmadım. Ama verdiği ödül 8 hafta toplam 300.000 $ (3 milion coin) dağatacak.
Bir bakın derim.
https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-a-better-ethereum-einc-300000-in-rewards-3780435

Proje hakkında bilgisi olan arkadaşımız varsa ve bizleride bilgilendirirse sevinirim.
Pages:
Jump to: