Pages:
Author

Topic: Justin Sun:TRX İspanya ve İtalya’da 20.000’in Üzerinde Mağazada Kullanılabilecek - page 2. (Read 389 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Bi 4-5 yıl daha böyle şeyleri duyacağız ancak sonrasında ne olur bilemiyoruz ama 4-5 yıl sonra coinlerin artık hayatımıza gireceğini düşünüyorum. Her yerde kullanılacak gibi.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bu TRX adına güzel başlanğıc ama sözlerini tutarlarsa tabiki. Zamanında bir kaç coinde böyle diyordu ama sonuç olarak ortada birşey yok  Smiley
jr. member
Activity: 481
Şu an için bütün projeler deneme yanılma yontemini deniyorlar. Yeterli talep gelmesi doğrultusunda ona göre  pozisyon alacaklarini düşünüyorum. Tron da diğer projeler gibi bunu yapıyor, başarılı olup olamayacaklarını göreceğiz. Fazla heyecanlanmak gereksiz ama gelecek için de  güzel şeylerin habercisi olabilir.
full member
Merit: 100
Adam bıkmadı ya resmen spekülasyon yapmaya. Ama adama da helal olsun böyle böyle yapa yapa ilk 10a soktu projesini.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Tron bence her türlü yürür tamam full hype spekülasyondan oluşan bir coin ama arkasında sonuçta ekip var para var. Bu kadar çıkış yaşaması bile boş olmadığını gösteriyor yoksa çoktan patlardı
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Andersondan masallar derler ya aynen öyle olmuş.Trx'in işi zor.İkinci bir ripple vakası bana göre.Böyle haberlerle uçurmaya çalışırlar biraz hareketlenince yine milletin eline verirler.Söz değil icraat lazım.yok fiş kesilecek falan filan.Bir altypı çıksın ortaya bir resim bir video bir başlangıç olsun.Diğer türlü sadece masal oluyor.
full member
Activity: 476
İtalya ve İspanya'da böyle bir gelişim sağlar ve 20,000 mağaza üzerine çıkabilirse mükemmel bir hamle olur. Bu hamle ile fiyatlanma konusu tekrar belirlenecek ve yükselecektir.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Eğer bu gerçekten doğruysa trx epey yol kateder diye düşünüyorum . 20 bin mağaza ne demek ya epey epey kriptopara sektörüne yön verecek bir hamle bence
member
Activity: 392
Merit: 10
Bu bahsettiğiniz sayıların gerçek olmasın demek Bahsedilen blockchain futurist hayallerinin günümüzde yakalanması demek manasına geliyor. Gerçek olduğuna pek inanmıyorum ama inş
full member
Activity: 420
belli markalar üzerinde odaklanıp sadece o markayla ilgili haberler yapılsa bir nebze, ayrıca haberin doğruluğu da muamma Smiley
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
biz ne vaadler gördük içinde asıl yok, ne asıllar gördük üzerinde vaad yok. haber için teşekkürler ancak şuan için ve önümüzdeki yıllar için uygulanabileceğini düşünmüyorum.
member
Merit: 29
Justin Sun, politikaya atılsa başarılı olabilir aslında ama kripto para dünyası böyle boş vaadlere artık pek prim vermiyor.

İspanya ve İtalya'da 20 bin mağaza fazla abartılı bir hedef olmuş. Tüm dünyada dese, yine çok ama anlaşılabilir bir hedef denilebilir. Söylenip gerçekleşmeyen her gelişme TRX'in pump-dump coini olduğu algısını artırmaktan başka bir işe yaramıyor. Yatırım yapmayı düşünen arkadaşların bu adamın söyledikleriyle gaza gelmeden önce araştırmasında fayda var.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Yaww he heee. Bu adamın sallamada bir limiti yok. Etheri kaç ayda geçecekti 2 mi 3 mü Cheesy Düşe düşe eksiye girecek TRX böyle giderse. Tek ihtimali trx üzerinde ICO yapılması ve bunlarında tutması lakin şu aralar hiç öyle bir ihtimal yok
jr. member
Activity: 252
hedefledikleri 20 bin magaza teoride. yani ortada bu kadar mağazada şu anda faal bir hizmet yok. kullanılıyor deseydi tamam derdim. kullanılabilecek yani isteyen mağazalar kullanabilecek. kripto paraları halen belli kesim kullanıyor. yatırım amaçlı ve hayatın her alanında tam olarak entegre edilemedi. bu yarışta kim önden giderse belki pazarda lider pozisyonu sağlamlaştıracak.
member
Merit: 22
Şuan için böyle bir durum mümkün değil zaten. İcraata geçen projeler bir elin parmağını geçmez. Pundix te pos cihazlarını yavaştan kullanmaya başladı ama malum piyasa durumlarından dolayı resmen dökülüyor yerlerde
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Tron gercekten iyi calisiyor yani avrupanin onemli iki ulkesinde bu kadar sayidaki magazada kullanilabilecek olmasi guzel bir gelisme. Belki ilerki donemde Turkiye'de de kullanilabilir Tron.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
böyle haberlerde heyecana kapılmamak lazım. 20 bin mağaza ciddi rakam. şu anda kaç mağaza trx kullanılıyor ve kaç kişi? istatistiklere bakmak lazım ki bunun içinde zaman lazım. ayrıca ben akın akın alışverişlerde kullanılacağını sanmıyorum.
full member
Activity: 630
Merit: 104
gerçekten güzel gelişmeler 20k da bi rakkam ama trxin çok fazla abartıldıgını düşünenlerdenim ne yazıkki hala milyonlara hitap eden bir proje cıkmadı !
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ütopik rakamlardan bahsetmişler hakikaten. İleride herkes arzu eder böyle bir gelişmeyi ancak şu anki işleyişte herhangi bir kripto paranın bu denli bir atak geliştirmesi mümkün görünmüyor.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
ZİYAAAAA.
Ncashte öyle diyordu.sonra yaptıkları oyun ortaya çıktı Smiley
Adamlar ne kadar firma varsa partneriz demişler ama öyle bir olay olmadı.
Trxte 20 bin der iki firmayla anlaşırlar onları gösterirler
Recep ivedik gibi say ulan desen kalır Smiley
Pages:
Jump to: