Kriminal kesimin 5 yaşından itibaren elindeki kelebeği sokakta yürürken sallayacak kadar cesaretli olduğu bir kabile ortamında normal insanların kendini savunabileceği aletleri yanında taşıması
'illegal olsa bile' gerekliliktir. Benim Böker bıçaklarım ve muştam var, kız arkadaşımda da stres çarkı şeklinde gizlenebilen Columbia JL-15A var. Genel toplum doğru ile yanlışı ayırt edemeyecek kadar düşük zeka seviyesine sahip olduğu için bu insanlarla beraber yaşamak zorunda olduğumuz gerçeğini kabullenip kendimizi Kadir ve onu savunan milyonlarca insandan öyle ya da böyle korumamız gerekiyor.
Kanunlar birinin öldürülmesini
'engellemekle' görevli değil; tam tersine kanunlar kriminallere "sen aslansın, ben sadece bir takas aracıyım, onun canı en fazla 24 sene ediyor, açıklarımı kullanırsan sadece 0 ile 8 sene yatma koşuluyla birini
öldürme hakkına sahipsin" diyor.
Kadir Şeker gibi bir kriminalseniz;
- Kasten adam öldürme suçunda önce müebbet, sonra iyi hal indirimi nedeniyle 24 sene, tahrik indirimiyle 24'den 12-18 yıla düşüş, 12 sene alış, 12 senenin 2/3'ü yatış sonrası 8. senede şartlı salı verilme ile normal bir insanmış gibi yaşama devam etme imkanına sahipsiniz.
Akıl hastası ve toplum içinde dolaşmaması gerekirken serbestçe dolaşan milyonlarca manyaktan biriyseniz;
- Suç işlediği esnada akıl hastası olan failin işlediği fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılayamadığı (algılama yeteneğinin olmadığı) veya bu fiille ilgili olarak davranışlarını yönlendirme yeteneğinin (irade yeteneği) önemli derecede azalmış veya tümüyle ortadan kalkmış olduğu hallerde, fail işlediği suç nedeniyle cezalandırılamaz (TCK m.32/1) maddesinden yararlanarak hapishane yüzü görmeden keyfinize keyif katma hakkına sahipsiniz.
18 yaş altında güya çocuk ama bir ruh hastası iseniz;
- 12 yaş altı bir psikopatsanız, bütün zevkli dileklerinizi yerine getirebilirsiniz
(bu kanun çocukların aileleri tarafından bir 'kriminal' olarak yetiştirilmesine ve büyüyünce, küçükken alıştığı suçların daha büyük versiyonlarını işlemesine sebep oluyor).
- 12-15 yaş grubunda olup da işlediği fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılayamayan veya davranışlarını yönlendirme yeteneği yeterince gelişmeyen çocukların da cezai sorumluluğu yoktur
(şair diyorki: düşük zekalıysanız suç işleyebilirsiniz, zaten düşük zekalı olmasanız topluma adapte olabilirdiniz).
- 15-18 yaş grubunda olup da suç işlemişseniz sadece 1/3 olarak cezalandırılırsınız, daha sonra da devletimiz iyi hal indirimi ve 2/3 yatış sonrası şartlı salı verilme ile sizi ödüllendirecektir.
Ben avukat değilim, sadece haberlerde gördüğüm tecrübelerden yola çıkarak kanunların
'herkes tarafından bilinen en basit açıklarını' sıraladım; düşünün ki bir kriminal evinde
'ceza hukuku' kitabı bulunduruyor ve suçu ona göre işliyor, üstüne de bir avukat bulup
'kanunun her türlü açığından' sonuna kadar faydalanıyor.
+ Kadını korurken cinayet işledim
(Sherlock Kadir), erkekliğime laf etti cinayet işledim, namusuma göz dikti cinayet işledim vbvb. gibi birçok bahane ile çok temiz suçlar işleyebilirsiniz ve biz normal insanlar kanunların kriminaller ile arasında yaptığı bu takasta
'sevdiğimiz insanları' bir kriminalin sadece 0-8 sene 7/24 götünü devirip yatması karşılığında kaybedebiliriz ama anlamıyorlar ki benim sevdiğim insanın canı 1 kriminalin 0-8 senesi değil, ∞ kriminalin ∞ senesinden daha değerlidir. Bu takasta kimse bize sormaz, sen ne istiyorsun? diye. İşte bu nedenle; öleceğinize, öldürün daha iyi. Ömür boyu sürüneceğinize, 1-2 sene yatar çıkarsınız.
Ve yatıp çıktığınızda siz bir katil değilmişsinizcesine, bu düşük zekalı kabile toplumunda saygı göreceksiniz. Erkekler önünü ilikleyecek, pussyler ıslanacak vb
.
Ah, normal insanlar içinse sahne şu olacak:
https://youtu.be/vnpprDgOSZ8?t=65F@*£ Society.