Jedan primjer: frendica je koristila karticu skoro godinu i pol dana, i to premium placeni account
Jednog dana su samo odlucili blokirati account, na svu srecu nije imala novaca u tom trenu na racunu, evo, par mjeseci nakon, jos nije odblokirana kartica
Traze potvrde o primanjima... ona, kako je u blokadi i radi sve da izbjegne klasicno bankarstvo mislila je da je Revo rjesenje, ali eto, ocigledno nije
Drugi primjer: kupovina kriptovaluta unutar aplikacije, bacite oko na kupovnu i prodajnu cijenu
Lihvari samo takvi
Ovo s blokiranjem računa nisam znao da rade. Zapravo nisam do sad čuo da su nekome blokirali računa, ali lako moguće. Ipak se radi o prilično reguliranom sustavu. E sad, zbog čega su blokirali račun tvoje frendice, tko zna... Je li pitala koji je razlog? Mislim, čudno bi mi bilo da samo tako blokiraju račun bez ikakvog razloga i obrazloženja.
Što se tiče kupoprodaje kriptovaluta kod njih, to nema veze s kriptom. Kupljeni kripto ne možeš povući na svoj wallet tako da za mene za usluga kao da ne postoji.