Pages:
Author

Topic: KALAN SAĞLAR BİZİMDİR - page 4. (Read 798 times)

hero member
Activity: 1204
Merit: 630
September 11, 2018, 02:06:57 PM
Bu konuda sana katılıyorum üstad ama şöyle bir şey var. Piyasaya girerken yatırım yapılan miktar çok önemli. Aceleniz olmadan doğru coinleri bularak yatırım yaparsanız uzun vadede çok kazanırsınız. Acil nakit ihtiyacı için tekrar TL'ye dönecekseniz bu parayı sokmayın her zaman daha aşağıya gidebilir bunu unutmayın.
member
Activity: 1011
Merit: 65
September 11, 2018, 01:54:38 PM
Aşağıda yazacaklarim samimiyet doğruluk içerir.

Piyasayı 2013 yılında takibe aldım
İlk Litecoin alımları koinimden yaptım o zamanlar 13 tane Litecoin tanesini 9 TL den aldım
İlk bitcoin alimimi 420 dolarken yaptım
2015 yılında elimde ne varsa sattım kaos hack yıllarıydı herkes olduk bittik mahvolduk diyordu
Benim içimde heyecan inanç vardı bu piyasa yükselecektir diyordum ama paraya sıkıştığım için aldığım coinleri sattım. Satmama rağmen hiç buralardan ayrılmadim bu foruma baktığımda geleceği şekillendiren insanları görüyordum normal insanlardan farkları bir şeyler yapmak istemeleridi bizi buraya toplayan şey farklı olmamizdi.
3 sene sonra cointurkte bitcoin fiyatı açık denizlere giriyor haberini okudum 2016 sonuydu param yoktu alamadım içim içimi yedi dedimki yükselecek biliyorum halving oluyordu.
Hani avngerste söz varya zamanla aynı anda kaybetmek umutsuzca haklı olduğunuzu hissetmek ve başarısız olmak ne demek anlayacaksınız . Evet ben o sözü bire bir yaşadım.alamadim göz göre gözümün önünde x100 yaptılar.
Sonra elime para geçtiğinde altcoinlere girdim boğa sezonunda 2017 de paramı X5 yaptım. Bozdurdum tüm ihtiyaçlarını gördüm. Öyle huzurla dolmustum mutluydum anlatılmaz basarabilmek inandığımız yatırımların gerçekleştiğini görmek muhteşem zevk veriyor.

Şimdi sizlere sesleniyorum Bitcointalk üyeleri.
Umutsuzluğa kapilmayin.
Sabredin.
Gidecek çok yolumuz var.
Gidenler pes edenler kaybedecek Bitcoin tarihe damgasını vuracak öyle böyle değil bırakın gitsinler
Evet daha da düşecek piyasa belki daha çok kaybedecek cogumuz
Ama 2020 de buraya not edin Bitcoin ve kripto paralar tarihe gececekler. Tarihi degistirecekler.

Buraya baktığımda gördüğüm internet 2.0nin erken yatırımcılarını görüyorum girişimcileri görüyorum kazanacağız sabredin hem de çok kazanacagiz!!
Bizi onlardan ayıran şey bugün burada olmamız buradayız çünkü inanıyoruz ve inanç insanı zafere taşır.
Pages:
Jump to: