yani şunu fark ettim bu kaldıraç olayında çok güzel kazanıyorum ama önce batıyorum
hayır battıktan sonra niye çıkıyor
hep aynı şeyler...heriflerle aynı düşünüyorum yani tahta yapıcılarla, onlar beni kesiyor ben onları, yapay zeka ve botlarla savaşıyorum
yalnız var ya dibi bulup giren yaşar...tabi ki yatırım teşviki ve tavsiyesi değildir olamaz da
ama süper bir trader olmak isterdim, paran mı bitti, koy 100-200 varsa 1000 2000 şaaaakkk para trink hesabında
10 saniye bilemedin 2 dakikada
Kaldıraçlı işlemlerin en büyük riski genellikle stop seviyelerinin altına veya üstüne doğru hareket eden iğneler oluyor maalesef. Genellikle bu iğneler ile stop loss kullanan kişilerin stop seviyeleri kullanmayan kişilerin ise liquidate seviyeleri patlamış oluyor. Sonrasında ise fiyat yeniden normal olarak kabul edeceğimiz seviyelere geliyor ve bir sonraki harekette beklenen atak yapılmış oluyor. Maalesef kaldıraçlı işlemlerde genel olarak herkes bir birini keserek para kazanmak zorunda kalıyor ve bu süreç içerisinde mağlup olan tarafın canı çok yanıyor. Her ne kadar çoğunlukla dip veya tepe noktaları yakalamak çok zor olsa da genellikle buradan yakaladığım hiçbir pozisyonun patlamıyor olması ve güzel kazanç getiriyor olması çok mutlu edici bir olay açıkçası.
Kesinlikle, hepimizin hayali aslında çok para kazanmaktan ziyade başarılı bir trader olmak ve düzenli olarak kazanç elde etmektir. Ayrıca, başarılı bir trader olunması durumunda kazanç kapısının bu olacağı sebebi ile belirttiğin gibi olası bir kayıp durumunda cüzdanı yeniden fullemek hatta eski bakiyenin birkaç katında takviyeler yapmak da hem çok kolay olacak hem de daha mutlu hissetmemize yardımcı olacaktır.