Pages:
Author

Topic: Kaliteli Airdrop Kriterleri - page 9. (Read 1485 times)

full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
September 18, 2018, 08:21:23 AM
Airdroplardan gerçekten iyi paralar kazanacaklarını zanneden arkadaşları anlamıyorum. Zaten havadan para geliyor. Bundan 1.5 2 yıl önce olsa cidden para kazanabilirdiniz ancak şuan yeni icolar zaten piyasa şartlarında kendilerine yer bulmakta çok zorlanıyorlar. Airdroplardan gelenlerin de çok fazla bir para edeceğini sanmıyorum ( ki tabi o da gelirse )
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
September 18, 2018, 06:49:37 AM
Zamanında bende önüme gelen airdoplara katılmıştım ama şu an çoğunun boş olduğunun farkına vardım. Airdropları araştırıp katılmak çok mantıklı elbet, dikkat edip katılırsa çok iyi para kazandırabilir.
member
Activity: 302
Merit: 12
September 18, 2018, 06:27:40 AM
 8 aydır airdrop yapıyorum. 1000'den fazla airdropa katıldım. İlk başlarda hiçbir airdropu atlamadan yapıyordum. Bu durum 2 ay devam etti. Ama sonrasında gördüm ki boş yere zamanımı harcamışım. Sonrasında artık seçerek araştırarak aridroplara girmeye başladım. (Airdrop deyip geçmeyelim. Yeri geldi bountyden çok kazandırdı.) Neyse lafı çok uzatmadan kendi airdrop kriterlerimi sıralayayım.

1. Kendi web sitesi olacak. (Site yapmaya parası olmayan bir ico bize ne kazandırabilir.)

2. Token sayısı fazla olacak (1000 üstü olması tercihimdir.)

3. En az 10 dolar değerinde olacak.

4. Airdropunu yaptığımız bir iconun takımı olacak.

Not: Form olarak önümüze gelen, borsada işlem gören airdroplar geliyor. Bunların %90'ı scamdır. Kendi orijinal tweter adresinde airdropla ilgili bilgi var mı, kendi orijinal telegram kanalında bilgi var mı diye kontrol etmenizde fayda vardır.
Bu işlere yeni başlamış birilerine faydası olması dileğiyle...
Pages:
Jump to: