Pages:
Author

Topic: Kamboçya’da Kripto Paranın Durumu Hala Net Değil - page 2. (Read 325 times)

member
Activity: 238
Merit: 10
Ya Kamboçya sen kimsin ya ! Önce bi kendi ekonominize ülkenin durumuna bir bakın da sonra kripto paranın durumunu tartışın.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
bende kamboçyaya gidip btc işine orda gireyim diyordum.şimdi ne olacak.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Olaya şöyle bakmak lazım adı sanığı olmayan bir yer ülkemi oda doğru düzzgün bilmiyorum ama sonuçta harcadıkları emek çaba vs taktir edilecek seviyede biz ise yatmaya devam.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
“Kamboçya Merkez Bankası (NBC)’nin blockchain teknolojisini kullanmaya çalıştığının iyi bir işaret olduğunu düşünüyorum çünkü gelecekteki blockchain projelerini desteklemesi daha olası.” hem yasaklayıp, hem de teknolojisini kullanmaları..ilginç..
newbie
Activity: 126
Bu aslında bi yönden bizim ülkeye de benziyor yasal zemin hala tartışmalı durumda
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Bende diyorum bu durgunluğun sebebi ne. Kamboçyadaki açıklamadan sonra bitcoinin sonu mu gelecek uçacak mi daha rahat karar veririz gibi geliyor bana. Biraz daha bekleyelim ;😂
full member
Activity: 210
kamboçyaya gelene kadar bir çok büyük ekonomi var bitcoin hakkında tutumunu belli etmeyen ama yakın zamanda birçoğunun olumlu yönde gelişmeler yaşayacağını tahmin ediyorum
newbie
Activity: 126
Birimde içinde olduğumuz çoğu ülkenin net bir tutumu yok ama illaki olacaktır yakın zamanda
member
Activity: 322
Merit: 16
Önemli bir konu şimdi bu gerçekten dikkat edilmesi lazım. Özellikle şu son dönemde Kamboçyanin kripto paralar için yatırımları için daha da önemli  (!) Smiley
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Kim ne yapsın Kampoçya'nın ne düşündüğünü, kendi parasını çıkarmış mı çıkarmamış mı, yasaklamış mı serbest mi bırakmış. ülkenin 15 milyonluk nüfusuna karşı gayrisafi milli hasılası bile 20milyar$
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Şimdi bir de Kamboçyamız oldu, hayırlı uğurlu olsun kriptoya hoş geldiler. Merkez bankasının basiretli davranarak, fakir ülkesini kalkındırmak adına ilerici bir adım atmasını engelleyen hükümet yetkililerinin dayanağı nedir acaba. Merkez bankası, blockchain teknolojisini hem bankacılık sektörünün gelişmesi hem de ülkenin ABD Dolar’ına olan bağlılığının kırılması için bir yol olarak görüyormuş.

sr. member
Activity: 987
Merit: 254
Devletler onlarınkini kullanmayalım hemen onlara muhtaç olmayalım kendimizinkini yapalım kafasındalar ama bu teknoloji tamamen globel
full member
Activity: 518
Aman kamboçya cokda tındı ızın verıp vermemesı kendınce bırseyler yapıyorlar ne yardımı dokunacaksa çook fakir ülke çünkü akıllı davranıp bu ısı yapması aleyhıne bıde bellı degıl feln ypıor krolar
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Kamboçya bile kripto paralara bu kadar önem veriyor adamlar kripto para çıkarmak için uğraşıyor. Bu fikir için desteklenmeleri lazım kesinlikle.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Kamboçya merkez bankası hükümetten bağımsız olarak nasıl ico çıkarabiliyor anlayamadım. Merkez bankasının çıkaracağı kripto para resmi olur. Haberde ya da Kamboçyada ciddi tutarsızlık var. Kamboçyanın vereceği karar, kripto para piyasasını genel anlamda etkilemez fakat Kamboçya gibi bir ülkede dahi kripto paraların kullanılması önemli bir ayrıntı bence.
full member
Activity: 546
Hocam kamboçyanın Kripto paralara ilişkin düzenleme yapması ya da yapmaması ya da yasaklaması ne bizim ülkemizi ne de küresel piyasayı etkiler, bu konuda daha fazla konuşmayı yararlı görmüyorum.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Hakikaten dostum kamboçya kim yaa. Kamboçyadan bize ne. Ham kamboçyanın bu piyasaya etkisi ne kadardır ki. Ben söyleyeyim koca bir hiç.
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Kamboçya ne arkadaş yeni çıkan filmin pr calışması falan mı.
full member
Activity: 224
Yani bu haberi ciddiye almak bana mantıklı gelmiyor. Argo olacak biraz ama Kamboçya kim ya? Kim s.ker Yalova Kaymakamı'nı arkadaşlar. Adamların daha oturmuş bir sistemi yok. Ekonomi ile ilgili Irak daha sağlamdır Kamboçya'dan.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Kamboçya denilen ülkenin dünya ekonomisine yıllık katkısı nedir? Olaya bakın adamlar 100 yıl geriden geliyor ama 100 yılın teknolojisini geriden gelerek tartışıyorlar.  Ulan bizim ülke 10 gün sonra G20'ye gidecek ama ne kripto gündemde ne para...
Pages:
Jump to: