Pages:
Author

Topic: Kanadalı Kripto Para Fonu: Bitcoin’de Kritik Eşik 6 Bin Dolar - page 3. (Read 582 times)

full member
Activity: 462
Merit: 100
Evet birkaç defadır bitcoin 6 bin dolar seviyesine inmesine rağmen topladı. Hoş 6 bin dolar altına inse de toparlayacaktır ancak biraz zaman alabilir. o yüzden panik yok hodla devam
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Doğru tespit 6.000 dolar altında kalırsa 4.500 seviyeleri konuşulmaya başlıyor.
member
Activity: 980
Merit: 12
Görünüşe bakılırsa Bitcoin 6000-7000 dolar aralığında çakılıp kalacak uzun bir süre. 5000 ya da 4000 seviyelerine düşmesindense bu seviyelerde çıkış için beklemesi daha iyidir.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
6k kritik eşik ise geçen sene 6k dan düşük değer vardı 2017 başında. Bana göre kritik eşik falan yok Bitcoin değeri her yare gider hareketleri piyasa belirler talep çoğalınca fiyat artar düşünce fiyat düşer.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
6000 dolar seviyesi ve biraz altı sağlam bir destek bölgesi oldu, birkaç kez deneyip buralardan döndü.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Şu anki gelgitler tabi ki gayet normal. Hatta daha kötü değerleri bile önümüzdeki günlerde görmemiz mümkün görünüyor. ETFlerin onayının seneye kalma ihtimali de sebep oluyor bu duruma.
jr. member
Activity: 168
Ethereum’un Bitcoin’e karşı daha iyi performans gösterdiğini belirtse de, bununla birlikte temkini elden bırakmadıklarını da ifade etti.

bunlarda aynı benim kafadan ama eth bir türlü kendisine gelemedi ki
member
Activity: 406
Bunu forumda da uzun zamandır konuşuyoruz, 5.900 altında kalıcı olması 4.000 lere gidişe neden olur.
member
Activity: 602
elysian.finance
"Bitcoin'de kritik eşik x dolar" kelimelerine sıkça duyduk ama sürekli o eşiklerin altına indiğimize de şahit olduk. Bitcoin artık aksi yönde hareket etse sanırım hiç de fena olmayacak  Undecided
newbie
Activity: 168
6000 doları çok dillendiren var. Yukarı, aşağı 6000'e de gelerek daha kaç defa deneme yapacak. Bunun bir sonu var ama bilmiyorum. Altların hali perişan. Ocak ayından itibaren bountycilerin durumlarına baktım. Yine iyi kötü kazanıyorlar. Şu anda durumda daha beter aşamada.
member
Activity: 392
Merit: 10
Bitcoinde kritik eşik 6000 dolarsa eğer bitcoin , fiyatı kesinlikle tekrar 6000 doların altına inip 5800 leri  test edecektir .Uzun süredir bitcoinin 5800 ile 8500 dolar arasında gidip gelmesi piyasada kısır bir döngü oluşturdu .Bu durumun sec in etf kararlarını açıklayacağa tarihe kadar devem etmesini bekliyorum.
full member
Activity: 297
Merit: 101
BTC adına kritik eşik olduğu fikrini kabul edemem BTC fiyatı nereye çıkarsa çıksın düşer nereye inerse insin toparlar yükselir. Yıl sonu kar bilanço döneminde sert yükselme partisi olacağını biliyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
bence kritik eşik 6k dolar değil de 5k dolar diye düşünüyorum ben, bana kalırsa bu böyle olacak
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
6 bin dolar altını şimdiye kadar görmedi görmesi iyimi kötümü bilmiyorum ama 5 bin seviyelerine gelirse gerilme daha çok olur galiba ve hızlı bir alımla boğa sezonuna girilebilir bu benm fikrm
jr. member
Activity: 252
5000-4500-3000-1800 bir sürü fiyatı sarkıtma noktası var. 6000 dolar tam olarak gidebileceği en dip seviye olmayabilir. 2000 dolara kadar sarkıtma yaparlarsa. Yani panik yatırmak istemiyorum ama 6000 altına geçiş yaparsa plan yapmakta fayda var.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
bitcon 6k usd değerin eşik yaptı evet ancak eth'de durum çok farklı her defasında dipbin dibi görülüyor ki bu çok riskli bir durum, 250sud seviyesine kadar indi ve daha ne kadar inecek kestirmek gerçekten güç, buralardan toparlanması gerekiyor.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Btc 5800 den 3 ü defa döndü gibi umarım bu sefer 9k lara doğru giderde tekrar bu eşik denenmez çünkü bir daha giderse kırabilir. İnsanları korkuttular biraz güven tazelemek lazım.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
6000'in altına sarkmaz ve burası kesin "dip" diyenleri yanılmak balinalara kalmış. Yaparları mı yaparlar. Onlardan her halt beklenir. 6400 falan hafif yükselttiler. Kaç defa bu yükselişlerde aldım, kaç defa zarar ettim. Piyasada elle tutulur somut olumlu gelişme olmadıkça bitcoine geçiş düşünmüyorum.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
bence bitcoindeki kritik eşik 4500 dolar. yarılanma gerçekleşene kadar bi kere orayı test etmesi gerekiyor. onraki hedefi ise 11k dolar olacaktır.
newbie
Activity: 280
bence kritik eşik 10 k dolar, neden derseniz 10 bir psikolojik sınır bitcoin için diye düşünüyorum ben
Pages:
Jump to: