Pages:
Author

Topic: Kanal İstanbul Hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 2. (Read 292 times)

member
Activity: 308
Merit: 11
Mevcut finansal durumda istense de yapılamaz gibi duruyor.

yap işlet devret üstüne geçiş garantisi verilirse sadece bizim firmalar değil dünyadan bile koşa koşa gelirler bu projeyi yapmak için. Bu devirde bu şekilde kazandıracak başka bir iş düşünemiyorum ben.
member
Activity: 378
Merit: 14
Bana göre hiçte gerek olmayan bir proje. Sizin de dediğiniz gibi etrafında bulunan doğayı mahvedecekler. Çok sıcak bakmıyorum.
jr. member
Activity: 62
Merit: 5
Mevcut finansal durumda istense de yapılamaz gibi duruyor.
newbie
Activity: 86
Merit: 0
Bence boğaz kontrolü için gerekli bir proje ama bunu daha da ucuza mal edebilirlerdi sadece rant yaratmak için araya o kadar bina alışveriş merkezi vs eklediler zaten istanbul boğazındaki yalıların fiyatı belli artık burdan da yer kapmaya çalışır zenginler...
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Bildiğiniz üzere son torba yasa ile kanal istanbul projesinin yap işlet devret ile yapılması konusunda kanun çıkartıldı. Yaklaşık 20 milyar $'a mal olacak bu proje kimisine göre Türkiye'nin ihtiyacı olan bir proje, büyük bir kazanç sağlayacak kimisine göre gereksiz bir yatırım. Üstüne doğayı katledecek ve İstanbul'un fay hatları üzerinde büyük sorunlar oluşturacak.

Anket koymayı beceremedim ama siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ne biliyorsunuz?

(anket koymayı bilen birisi varsa tarif ederse anketi de ekleyeyim. Sözlü olarak ifade etmeyen olursa anket üstünde işaretleyerek de fikir beyan edebilirler.)
Pages:
Jump to: