Pages:
Author

Topic: Kanunlar sadece bize var. 20 Yıllık göçmen kaçakçısından itiraflar - page 2. (Read 265 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
devlet resmen aleni olarak kaçakçılık yaptırıyor ülkemiz nerelerden nereye gidiyor rezillik. suriyelilerin çoğu zaten buralı oldu. gitmeye çalışan kişilerin çoğunluğu suriyeli değil zaten. bir çoğu yıllardır avrupaya gitmek isteyenler yoksa suriyeliler burada artık yapacak birşey yok hiçbir şekilde geri gideceklerini sanmıyorum
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Kaypak şerefsizler bir de oynayacak yer buldular mı konuştukları şey sanki buzdolabı taşımacılığı gibi gevrek gevrek konuşuyorlar.
Ekmek parası, işimiz bu, 7-20 yıldır bu mesleği yapıyorum gibi konuşmaları nasıl yapabiliyorlar. Sonra da hep birlikte 2020 felaket yılı diyoruz. Bunları gördükçe insan olmaktan iğreniyorum yemin ederim.
Mültecilerin sadece Türkiye'nin sorunu olmaması gerektiğini uzun zamandır düşünüyor ve söylüyorum ama onların insan olduğu ve bu tarz eylemleri bırakın söylemlerin bile aşağılıkça olduğunu söylemek gerekli. Bu adamların layık oldukları cezaları alması gerektiğini düşünüyorum.

Devlet politikası olarak sınırların nasıl açılacağı, geçişlere nasıl izin verileceği ve yeni göçmenlerin ülkeye sokulmayacağının bilgisinin düzgün bir şekilde dünyaya lanse edilmesi lazım.
Ayrıca ben çoğunun gitmeye kalkışmayacağını düşünüyorum. Ülkemize gelenlerin büyük bir çoğunluğu sözde "mülteci" çünkü servetleri gayet güzel! Bulunduğum semtte kiraların oldukça yüksek olduğu bir yerde yıllık, 2 yıllık, 3 yıllık peşin kira veren Suriye'li göçmenler olduğunu duyuyorum. Bunlar bu ülkeden kovsanız gitmeyecekler büyük ihtimalle. Bir kısım göçmen kötü durumda ve zor geçiniyor bunların da gitmeye ne cesaretleri ne paraları var.
Sadece bu ikisi arasında kalan bir kısım belki gitmeyi deneyecektir. Zaten yıllardır burada olduklarından bir çoğu artık yerleşik gibi yaşıyor. Ama bunların hiçbirisi o videodakileri açıklamıyor! Millet olarak yine utandık çok şükür.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
şu videoya bakarmısınız arkadaşlar günlük 1000 lira bırakıyor 20 yıldır bu işi yapıyorum 6 yıldır göçmen kaçakçılığı yapıyorum diyor reiz izin verdi bot bekliyoruz istanmuldan diyor.

https://twitter.com/kacsaatolduturk/status/1233763809451487232
https://twitter.com/sputnik_TR/status/1233739487110475781

vay anam vay hukuksuzluğa bak.
Pages:
Jump to: