Pages:
Author

Topic: Kapalı Çarşı'da 'Bitcoin' dönemi - page 2. (Read 162 times)

jr. member
Activity: 364
Merit: 1
June 19, 2018, 07:52:28 AM
Bitcoin fiyatı ocak ayından itibaren büyük  düşüş yaşamasaydı emin olun bitcoin ile ilgili ülkemizde bir şey yapılmasına izin verilmezdi ,şuan için herhangi bir olumsuz durum yok bakalım seçim sonrası ne olacak.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
June 19, 2018, 04:44:58 AM
Bitcoin ile ödeme almanın yasal olarak sıkıntı olacağını sanmıyorum. Şu an sadece boşluk var, herhangi bir düzenleme yok.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
June 19, 2018, 03:43:27 AM
Sahibinden tarzı alışveriş sitelerinde insanlar zaten bitocin ile ödeme alıyordu şimdi de gündelik hayatın daha fazla içinde olan bir yerde kullanım için kabul edilmesi güzel olmuş, vergilendirme işini uzmanların çözmesi gerekiyor.
member
Activity: 177
Merit: 10
June 19, 2018, 03:34:12 AM
vergilendirme işlemini nasıl yapacaklar çok merak ediyorum bende esnafım ancak bununla ilgili mantıklı bir çözüm bulamadım.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
June 19, 2018, 03:07:40 AM
Piyasadaki en eski ve en değerli kripto para olan Bitcoin, Kapalı Çarşı'da kabul edilmeye başladı. Kapalı Çarşı'da Ödeme aracı olarak kabul edilen para birimlerine Bitcoin de eklendi. Geçtiğimiz günlerde Reddit’te paylaşılan bir görüntü, dünya basınında da büyük ilgi uyandırdı.

Haberlerde dünyanın en eski alışveriş noktalarından birisi olan Kapalı Çarşı'da şimdilik bir dükkanın Bitcoin ödemelerini kabul ettiği bilgisine yer verildi.

*Haber çeşitli internet sitelerinde dönmeye başladı ve eğer doğruluğu teyit edilirse ülkede Bitcoin ile ödeme konusunda epey dikkat çekebilir Smiley

Kaynak NTV: https://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/kapali-carsida-bitcoin-donemi,Rvp9apYy_ESp_BoQ_6-chQ/ItkN5_mQiEKWklsVQHzM1g
Pages:
Jump to: