Pages:
Author

Topic: Kapalı Çarşı'da Bitcoin kabul edilmeye başladı. - page 2. (Read 205 times)

member
Activity: 364
Merit: 10
Bu aralar güzel haberlere ihtiyaç var gerçekten. Umarım doğru bir bilgidir ve bu dükkanların sayısı artar.
Bitcoin ya da diğer kripto paraların günlük hayatta kullanılması ön yargıları da kırabilir.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Ters bir zamanda uygulama olduğunu düşünüyorum, kripto piyasası için ilginin düştüğü ve fiyatların dip yaptığı bir dönemdeyiz ,umarım başarılı olur ve dahada sayıları artar.
jr. member
Activity: 182
İnsanların kripto paraya olan merakı sistemin daha hızlı yayılmasına neden oluyor. Aslında güzel birşey ve yakın zamanda bu dükkan sayısı ciddi derecede artar diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bir taneyle başlar sonrasında gören ekletir. Bütün çarşının coin kabul etmeye başlaması ancak bir yılı bulur. Sırf merakımdan gidip konuşacam acaba kendi mi istemiş yoksa işgüzar bi akraba sistem eklemek için dükkan sahibini gazlamış mı
member
Activity: 350
Merit: 11
Ülkemizin kripto paralara bakış açısının bir sonucu olarak görebiliriz bunu , yakın zaman içerisinde kripto piyasasının hareketlenmesi ile birlikte bitcoin ile ilgili daha çok kabul edilmeler başlayacaktır.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Mobil cüzdanların yaygınlaşması ile bir iki sene içerisinde birçok işyerinin kripto para kabul edeceğini düşünüyorum.

Ek olarak muhtemelen fiyatı bir şekilde sabitlenecek, işyerleri ile anlaşmalı dolandırıcı olmayan yerli kripto para birimleri de gelecektir. (Sodexho gibi)
jr. member
Activity: 126
Mobil cüzdanların yaygınlaşması ile bir iki sene içerisinde birçok işyerinin kripto para kabul edeceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
Kapalı Çarşı'da Ödeme aracı olarak kabul edilen para birimlerine Bitcoin de eklendi. Geçtiğimiz günlerde Reddit'te paylaşılan bir görüntü, dünya basınında da büyük ilgi uyandırdı.

Haberlerde dünyanın en eski alışveriş noktalarından birisi olan Kapalı Çarşı'da şimdilik bir dükkanın Bitcoin öedemelerini kabul ettiği bilgisine yer verildi..
Pages:
Jump to: