Pages:
Author

Topic: Kapalı ekonomilerde btc avantajı? - page 2. (Read 3251 times)

legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
January 29, 2017, 06:13:15 AM
Bitcoin'in alım satımı kolay olan, internet yasağı vs olmayan bir ülkeyse ikna edebilirsin.
Hani kimse takip etmiyorsa. Yoksa büyük risk olabilir. Ekonomisi kapalı ülke zaten demokratik de değildir...
newbie
Activity: 10
Merit: 0
January 29, 2017, 05:10:31 AM
Merhaba, sorun tam anlaşılmamış sanırım, zaten para çıkarmanın en iyi yolunun btc olduğunu biliyorum, ancak bunu insanlara nasıl anlatabilirim, komisyon alırsam (diğer yöntemlere göre daha uygun) sizce ek gelir olabilir mi vs diye sormuştum, farklı yöntemlerle nasıl insanlara bunun güvenli olduğunu söyleyebilirim diye sormuştum? Teşekkürler...
Not: değerli taşların da sınırı var orada
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
January 29, 2017, 03:04:27 AM
Degerli madenlerle disari cikarabilirsin, su anda en makulu bitcoinle cikarirsin, tabi bulundugun lokasyona gore tercihler degisiklik gosterebilir.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
January 28, 2017, 06:52:33 PM
Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce kapalı ekonomiye sahip bir ülkeye yerleştim (sayılır) Buradan döviz veya yerel para birimini dışarı çıkarmak için çeşitli dalavereler gerçekleştiriliyor. Bende bitcoin transferiyle daha kolay şekilde iş yapılabilir diye düşündüm. Sizden isteğim böyle bir ülkede bitcoin üstünden nasıl bir gelir sağlanabilir? Teşekkürler...

https://openbazaar.org/  uzerinden urun satabilirsin.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
January 28, 2017, 05:09:22 PM
Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce kapalı ekonomiye sahip bir ülkeye yerleştim (sayılır) Buradan döviz veya yerel para birimini dışarı çıkarmak için çeşitli dalavereler gerçekleştiriliyor. Bende bitcoin transferiyle daha kolay şekilde iş yapılabilir diye düşündüm. Sizden isteğim böyle bir ülkede bitcoin üstünden nasıl bir gelir sağlanabilir? Teşekkürler...
Pages:
Jump to: