Pages:
Author

Topic: Kar Yağışı Ve Son Durumunuz? (2022 Yılı İçin) - page 2. (Read 259 times)

full member
Activity: 1414
Merit: 161
Benim bir duruşma için adliyeye gitmem gerekiyordu zar zor gittik adliyeye ancak hakim mazeret bildirdiği için boşu boşuna gitmiş olduğumu öğrendim bu da bana koydu açıkcası.15 yıldır İstanbul'da bulunuyorum böyle kar yağdığına hiç şahit olmamıştım.
hero member
Activity: 1330
Merit: 645
Kar yağışını Ankara cumartesi günü karşıladı. Hafta sonu saat 17 civarında başladı kar yağışı. Güzel tatlı tatlı yağmaya başladı ama 20 dakika içinde yollar çatılar beyaza büründü. Ertesi gün pazar olması sebebiyle bu şok fazla sorun çıkmadan atlatıldı. Ankara büyük şehir kar küreme ve tuzlama araçların nerdeyse her ana yolun başında bir kaç gündür konuşlanmış bekliyordu. Bunlar hareketlendi. Birde belediyenin yeni hizmetlerinden (belediyeyi övme niyetim yok ) her kar küreme aracına bağlanmış bir kamera ve canlı yayın. Yandex harita kullanılmış Ankara'nın yolları gözünüzün önünde hareketli araçlar tıklıyorsun o anki kar yağışı yol durumu araç gözünden ekranında. Gece saat 1 e kadar seyrettim. Sabah kalktığımda kar halen yağıyordu ama kapalı ana yol yoktu. Halende aynı hareketlilik var.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Ben İstanbul değil Antalya'da yaşıyorum. Burada dün 2008 den beri ilk kez yoğun kar yağışı oldu. Hani sahil kesimindeki ilçelerimizde bile ufak beyazlaşmalar görüldü. Döşemealtı gibi yüksekte içeride kalan ilçe ise bembeyaz olmuş. Burada öyle çok kar küreme yol açma vesaire gibi durumlar olmadı olmazdı da. Ayrıca bizde tatil izin vesaire gibi durumlar olmadı. Sadece çok yoğun fırtına durumunda olur.
Komik bir şekilde sabah kar yağdığı gün akşam günısı (güneş paneli) sayesinde ısınan suyla duş aldım.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
İstanbul'a kar yağdığı zaman tüm ülkeye kar yağmış sayılır ya da ancak haber değeri taşır. bunu tartışmaya gerek yok sayın dostlar çünkü 20 milyon insanın nefes aldığı vs... bir yerden bahsediyoruz.

pazartesi: kar yağdı yollara düştük. akşam işten eve 6 saat civarında dönen arkadaşlarım var. yolun bir kısmını arabayla kalan kısmını ise yürüyerek tamamlamışlar. ben yirmi dakikada eve gittim ama daha önceleri zor şartları deneyimlediğim için sıkıntı olmazdı. sigaram biterse yakarım ortalığı.

salı: yatış. özel sektördeki bazı firmaların çalışanlarını işe çağırdığını duydum. yazıklar olsun!

çarşamba:
lan ben bugün de yattım. gelir misin diye sordular ben de "yok panpa" dedim ve yatışx2:))

son dönemdeki saçma sapan bir kar saldırısını kendi adıma konuşursam çok hafif bir şekilde atlattım. şubat başında tekrardan bir dalga geleceği için "şimdilik" demek daha doğru olur.

sizlerde durumlar nedir? tek ricam "yolu ahmet temizlesin, mehmet temizlesin, tavan yıkıldı götümüze girdi." şeklinde siyasi içeriklerle burayı kirletmemeniz. şu amına godumun forumunda bir şey yazmaya pişman etmeyin insanı. LÜTFEN!!!
Pages:
Jump to: