Pages:
Author

Topic: Karantinada boş vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz? - page 2. (Read 280 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
İşe gidenlerdenim ben ama arta kalan vakitte evden de çıkmıyorum ayrıca şu sıra yoğun şekilde foruma giriyorum arada bir oyun oynuyorum evde hanımla taşınma telaşına girdik onu bunu koliliyoruz  Grin
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
güzel bir başlık. insanlar bu dönemde yaptıklarını yazarsa en azından bizlere yol göstermiş olur.

çalışma düzenimiz kafayı yediği için benim canım sıkılıyor. eskiden 2-3 günde yapılması gereken işi şimdi 1 günde yapmaya çalışıyoruz. haliyle de çok sıkıntılı oluyor. işimin devamlı takip edilmesi gereken salak bir sistemi olduğu için boş günlerimde bunlarla uğraşıyorum.

geri kalan zamanlarda hala dizi/film yapıyorum. arada eski maçları izliyorum. biraz golang kurcalıyorum. bolca da okuma yapıyorum. aslında udemy'de biriken kurslar var ama nedense bu salgından dolayı oraya konsantre* olamıyorum. tam zamanı ama ne bileyim. evle ilgili hiçbir şey yapmıyorum. düzelteyim derken bozmak gibi yeteneğim var. şayet bir şeyi düzeltirken bozarsam yedek parça, usta vs uğraşmak istemiyorum şu dönemde.

*salça mıyım ulen!
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Valla arkadaşler evin ne kadar eksiği gediği varsa bu süreçte yaptım. genelde btc dünyasında birşeyler öğrenmeye çalışıyorum bugün baktım vakit geçmiyor komürlüğe giriştim daha yeni bitti işim film izlemektende sıkıldım. izle izle izle artık midem bulandı zevk alamıyorum.

evde yapılacak aktiviteleriniz neler benim genelde tamirat tadilat ama oda bitti Smiley
Pages:
Jump to: