Pages:
Author

Topic: kardeşlerim meritleri mezara mı götüreceksiniz - page 2. (Read 286 times)

full member
Activity: 700
Merit: 134
Çoğu kişinin elinde dağıtacak merit kalmadı, elde tutulacak miktarda merit olduğunu sanmıyorum. Merit kaynağı olmadığınız sürece elinizdeki meritler bitecektir (:
Full'den Senior'a geçemeyip kalan büyük bir topluluğumuz var Cheesy
member
Activity: 196
Merit: 10
Abi yanlış anlamayın da bu merit sistemi biraz adaletsiz gibi, ne yapıcaz bilmiyorum ki dilenelim mi yalvaralım mı merit için  Smiley
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Arkadaşlar yabancı forumlarda takılın 1 haftada 100 merit toplarsınız türkler cimri doğası gereği.
member
Activity: 112
Merit: 10
Şu merit sisteminin tam mantığını bir anlayabilsek keşke. meritler altın değerinde.
member
Merit: 12
otisbey
Hiç sorma normalde sr olmam lazımken 100 merıtle kaldık öyle ya 140 merıtı nerden bulacaz anlamadım Cheesy
Smiley kardeşim haklısın benimde 100 merite ulaşmam lazım ama piyasa kötü ne gelen var nede ben gönderebiliyorum millet kilitlendi bu konuya revize lazım aylık rütbeye göre merit dağıtılması lazım bnce mileltte yokki veremiyorda öyle kaldık
member
otisbey
Kimsede bir merit sirkülasyonu yok nedir bu gidişat korkmayın meritleriniz azalmaz biraz paylaşımcı olalım merit iyilik gibidir yaptıkça çoğalır merit hareketliliği olmadığı için bakın bende merit dağıtamıyorum haydi bakalım herkesi göreve davet ediyorum Smiley
Benim senden daha az meritin var verde bonkörlüğünü görsünler ozaman

olsa veririm bende dağıtamıyorum ki merit gelmediği için smeritte yok yani tıkandım
full member
Activity: 518
Merit: 100
Hiç sorma normalde sr olmam lazımken 100 merıtle kaldık öyle ya 140 merıtı nerden bulacaz anlamadım Cheesy
jr. member
Activity: 168
Bu merit olayi oldukca zorlu bir sistem gercekten. Nasil toplayacagiz hic anlamis degilim.
jr. member
Activity: 154
Kimsede bir merit sirkülasyonu yok nedir bu gidişat korkmayın meritleriniz azalmaz biraz paylaşımcı olalım merit iyilik gibidir yaptıkça çoğalır merit hareketliliği olmadığı için bakın bende merit dağıtamıyorum haydi bakalım herkesi göreve davet ediyorum Smiley
Benim senden daha az meritin var verde bonkörlüğünü görsünler ozaman
member
otisbey
Pages:
Jump to: