Pages:
Author

Topic: Kârınıza hangi cinsten bakıyorsunuz - page 2. (Read 2559 times)

sr. member
Activity: 395
Merit: 250
USD olarak bakıyorum.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Bitcoin olarak bakıyorum, senin ve çakır'ın fonlarına yatırım yapma sebebim de aslında hem coinlerimin artması hem de olası bir pump durumunda panik satışı yapma şansımın olmaması.

Aynen bende bitcoin olarak bakıyorum. Olay özünde elimdeki bitcoin miktarını artırmak olduğu için genel yaklaşımım karı bitcoin olarak hesaplamak.
needmoney ile aynı fikirdeyim bende bu yüzden Çakır, guwera ve tabiki bobmarley in fonlarına yatırım yapıyorum.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Bitcoin olarak bakıyorum, senin ve çakır'ın fonlarına yatırım yapma sebebim de aslında hem coinlerimin artması hem de olası bir pump durumunda panik satışı yapma şansımın olmaması.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Eğer aldığım alt coin'i btc ile aldıysam karımı BTC olarak bakıyorum ama bazen öyle bir durum oluyor ki kar mı yaptım zarar mı yaptım anlamıyorum.
Bunun sebebi de poloniex de dönüşüm yapıyorum zaman zaman. XMR ile  aldığım bir coin'i BTC olarak sattığımda yahu bunun btc olarak maliyeti neydi ki? şimdi kardamıyım zarardamıyım diye history de debeleniyorum.
işlem geçmişinden XMR ile altcoin'i aldığım zamana bakıp grafiklerden o işlem sırasında xmr/btc kurunu takribi olarak çıkarıp btc  olarak maliyetimi hesaplıyorum yada hesaplayamıyorum beynim yanıyo bazen.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
elimdeki btc miktarını artırmaya calısıyorum. ama arada birde ne kadar yatırmışım ne kadar tl ediyor onuda kontrol ediyorum. buyuk dalgalanmalarda elimdeki btc artmasına ragmen zararda olduğum gunlerde oldu. ama suan zaten beni batırmayacak yada cıkarmayacak bir miktarla işlem yapıyorum. ondan geleceğe donuk btc fiyatı daha onemli benim için.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Alt coin trade yaparken tabiki btc olarak bakarım. Günün sonunda da Tl karşılığı olarak değerlendiririm.
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Alenktrik Teknikeri
July 09, 2016, 06:36:05 PM
Hepsine Türk Lirası Olarak Bakarım, Zamanında Aldığım Fiyatla Satacağım Fiyat Arasındaki Farka Bakarım.
full member
Activity: 256
Merit: 100
July 09, 2016, 05:54:08 PM
Bitcoinin bu inişli çıkışlı dönemindee bilhassa hem dolar hem tl hem bitcoin üçkeninde gidip grliyorum Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 502
July 09, 2016, 05:13:52 PM
nacınaze bır onerı su baslık bır degısse gercekten ılk bakıldıgında baska goruyor ınsan Cheesy btc den baska bıseyde saklamam ben belkıde 3-5 basarısız alt coın deneyımımden dolayıda olabılır tabıkıde buna sebepte Cheesy
hero member
Activity: 882
Merit: 507
July 09, 2016, 05:09:58 PM
Altcoin Al-sat yaparsam Btc olarak bakarım Kârıma. Yalnız başlıkda farklı bir şey algıladım aslında sonrasında girip bakınca bir oh dedim. Smiley
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
July 09, 2016, 03:40:53 PM
Tövbe ya tam gazete manşeti gibi olmuş başlıktan anladığım farklı konuya gelince gördüğüm apayrı.
Neyse konuya gelirsek eğer ben eğer altcoin al-sat işi yapıyorsam eğer kara tabiki de btc cinsinden bakarım.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
July 09, 2016, 03:27:21 PM
Altcoin ticareti yaparken, kar ettiniz mesela ancak siz kar ederken btc'nin fiyatı düştü.
Karınızı alırken dolar karşılığına mı bakarsınız yoksa değer kaybetse bile bitcoinleriniz büyüdü diye sevinir misiniz?

Bitcoin'in fiyatını uzun vadeli düşündüğüm için altcoinlerde sadece kar olarak BTC dir benim gözümde.  Hiç btc düşmüş benim btc 'em artmış ama yerimde saymışım gibi düşünmüyorum. En az 6 ay dokunmuyorum yatırım fonu olarak kullandıklarımı. Oraya buraya zevkine harcananlar başka tabi...
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
July 09, 2016, 09:32:23 AM
labrador bakıyorum kırdıracam
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
July 09, 2016, 09:31:02 AM
karıma yan gözle bakanın gözlerini oyarım.
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
July 09, 2016, 09:25:52 AM
Altcoin ticareti yaparken, kar ettiniz mesela ancak siz kar ederken btc'nin fiyatı düştü.
Karınızı alırken dolar karşılığına mı bakarsınız yoksa değer kaybetse bile bitcoinleriniz büyüdü diye sevinir misiniz?
Pages:
Jump to: