Pages:
Author

Topic: kasım ayı fork söylentisi - page 4. (Read 6779 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 288
September 22, 2017, 07:21:27 PM
heyecanla bekliyoruz. ama anladığım kadarıyla kimse net bir tahminde bulunamıyor. adı üstünde tahmin ama o bile net değil. "belki"lerin bu kadar çok olduğu başka bir konu yoktur sanırım.

heyecanla beklemeyin bence yatiriminiz yoksa ha varsa bekleyin degisen bise olmayacak sizin icin Smiley belki ucuza alma sansinizda olur.
member
Activity: 75
Merit: 10
September 22, 2017, 07:01:27 AM
heyecanla bekliyoruz. ama anladığım kadarıyla kimse net bir tahminde bulunamıyor. adı üstünde tahmin ama o bile net değil. "belki"lerin bu kadar çok olduğu başka bir konu yoktur sanırım.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
September 20, 2017, 03:22:31 PM
tarih yaklasiyor heyecan artiyor Smiley Bakalim suan iceride oldugum coin biraz yukselse karar verecegim fiata gecmeye yada kalmaya ama bakalim..
full member
Activity: 322
Merit: 112
September 20, 2017, 09:44:06 AM
forklaya forklaya piç edecekler coini ya , bi karışmayın be kardeşim. bu haberler bence piyasayı speküle etmek için yapılıypr kerizler silkeleniyor zenginler daha da zengin oluyor
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
September 20, 2017, 05:31:59 AM
İstedikleri kadar fork-lasınlar, Bitcoin in satashisine zarar veremezler ettikleri yine kendilerine olur. En fazla olacak olan, daha öncede olduğu gibi yeni bir altcoin çıkar.. Ne kadar mücadele ederlerse bitcoinle, geriye daha güçlü gelecektir.
full member
Activity: 196
Merit: 100
September 15, 2017, 08:05:11 AM
Fork söylentisi olunca fiyatlar bayağı düşüyor alım için ideal zaman
member
Activity: 207
...Our goal is being human in the world...
September 15, 2017, 02:31:20 AM
Bu kadar hizli artmanin bir duzeltmeye ihtiyaci var. Btc alamaz duruma geldik. Fork dusurecekse fiyati hemen olsun bu is Smiley

Fiyat düşünce umarız BTC alamında  yüklenme olmaz, sayı artınca değerde de yine bir düşüş yaşanması muhtemel olabilir.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
September 15, 2017, 01:22:12 AM
bitcoin fark olması olması bana kalırsa btc ölmesine sebep olabilri btc milletin kafasında değerli kılan ne 21 milyon adet olması
şuanda btc 42 milyon adet oldu fork olursa 63 milyon olcak sonra bune be sıkıldıkça btc çıkarıyor böyle şeymi olur diye  kafalarda oluacak şüphler ölümcül bir durum yaratır.
member
Activity: 88
September 14, 2017, 02:01:15 PM
Bu fork söylentileri yüzünden zarardayım artık bitse şu muhabbetler altcoinler de toparlasa kendini panik yapıp bozdurdum ben gerçi ama.
full member
Activity: 125
September 06, 2017, 01:27:19 AM
Bir market önceden vardı da "bitcoin" "altcoin" tabirleri sonradan  üretildi gibi konuşuyorsunuz. Bitcoin maximalistlerini bir tarafa koyuyorum,Bitcoin kral ilan edilmedi, şu anda altcoin denilen coinleri bitcoin olmadan alamıyorsun bunu birileri böyle istedi diye değil, böyle bir marketin oluşmasını bitcoin sağladı diye durum böyle. O yüzden altcoin adı diğer coinlerin.

Forumda rütbe sisteminin insanlar hakkında önyargı yapılmasına bende karşıyım , bunu daha öncede söylemişimdir.

Yazdıklarınızı anlıyorum ve tüm tartışmaların farkındayım fakat sorunları çözecek bir otorite/karar verici varmış gibi eleştiriyorsunuz , yanlış olduğunuz nokta bu. Çoğunluğun kararları yada tercihleri ile yavaş adımlarla (doğal olarak zorlanarak) ilerleyen bir süreci, "herkes rahatsız çözemediniz bunu", "çok şımardı" , "neye çözüm buldunuz" , "çok tartışma var" vb. gibi ifadelerle eleştirmek çok anlamsız. Bunları söyleyeceğiniz bir karar verici yada kişi veya grup yok çünkü. Zaten çoğunluk kararlarıyla ilerleyecek bir yapıda bahsettiğiniz şikayetlere konu olan şeylerin oluşması doğası gereği normal , bu konuda sabırsızlanmanın yada sitem etmenin bir anlamı olmadığını söylemeye çalışıyorum.

newbie
Activity: 22
Merit: 0
September 05, 2017, 06:50:42 AM
arkadaşlar kusura bakmayın elitist konuşacağım biraz ama, bu işi kesinlikle yeniler newbieler diye söylemiyorum. Yazdığınız  yorumlara bakıyorum gerçekten çok havada şeyler. Yapmayın arkadaşlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Önce kendinize sonra birde bu şekilde yorum yaparak bilmeyen herkese birşeyler aşılıyorsunuz farkında olmadan.

Segwit bir şeyi çözmedi, topluluk hala rahatsız, ben bölünmesi taraftarıyım bu kadar şımarmanın bir bedeli olmalı, her coini projeyi aşağıla, Bitcoin'i kral ilan et sonra altcoin diye kategori yarat, algı olarak aşağılamaya devam et. Kendi parça pincik olsunda altcoinlere dönüşsün en iyi ceza bu ona ayrıca bu kadar dik açıyla yükselmelere fazla izin vermezlerdi.

Bitcoin kral kim ilan etti? altcoin diye kategori kim yarattı, algı olarak aşağılamak? sanki bir kasaba sakinleri vardı aralarında biri kral oldum dedi zavallı köylülerde alt tabaka oldu gibi tamamen hayal ürünü bir senaryodan bahsediyorsunuz. Ayrıca bitcoine ceza ne demek ? bitcoin bir şirket mi ? bir insan mı? Tanka ceza veren komutan kafası nereden geliyor?
Segwit bir şeyi çözmedi ne demek sanki segwite o kadar para verdik hani çözüm olmadı paralarımızı geri verin ne almayın kardeşim bitcoin o zaman sanki bu bitcoinin fiyatı kendi kendine yükseliyor ? Şımarmak ? şahane gerçekten.

Segwit artık tamamlandı ne forku hala?

bitcoin için önümüzdeki süreçten nasıl bu kadar  uzak oluyorsunuz , hemde bu alana yatırım yapmanıza rağmen. Kahvede muhabbettemi duydunuz segwit olayını? " rıza abi segwit dedi oldu işte daha ne?" yapmayın para yatırıyorsunuz ama bir tane bile yazı okumuyormusunuz noluyor diye? merak etmek için illa para mı kaybetmeniz lazım?

vs vs..

içimi boşalttım kusura bakmayın arkadaşlar, yapmasam olmazdı.

Forumda newbie olmam hiçbir şey okumadığım, araştırmadığım, bilmediğim anlamına gelmiyor. Altcoin tabirini ben uydurmadım bu piyadada iki kavram yaratılmadı mı? Bitcoin ve Altcoin diye. Öncelikle kendi uydurmadığım kavram altcoin'in açılımı ne? Alternatif coin neye alternatif Bitcoin'e. Bu bir algı yönetimidir.
Segwit fee sorununu çözdü mü? transaction sürelerini düşürdü mü? segwit2x sürdürülebilir biz çözüm mü? Topluluk kafasında sorunları çözdü mü? Bunlar hakkında demek ki bilgi ve görüşlerim var ki eleştiriyorum. Bunun cevabını vermeme bile gerek yok zaten twitter'da, reddit'de ya da bu platformda tartışmaları ve huzursuzlukları herkes görüyor. Bitcoin'i kim kral ilan etti dersen twitter kullanmıyorsun demektir aç bak fanboy kaynıyor twitter üstelik sadece trader bazında değil developler lar bazında da. Hiç bir şeyi kendi hayal dünyamdan yaratmıyorum, olanın bitenin fotoğrafını çekiyorum ve bunu en açık dille yansıtıyorum o kadar. Ben sadece blockchain ve hash algoritmasını değil diğer algoritmaları da inceleyip, araştırıyorum. Bilgisiz ve donanımsız hiç bir yazı yazmam. Elitistliğiniz önemli değil diğer forumların kalitesi zaten Türkçe forumun ne kadar "elit" olduğunu gözler önüne seriyor. Hala kriptoda dünyanın gerisinde öğreniyoruz çoğu şeyi benim ingilizcem var ama bence birbirimize laf sokmaya çalışacağımıza bu ağı geliştirmemiz gerekir diye düşünüyorum. Bir forumun rütbe sistemi bilginin göstergesi değildir ayrıca Bitcoin'i CPU mining yapılan zamandan beri biliyorum ancak sadece Deep Web'de yasadışı işler için yaratıldığını düşündüğüm için o zamanlar derinlemesine ilgilenmedim.
full member
Activity: 125
September 05, 2017, 04:12:25 AM
arkadaşlar kusura bakmayın elitist konuşacağım biraz ama, bu işi kesinlikle yeniler newbieler diye söylemiyorum. Yazdığınız  yorumlara bakıyorum gerçekten çok havada şeyler. Yapmayın arkadaşlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Önce kendinize sonra birde bu şekilde yorum yaparak bilmeyen herkese birşeyler aşılıyorsunuz farkında olmadan.

Segwit bir şeyi çözmedi, topluluk hala rahatsız, ben bölünmesi taraftarıyım bu kadar şımarmanın bir bedeli olmalı, her coini projeyi aşağıla, Bitcoin'i kral ilan et sonra altcoin diye kategori yarat, algı olarak aşağılamaya devam et. Kendi parça pincik olsunda altcoinlere dönüşsün en iyi ceza bu ona ayrıca bu kadar dik açıyla yükselmelere fazla izin vermezlerdi.

Bitcoin kral kim ilan etti? altcoin diye kategori kim yarattı, algı olarak aşağılamak? sanki bir kasaba sakinleri vardı aralarında biri kral oldum dedi zavallı köylülerde alt tabaka oldu gibi tamamen hayal ürünü bir senaryodan bahsediyorsunuz. Ayrıca bitcoine ceza ne demek ? bitcoin bir şirket mi ? bir insan mı? Tanka ceza veren komutan kafası nereden geliyor?
Segwit bir şeyi çözmedi ne demek sanki segwite o kadar para verdik hani çözüm olmadı paralarımızı geri verin ne almayın kardeşim bitcoin o zaman sanki bu bitcoinin fiyatı kendi kendine yükseliyor ? Şımarmak ? şahane gerçekten.

bitcoin için önümüzdeki süreçten nasıl bu kadar  uzak oluyorsunuz , hemde bu alana yatırım yapmanıza rağmen. Kahvede muhabbettemi duydunuz segwit olayını? " rıza abi segwit dedi oldu işte daha ne?" yapmayın para yatırıyorsunuz ama bir tane bile yazı okumuyormusunuz noluyor diye? merak etmek için illa para mı kaybetmeniz lazım?

vs vs..

içimi boşalttım kusura bakmayın arkadaşlar, yapmasam olmazdı.
newbie
Activity: 22
Merit: 0
September 04, 2017, 01:37:05 PM
full member
Activity: 350
Merit: 102
September 02, 2017, 01:56:12 AM
Bu kadar hizli artmanin bir duzeltmeye ihtiyaci var. Btc alamaz duruma geldik. Fork dusurecekse fiyati hemen olsun bu is Smiley
member
Activity: 76
September 01, 2017, 03:23:23 PM
Segwit aktive edildi ama ne feeler düştü ne de bir blocktaki transaction sayısı arttı.Son oluşturulan blocklardaki transactionların sadece %1 inde  Segwit kullanılmış.Walletlarin Segwit i desteklemediği sürece Segwitin şuanki aktif edilmesinin bir anlamı yok.
Newyork Agrement kapsamında kasımda hardfork konuşulmuştu..Piyasaların bu beklentiyi  eylul ekim gibi satın almasını yani bitcoin de bir düşüş bekliyorum.
member
Activity: 67
August 31, 2017, 04:17:21 PM
Bitcoini rahat bırakmıyorlar  Smiley
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
August 31, 2017, 09:08:27 AM
Fork söylentisi bitcoini çakacak diyorduk altları çaltı şuanda aynı durum cereyan edebilir alt almaktansa ICO ya girmek daha mantıklı geliyor Monetha nın ICO su başladı güzel bir kazanç bırakabilir
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
August 30, 2017, 02:31:40 PM
fork öncesi fiyat düşer, alım fırsatı doğar iyi olur Smiley
hero member
Activity: 728
Merit: 501
August 30, 2017, 02:09:10 PM
Bu fork söylentisini bir kaç yerde daha duymuştum.Burada çok ilgi gösterilmemiş bakalım fork olana kadar sürekli söylenti çıkarıp duracaklar daha 1 Ağustos'un üzerinden kaç gün geçti hemen yeni bir söylenti.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
August 30, 2017, 09:39:57 AM

Piyasayı hala bulandırmaya devam ediyorlar bir rahat bırakmadılar bitcoini gitti be arkadaş. Grin Bakalım bir süre sonra kokusu ortaya çıkar bu olayın. Fork olayı ne kadar ciddi görürürüz o zaman. Embarrassed
Pages:
Jump to: